راه اندازی سامانه مدیریت الکترونیک فرآیند تضمین کیفیت در شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری کرخه و شاوور

مدیر دفتر برنامه ریزی و بهبود مدیریت شرکت از ایجاد سامانه مدیریت الکترونیک فرآیند تضمین کیفیت به عنوان زیر ابزاری با هدف تسریع در انجام فرآیند های نظام تضمین کیفیت و مستند سازی اطلاعات به صورت الکترونیکی در شرکت خبر داد. اسماعیل عرب زاده گفت: در این سامانه امکان درج و تعریف مستندات فرآیندهای ایزو و […]

مدیر دفتر برنامه ریزی و بهبود مدیریت شرکت از ایجاد سامانه مدیریت الکترونیک فرآیند تضمین کیفیت به عنوان زیر ابزاری با هدف تسریع در انجام فرآیند های نظام تضمین کیفیت و مستند سازی اطلاعات به صورت الکترونیکی در شرکت خبر داد.

اسماعیل عرب زاده گفت: در این سامانه امکان درج و تعریف مستندات فرآیندهای ایزو و اخذ تاییدیه های بعدی آن به صورت الکترونیک فراهم شده است.

وی افزود:  با توجه به شرایط موجود به دلیل پاندمی کرونا ، یکی از مشکلات ایجاد شده برای این واحد ، تشکیل جلسات حضوری و دسترسی به نمایندگان تضمین کیفیت و مدیران واحد‌ها جهت تحقق و استقرار نظام تضمین کیفیت بوده که با توجه به لزوم حذف جلسات حضوری و ایجاد بستر دسترسی نمایندگان و مدیران به فرآیند‌های ایزو و سوابق آن و همچنین حذف نسخ کاغذی در راستای ایجاد تحول در واحد تضمین کیفیت با ارائه‌ی الگویی متفاوت از شیوه مستند نگاری با رویکرد مدیریت تغییر، این سامانه طراحی و راه اندازی شده است.

شایان ذکر است تا این لحظه تعداد ۵۰۰ سند الکترونیک (مشتمل بر ۱۵۰۰ صفحه) مربوط به سال های ١٣٩٧ تا کنون از طریق این سامانه در چرخه مدیریت فرآیند قرار گرفته است.

 

لایروبی کانال های KO و KQ در حوزه کارون جنوبی شرکت آبیاری کرخه و شاوور

مدیر عامل شرکت آبیاری کرخه و شاوور از آغاز عملیات لایروبی کانال های KO و KQ در حوزه کارون جنوبی خبر داد.

 مسعود صادقی گفت: با توجه به وضعیت کانال‌های آبیاری KO و KQ  و نیاز مبرم آنها به لایروبی و با هدف بهبود شرایط انتقال آب به ایستگاه‌های آبیاری طول مسیر، عملیات لایروبی این کانال‌ها آغاز شد.

مدیر عامل شرکت آبیاری کرخه و شاوور بیان کرد: در فاز اول این پروژه که به همت مجموعه معاونت فنی و مهندسی شرکت و پس از انجام بررسی‌ها و هماهنگی‌های لازم با نماینده سازمان آب و برق خوزستان در حال انجام است، با استفاده از دو دستگاه بیل‌مکانیکی عملیات رسوب برداری کانال KO آغاز شده و به وسیله‌ی یک دستگاه بولدوزر نیز به صورت همزمان، عملیات تخلیه‌ی رسوب طول مسیر و تسطیح برم کانال انجام خواهد شد.

 

برخورد قانونی با متصرفان حریم شبکه های آبیاری مارون 

مدیرعامل شرکت بهره برداری از سد، نیروگاه و شبکه های آبیاری مارون از رفع تجاوز به حریم تاسیسات تحت پوشش این شرکت خبر داد.

الماس سنایی مطلق گفت: براساس وظایف محوله به شرکت بهره برداری مارون و در راستای حفظ و صیانت از تاسیسات آبی، احکام قضایی اخذ شده جهت تخریب فنس کشی و ساخت و سازهای غیرقانونی در حریم زهکش E توسط اداره حریم بانی و درحضور مراجع قضایی و انتظامی شهرستان بهبهان و با همکاری واحدهای حراست، حقوقی و تعمیرات انجام شد.

وی افزود: طبق قانون برای هر کانال، زهکش و یا تاسیسات آبیاری، حریم و محدوده ای تعریف شده است که هرگونه اسکان، ساخت و ساز و حتی کشت محصولات کشاورزی در این حریم قانونی، ممنوع است.

وی با بیان این که اینگونه اقدامات قانونی در رفع تصرف از حریم شبکه برای پایدارسازی شبکه جهت احقاق حقوق کشاورزان و تامین مطمئن آب اراضی کشاورزی صورت می گیرد، افزود: تخلفاتی از قبیل ساخت و ساز، کشت و نصب پل غیر مجاز در حریم قانونی شبکه های آبیاری مستوجب پیگیری قضائی خواهد بود و کلیه مسیرهای دسترسی به کانالها و زهکش های شبکه در شبانه روز  مورد بازدید واحدهای حریم بانی، بهره برداری و حراست قرار گرفته و هرگونه تخلف پس از اخطار و مهلت دادن به متخلف از طریق مراجع قانونی و قضائی پیگیری می شود.

مدیرعامل شرکت بهره برداری مارون با ابراز گلایه از ساخت و سازهای غیر مجاز در شبکه های آبیاری گفت: وقتی فردی در حریم کانال ها و زهکش ها اسکان و یا ساخت و ساز می کند و یا در این محدوده فنس کشی، دیوار کشی و کار ساختمانی انجام می دهد باید توجه کند که هر مقدار که هزینه می کند در واقع اتلاف سرمایه کرده است؛ چرا که پس از شناسائی توسط گشت حریم بانی شرکت و گزارش تخلف، اقدامات قضایی، انجام شده و با حکم مرجع قضایی بنای غیرمجاز تخریب می گردد و حتی این امکان وجود دارد که هزینه های مالی این اقدام از متخلفان اخذ شود

سنایی گفت: بر اساس لایحه قانونی رفع تجاوز از تاسیسات  آب و برق کشور مصوب ۱۳۵۹ و یا آئین نامه مربوط به حریم رودخانه ها و شبکه های آبیاری مصوب ۱۳۷۹ هیئت وزیران، چنانچه در مسیر حریم و خطوط انتقال برق و حریم کانال ها و انهار آبیاری، احداث ساحتمان یا درختکاری و یا هر گونه تصرفی صورت پذیرد، سازمان های آب و برق و شرکت های آبیاری و زهکشی به عنوان متولی بهره برداری بر حسب مورد با حضور نماینده مرجع صدور احکام قضایی، ساخت و سازهای غیرمجاز را تخریب می کنند.

وی به کشاورزان تحت پوشش شبکه های آبیاری مارون توصیه کرد به هنگام اجاره زمین و قبل از کشت محصول، حتماً از محدوده قانونی زمین مورد نظر مطمئن شوند تا تخلف کشت غیرمجاز  و جریمه های قانونی آن گریبانگیر آنها نشود.