آخرین اخبار
اخبار صنعت آب

اختصاص 165 میلیارد ریال برای تامین آب شرب شهرستان و روستاهای مرزی خواف

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی از صرف 165 میلیارد ریال اعتبار برای جبران کسری آب دو شهر و 15 روستای شهرستان مرزی خواف خبر داد.
تامین-آب-شرب-شهرستان-و-روستاهای-مرزی-خواف
به گزارش برقآب و پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، “حسین امامی”  در رابطه تامین آب شرب شهرستان و روستاهای مرزی خواف به حفر و تجهیز دو حلقه چاه، اجرای ۱۰ کیلومتر خط انتقال و احداث یک باب ایستگاه پمپاژ با اعتباری افزون بر ۱۱۰ میلیارد ریال برای رفع مشکل تامین آب  شهر خواف و ۱۵روستای زیر مجموعه مجتمع کلاته‌های بخش مرکزی با ۴۶ هزار و ۳۰۰ نفر جمعیت تحت پوشش اشاره کرد و اظهار داشت: یک حلقه چاه آب شرب هم با دبی ۲۲ لیتر برثانیه به منظور تامین کسری آب ۱۳ هزار مشترک شهر نشتیفان با ۵۵ میلیارد ریال حفر شد.
​به گفته وی در شهر نشتیفان و روستاهای بخش سلامی و بخش مرکزی خواف نیز از ابتدای سال جاری تاکنون نسبت به  اصلاح 9 کیلومتر شبکه توزیع آب شرب اقدام شده است و یا در دستور کار برنامه جامع اصلاح و بازسازی شبکه‌های فرسوده توزیع آب قرار دارد.
وی از مهندسی مجدد ۱۷ حلقه چاه آب شرب و تعویض الکتروپمپ، ترانس، تابلوبرق، کابل‌ها و لوله آبده در شهرستان خواف خبر داد و افزود: این اقدام‌ها منجر به افزایش آبدهی و راندمان الکتروپمپ و کاهش هزینه‌های انرژی در مسیر آبرسانی در روستاها و شهرهای تحت پوشش شد.
امامی افزود: آبرسانی به ۴۵۰ خانوار در طرح نهضت ملی مسکن در خواف با اجرای یک هزار و ۸۰۰ متر توسعه شبکه و ساخت هفت باب حوضچه شیرآلات با سرمایه‌گذاری ۱۲ میلیارد ریال، اصلاح شبکه آبرسانی به طول ۳۵ کیلومتر در چهار روستا  با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد و تکمیل مخزن یک هزار مترمکعبی ذخیره آب شرب توسط آبفا عملیاتی شده است.
این گزارش حاکی است از  ۵۲ هزار مشترک آب در شهرستان خواف  ۳۰ هزار مشترک شهری و ۲۲ هزار مشترک هم روستایی هستند.