آخرین اخبار
اخبار صنعت آب

سنجش کیفیت آب شرب گلستان با بیش از یک میلیون تست

به گزارش برقاب و روابط عمومی شرکت آبفای گلستان، رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب گلستان، […]
سنجش کیفیت آب شرب گلستان با بیش از یک میلیون تست

به گزارش برقاب و روابط عمومی شرکت آبفای گلستان، رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب گلستان، ابوالفضل رحیمی، در مراسمی ویژه به مناسبت ۱۵ دی ماه؛ سالروز تشکیل شرکت آب‌فاضلاب گلستان، اعلام کرد که بیش از یک میلیون آزمایش کیفی بر روی آب شرب استان جهت سنجش کیفیت آب شرب گلستان در سال جاری انجام شده است.

به گفته‌ی رحیمی در نشست با اصحاب رسانه‌ی گلستان : «با انجام آزمایش‌های کیفی بر روی آب شرب استان، کیفیت آن در مناطق شهری به 100 ٪ و در مناطق روستایی به 98 ٪ رسیده است.»

وی افزود که انجام آزمایش‌های مختلف بر روی آب شرب نه تنها یک فرآیند علمی بلکه یک ضرورت حیات‌ساز برای شهروندان محسوب می‌شود؛ چرا که سلامت عمومی مستقیماً به کیفیت منبع آب آشامیدنی وابسته است.

در ادامه، مدیر عامل شرکت آبفای گلستان به بحران کمبود آب در گلستان اشاره کرد و گفت: «استان با کمبود یک هزار و 200 لیتر بر ثانیه آب شرب مواجه است؛ اما فعلاً توان تأمین 4٬700 لیتر بر ثانیه برای مردم را داریم.»

وی با ارائهٔ ارقام روشن گفت که حدود 97 ٪ از منابع آب شرب استان به سفره‌های آب زیرزمینی متکی است و فشار سنگینی بر این سفره‌ها وجود دارد. بدین‌منظور، رحیمی بر لزوم تغییر مسیر به سمت منابع آب سطحی تأکید کرد تا فشار بر زیرزمین‌ها کاهش یابد.

اما چالش دیگری نیز وجود دارد؛ طبق گفته او، حدود 18 ٪ از آب شرب استان در مسیر توزیع به هدر می‌رود، که این رقم دو برابر میانگین ملی است.

در پایان نشست، رحیمی به جدیت برخورد با انشعابات و برداشت‌های غیرمجاز تأکید کرد و گفت: «باید با قاطعیت نسبت به انشعابات و برداشت‌های غیرمجاز اقدام کرد؛ زیرا تأمین آب شرب برای مردم نیازمند تلاش و زحمات فراوان است.»

این اقدامات و آمارها نشان می‌دهند که شرکت آبفای گلستان با تکیه بر پشتکار علمی و نظارت مستمر سعی دارد تا کیفیت زندگی شهروندان را از طریق ارائهٔ آب شرب سالم و پایدار ارتقا بخشد.