شبکه آبیاری مارون : تمدید مهلت انعقاد قرارداد تامین آب کشت زمستانه

رئیس اداره روابط عمومی شرکت بهره برداری از سد،نیروگاه و شبکه های آبیاری مارون از تمدید زمان عقد قرارداد تامین آب محصولات زمستانه 1401 تا 14 تیرماه سال جاری خبر داد.

به گزارش برقآب، به نقل از شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، “علیرضا نیکزاد” گفت : با هماهنگی سازمان آب و برق خوزستان، کشاورزانی که تاکنون موفق به انعقاد قرارداد تامین آب محصولات زمستانه ( گندم ، کلزا و … ) در شبکه آبیاری مارون نشده اند، می توانند تا ۱۴ تیرماه سال جاری جهت عقد قرارداد محصولات زمستانه کشت زمستانه ۱۴۰۱ به امور مشترکین مراجعه نمایند.

وی با اشاره به اینکه این تصمیم برای جلوگیری از جریمه اتخاذ شده است، تصریح کرد: مشترکین می توانند فقط تا تاریخ تعیین شده جهت عقد قرارداد زمستانه در شبکه آبیاری مارون  اقدام نمایند و پس از انقضای تاریخ فوق، انعقاد قرارداد تامین آب کشت زمستانه ۱۴۰۱ با مشترکین ، امکان پذیر نمی باشد.