سیستم ابداعی بدون باطری عمر باعث بی پایان دستگاه های الکترونیکی

یک سیستم ابداعی جدید بدون باطری میتواند علاوه بر اعطای یک عمر بی پایان به دستگاه های الکترونیکی به شکل قابل توجهی مشکل رو به رشد زباله های الکترونیکی را کاهش دهد. مهندسان کامپیوتر یک سیستم بدون باطری را توسعه داده اند که به دستگاه های الکترونیکی اجازه می دهد به صورت متناوب با انرژی […]

یک سیستم ابداعی جدید بدون باطری میتواند علاوه بر اعطای یک عمر بی پایان به دستگاه های الکترونیکی به شکل قابل توجهی مشکل رو به رشد زباله های الکترونیکی را کاهش دهد.

مهندسان کامپیوتر یک سیستم بدون باطری را توسعه داده اند که به دستگاه های الکترونیکی اجازه می دهد به صورت متناوب با انرژی هایی نظیر انرژی خورشیدی کار کنند و یک” عمر بی نهایت ” به آنها می دهد.

این سیستم که” BFree” نامیده می شود، به دستگاه ها اجازه می دهد تا در هر زمان که برق چه در دسترس باشد، چه نباشد، به راحتی کار کنند. این سیستم برای کمک به مقابله با مشکل روزافزون زباله های الکترونیکی طراحی شده است که ۵۳ میلیون تن از آن سالانه در سطح جهان تولید می شود.

” جوسیا هستر” سرپرست این تحقیق می گوید:مقصود ما که ممکن است تحقق آن دور باشد، این است که فن آوری های بدون باطری مانند” BFree” به دلایلی مانند پایداری، سهولت و کاهش هزینه های نگهداری جایگزین نسخه های دارای باتری شوند.

گروه پژوهشگران از دانشگاه” نورث وسترن” و دانشگاه صنعتی” دلفت”، سیستم” BFree” را توسعه دادند، سیستمی که از نسخه مقاوم در برابر اختلال زبان برنامه نویسی” پایتون” استفاده می کند.” BFree” همچنین شامل سخت افزارهای برداشت انرژی به نام” BFree Shield” است که تکامل کارهای قبلی همین تیم است.

سال گذشته آنها از یک سیستم بدون باتری به نام” ENGAGE” رونمایی کردند که تنها از انرژی جنبشی فشار دکمه ها استفاده می کرد. این دستگاه بعنوان یک دستگاه الکترونیکی پایدار معرفی شد که میتواند راه را برای قطعات الکترونیکی دارای کارکرد طولانی مدت برای مأموریت های فضایی آینده هموار کند، زیرا برای کار به باتری یا انرژی خورشیدی احتیاج ندارد.

” هستر” توضیح داد که نسخه های بعدی” BFree” با الهام از قابلیت های برنامه نویسی بدون باطری می توانند در عرصه فضا و به ویژه ماهواره های کوچک که به صورت کامل از انرژی خورشیدی تغذیه می کنند، مفید باشند. به گفته وی:سیستم جدید” BFree”، تکامل فن آوری” ENGAGE” است و به هر کسی اجازه می دهد لوازم الکترونیکی پایدار خود را بسازد.

پژوهشگران امیدوارند که این سیستم جدید به کاهش تعداد زباله های الکترونیکی کمک کند.

” هستر” می گوید:سازندگان دستگاه های الکترونیکی در سراسر جهان می پرسند که چگونه عمر باتری دستگاه های خود را افزایش دهیم. آنها سؤال اشتباهی را مطرح می کنند. ما می خواهیم آنها باتری را فراموش کنند و در عوض به راه های پایدارتری برای تولید انرژی فکر کنند.

” هستر” توضیح داد:بسیاری از مردم پیش بینی می کنند که ما در اینترنت اشیا ( IoT) یک تریلیون دستگاه خواهیم داشت. این بدان معناست که یک تریلیون باطری خالی یا ۱۰۰ میلیون نفر خواهیم داشت که هر چند دقیقه یک باتری خالی را تعویض می کنند. این امر، هزینه زیست محیطی وحشتناکی را برای محیط زیست به همراه دارد. در عوض ، آنچه ما انجام می دهیم تغییر دستگاه ها به شیوه ای پایدارتر است.

پژوهشگران می گویند، با استفاده از این فناوری جدید، حتی برنامه نویسان مبتدی نیز میتوانند دستگاه خود را به یک حسگر با انرژی خورشیدی با طول عمر نامحدود تبدیل کنند.

سیستم” BFree” به دستگاه ها اجازه می دهد تا با استفاده از انرژی متناوب به طور دائمی کار کنند و زمانی که برق قطع می شود، سیستم، محاسبات را متوقف می کند. سپس با بازگشت برق، به صورت خودکار بدون از دست دادن حافظه و بدون نیاز به انجام هیچ کاری، تمام فعالیت ها از سر گرفته می شود.

این سیستم ابداعی بدون باطری جدید میتواند پیشرفت گسترده ای در زمینه لوازم الکترونیکی ایجاد کند و امکان کاهش چشمگیر زباله های الکترونیکی را که به صورت فزاینده ای در حال وخیم شدن هستند، فراهم کند.