مدیرکل دفتر مهندسی و راهبری شبکه شرکت توانیر :

توجه ویژه به تخصص و مهارت موجب توسعه است

مدیرکل دفتر مهندسی وراهبری شبکه شرکت توانیر در دومین دوره مسابقات مهارت شغلی در منطقه مرکز گفت: تمرکز بر سازوکارها در چارچوب تحول دیجیتال، مکانیزه کردن فرآیندها و توجه ویژه به تخصص و مهارت موجب توسعه است.
دکتر مسعود صادقی در افتتاحیه دومین دوره مسابقات مهارت های شغلی منطقه مرکز به میزبانی شرکت توزیع نیروی برق استان قم با تقدیر از تلاش های این شرکت در قبول مسئولیت همکاری با انجمن صنفی کارفرمایی شرکت های توزیع برق در تدوین مقررات و آیین نامه های برگزاری دومین دوره این مسابقات اظهار داشت: برگزاری این همایش ها نقش مهمی در جهت فرهنگ سازی ارتقای مهارت های فنی و شغلی کارکنان پرتلاش این صنعت دارد و می بایست برای برگزاری مستمر اینگونه مسابقات برنامه مدون و گام های اساسی برداشت.

وی تصریح کرد: در مواجهه با بحران های مختلف چون برف و سیلاب و بروز حوادث، کارفن ها، تکنسین ها و سیمبان ها از نقاط مختلف کشور برای کمک رسانی حضور می یابند و برای رفع مشکلات پیش آمده بر روی خطوط و تامین برق مطمئن و پایدار برای هموطنان عزیز همت نموده و در بسیاری موارد با شرایط جوی سخت از جان مایه می‌گذارند، چراکه خدمت به مردم برای این عزیزان در اولویت است.

مدیرکل دفتر مهندسی وراهبری شبکه شرکت توانیر عنوان کرد: همه ما کارگزار و خدمتکار مردم هستیم و تکنسین ها ، سیمبان ها و تلاشگران اکیپ های عملیاتی نقش مهمی در مسیر ارائه خدمات دارند که توسعه برنامه های آموزش مهارتی و صدور گواهی نامه های معتبر بر اساس سطح مهارت‌های کسب شده ،می تواند نقش موثری در ارتقای این خدمات و ایجاد انگیزه بیشتر برای آنها به همراه داشته باشد.

صادقی بیان کرد: مساله ایمنی در کار از اهمیت بالایی برخوردار است و بروز بسیاری از حوادث و اتفاقات از نظر ایمنی قابل پیشگیری است. لذا همیشه ضروری است که ۴ عمل اصلی برق کاری را که شامل قطع ، تست ، تخلیه و ارت کردن را مورد توجه قرار داده و کلیه نیروهای عملیاتی مهارت های لازم در این خصوص را کسب و به کار بندند.

مدیرکل دفتر مهندسی و راهبری شبکه شرکت توانیر افزود: کسب مهارت ها جایگاه مهمی در ارتقای جایگاه شغلی دارد و در شرایط اقتصادی فعلی، توسعه زیرساخت‌ها با مشکلات زیادی همراه است، اما فرصت های ایده آلی نیز وجود دارد که بتوان بهره وری را افزایش داد.

وی بیان کرد: تمرکز روی سازوکارها در چارچوب تحول دیجیتال و مکانیزه کردن فرآیندها در کنار توجه ویژه به تخصص و مهارت موجب توسعه همه جانبه این صنعت خطیر است، شناسایی روش های سنتی و به روزرسانی مهارت‌ها و جلوگیری از اتلاف منابع تحولات خوبی را به ارمغان می‌آورد.

وی با اشاره به مدیریت دارایی اظهار داشت: با بهره گیری از این شیوه مدیریتی، ابزارآلات و تجهیزات به خوبی حفظ می‌شود که این روند نیاز به کسب مهارت لازم دارد.

در زمینه مدیریت دارایی ابلاغ نظام‌نامه مدیریت دارایی در زمینه بهبود بهره برداری و به عنوان سند چشم انداز توسعه نرم افزار مدیریت دارایی فیزیکی و سند الزامات نرم افزاری و آموزش‌های راهبردی و ارتقای مهارت مورد توجه است.

مدیرکل دفتر مهندسی و راهبری شبکه شرکت توانیر گفت: در  ۴ گام شش ماهه، نقشه تحول را برنامه ریزی کرده ایم که در افزایش مهارت نقش مهمی دارد. تغییر فرهنگ سازمانی، آراستگی و نظم با تکنیک های به روز و فعالیت‌های انگیزشی و توجه ویژه به ایمنی از جمله این گام هاست.

وی تصریح کرد: کارکنان باید توانمندی های مختلفی داشته باشند، از این رو علی رغم شیوع کرونا، در آموزش های مجازی و از راه دور نیز تلاش های گسترده ای و مفیدی صورت گرفته است.