مدیر و همکاران امور منابع آب شهرستان گنبد کاووس در مراسم تجمع ضد استکباری یوم الله ۱۳ آبان(روز دانش آموز) که در هنرستان سید قطب این شهرستان با حضور پرشور اقشار مختلف مردم ومسئولین و دانش آموزان برگزار شد، شرکت کرده و با آرمان های انقلاب تجدید میثاق کردند.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، حجت الاسلام والمسلمین ترابی امام جمعه شهرستان گنبد کاووس در این مراسم گفت: ۱۳ آبان از آنچه که تاکنون به آن نگاه می شده، باید مهمتر شمرده شود و از این روز برای برانگیختن روحیه جهادی و حماسی فرزندان مان کمتر استفاده کردیم.
حجت الاسلام والمسلمین «محمود ترابی» گفت: ۱۳ آبان در تاریخ ایران اسلامی برای شکل دادن انقلاب و جهت گیری های مهم انقلاب اسلامی و رویکردهای آن جایگاه مهمی دارد.
امام جمعه گنبدکاووس با یادآوری این مطلب که به دلیل همین تعیین رویکرد و حوادثی که می تواند تاریخ ساز باشد، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی نام گرفته است، افزود: چون محوریت آن محوریت مبارزه با استکبار بوده و انقلابی بزرگتر از انقلاب اول است و بعد جهانی آن را مشخص می کند.
گفتنی است، شرکت کنندگان در این مراسم با شعارها و دست نوشتههای خود بار دیگر انزجار خود را از سیاستهای استکبار جهانی و کشورهای غربی اعلام کردند .