آخرین اخبار
آذربایجان غربی

891 فقره انشعاب فاضلاب به فروش رفت

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهرستان خوی گفت : پیمایش املاک مشترکین شهرخوی جهت بررسی وضعیت انشعابات آب و فاضلاب […]
فروش نزدیک به 900 فقره انشعاب فاضلاب

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهرستان خوی گفت : پیمایش املاک مشترکین شهرخوی جهت بررسی وضعیت انشعابات آب و فاضلاب مشترکین و بروز رسانی اطلاعات مشترکین در حال انجام است و از ابتدای سالجاری 891 فقره انشعاب فاضلاب از همین محل به مشترکین واگذار شده است .

به گزارش برقآب، به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خوی ، یداله سلطانی تصریح کرد : برای ارزیابی حفره های خالی فاضلاب مشترکین از ابتدای امسال 2 هزار مورد مراجعه صورت گرفت .
وی با بیان اینکه طبق قانون داشتن انشعاب آب و فاضلاب لازم و ملزوم یکدیگرند افزود :مراجعات همکاران به مناطقی بوده است که توسعه شبکه فاضلاب انجام گرفته و شناسایی مشترکینی که از خرید انشعاب فاضلاب امتناع میکردند بود .
سلطانی اظهار داشت : شناسایی حفره های خالی ، و نصب انشعاب فاضلاب بهداشت عمومی را ارتقا و مشترکین از خدمات دفع بهداشتی فاضلاب بهره مند می شوند .
وی تصریح کرد : 5 هزار و 500 مورد حفره خالی در شهر خوی شناسایی شده است که از این تعداد 2 هزار مورد ارزیابی و مابقی برای ارزیابی برنامه ریز شده است .
گفتنی است از شرایط نصب انشعاب فاضلاب اخذ مجوز حفاری از شهرداری و ارائه آن به شرکت آب و فاضلاب توسط مشترک است .

“پیمایش املاک مشترکین شهر خوی برای بررسی انشعابات آب و فاضلاب و به روز رسانی اطلاعات مشترکین در حال انجام است. در سال جاری، 891 انشعاب فاضلاب به مشترکین واگذار شده است. بر اساس گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب، برای ارزیابی حفره‌های خالی فاضلاب مشترکین 2 هزار مورد مراجعه صورت گرفته است. مشترکین با نصب انشعاب فاضلاب بهداشت عمومی از خدمات دفع بهداشتی فاضلاب بهره‌مند می‌شوند. تاکنون 5 هزار و 500 حفره خالی شناسایی شده است و برنامه‌ریزی برای ارزیابی مابقی حفره‌ها صورت گرفته است. نصب انشعاب فاضلاب نیازمند اخذ مجوز حفاری از شهرداری و ارائه آن به شرکت آب و فاضلاب است.”