به گزارش برقاب روابط عمومی، محمود اصغری آذر اظهار کرد: به منظور افزایش کیفیت روشنایی، مدیریت مصرف برق در دوره پیک مصرف، ارتقای ایمنی و همچنین انطباق حداکثری با فضای سبز و مبلمان شهری، طرح استانداردسازی و ساماندهی روشنایی معابر در محدوده این امور در مسیر میدان قونقا تا سه راهی طالقانی با هزینه بالغ بر ۵ میلیارد ریال اجرا می شود.
وی افزود: در راستای اجرای این پروژه در مرحله اول ساماندهی و استانداردسازی بازوهای مربوطه و تبدیل چراغ های گازی پر مصرف به ال ای دی پربازده به تعداد ۳۲ پایه آغاز شده و در حال اجرا است.
مدیر امور برق گلستان خاطرنشان کرد: در کنار استانداردسازی روشنایی معابر، مسیر تردد اتوبوس های تندرو (BRT) و عابرین پیاده به لحاظ پایه های روشنایی معابر ایمن سازی می شود.
وی با بیان اینکه مراحل بعدی این پروژه در تمامی معابر و شریان های اصلی شهر در محدوده امور برق گلستان اجرا خواهد شد، اضافه نمود: طراحی و اجرای طرح مشهور به بازوهای مشجر بهمراه چراغ های ال ای دی بهینهسازی شده در محدوده امور در حال عملیاتی شدن می باشد.
طرح استانداردسازی روشنایی معابر در محدوده امور برق گلستان
به گزارش برقاب روابط عمومی، محمود اصغری آذر اظهار کرد: به منظور افزایش کیفیت روشنایی، مدیریت مصرف برق در دوره […]