آخرین اخبار
اخبار ویژه و فوری

صرفه جویی در برق با بهره برداری از کولرهای آبی جدید

صرفه جویی ۳۰۰ مگاواتی در مصرف برق با بهره برداری از کولرهای آبی جدید به گزارش پایگاه خبری برقآب، علی‌اكبر […]
صرفه جویی ۳۰۰ مگاواتی در مصرف برق با بهره برداری از کولرهای آبی جدید

صرفه جویی ۳۰۰ مگاواتی در مصرف برق با بهره برداری از کولرهای آبی جدید

به گزارش پایگاه خبری برقآب، علی‌اكبر محرابيان در مراسم بهره‌برداری از کارخانه تولید انبوه الکتروموتور‌های پربازده مغناطیس دائم (BLDC) در مشهد گفت: صرفه جویی ۳۰۰ مگاواتی در مصرف برق با بهره برداری از کولرهای آبی جدید. وی درادامه گفت: فاصله توان مصرفی برق در تابستان و زمستان کشور ایران حدود ٣٣ هزار مگاوات است و این درحالی است که کل مصارف ١٧٠ کشور در کره زمین از ٣٣ هزار مگاوات توان کمتر است.

وی با بیان اینکه بیشترین تفاوت مصرف تابستان و زمستان کشور ما مربوط به مصرف کولر‌ها است،
تاکید کرد: مقرر شده تا کولر‌های آبی با درجه انرژی A به بالا تولید شود که با تولید این موتور‌های پربازده سالانه ٣٠٠ مگاوات صرفه جویی درکولرهای آبی جدید خواهیم داشت و امیدواریم از این حرکت حمایت شود تا بتوانیم ناترازی زیاد موجود میان تولید و مصرف برق کشور را از محل صرفه جویی جبران کنیم.

​محرابیان در ادامه یادآورشد: در کولر‌های گازی هم همین برنامه پیگیری می‌شود و در هیات دولت روز گذشته مصوب شده تا به طور جدی از واردات لوازم خانگی بی کیفیت پرمصرف جلوگیری شود و این در جهت حمایت از تولید داخلی و واردات کالا‌های با مصرف بهینه است، در حالی که واردات لوازم مصرفی با دو گرید بالای جدول امکانپذیر خواهد بود.