بررسی برنامه عملیاتی ابلاغی مدیریت بحران و  پدافند غیر عامل ۱۴۰۰ آب منطقه ای گلستان

سومین جلسه عادی کمیته مدیریت بحران و پدافند غیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان با حضور مدیر عامل شرکت و دیگر اعضا برگزار شد. به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان در این جلسه ضمن پیگیری برنامه های حوزه مدیریت بحران و  پدافند غیر عامل سال ۹۹، برنامه عملیاتی مدیریت بحران و […]

سومین جلسه عادی کمیته مدیریت بحران و پدافند غیر عامل شرکت آب منطقه ای گلستان با حضور مدیر عامل شرکت و دیگر اعضا برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان در این جلسه ضمن پیگیری برنامه های حوزه مدیریت بحران و  پدافند غیر عامل سال ۹۹، برنامه عملیاتی مدیریت بحران و پدافند  غیر عامل ابلاغی در سال ۱۴۰۰ نیز برای چگونگی اجرا مورد بررسی قرار گرفت.
مدیر عامل شرکت آب منطقه ای استان در این جلسه ، با تشکر از اقدامات مدیریت بحران و پدافند غیر عامل شرکت در استفاده از دیزل ژنراتورها برای صرفه جوئی مصرف برق سراسری در ستاد و  ادادات شهرستانها وپروژه ها، اظهار کرد: تعدادی دیزل ژنراتور در ستاد و سدها و پروژه های استان با تامین برق قابل توجه فعال است و باید با اولویت بندی نسبت به تجهیز امورات به دیزل ژنراتور وتامین برق اضطراری اقدام شود.
سید محسن حسینی رئیس کمیته با اشاره به ۵ محور برنامه های حوزه مدیریت بحران و  پدافند غیرعامل و hse در سال ۱۴۰۰ گفت: با توجه به حجم بالای عملیاتی این برنامه ها می بایست از یک یا دو شرکت مشاور و پیمانکاری برای عملیاتی و اجرائی کردن این برنامه ها(شامل برگزاری الزامات مطالعاتی واجرایی و جشنواره ها، سمینارها و مانورهای عملیاتی) استفاده شود.
وی افزود: در جلسه آتی گروه مدیریت بحران و  پدافند غیر عامل شرکت گزارشی از وضعیت عملکرد این حوزه در سال ۹۹ ارائه و رتبه شرکت در سطح کشور مشخص شود.
مدیر عامل شرکت تصریح کرد: در اولویت های تحقیقاتی سال ۱۴۰۰ دو طرح  مربوط به پدافند غیر عامل حذف شده است که می بایست با تعامل بخش تحقیقات و پدافند غیرعامل با شرکت مادرتخصصی این موارد مجدد به بخش تحقیقات سال ۱۴۰۰ اضافه شود.
وی همچنین بر اطلاع رسانی مکرر ممنوعیت شنا در سدها، آب بندان ها و همچنین سدهای کوچک مخزنی و رودخانه ها توسط بخش روابط عمومی و امورها، جهت آگاهی بیشتر مردم در فصل تابستان تاکید کرد.
دبیر کمیته پدافند مدیریت بحران و پدافند غیر عامل شرکت نیز در این جلسه گفت: برنامه ابلاغی پدافند غیر عامل وزارت نیرو در سال ۱۴۰۰ در ۵ محور عملیاتی ابلاغ شده است که باید اجرائی شود.
جمشید بهمنی اظهار کرد: پی گیری تخصیص جذب اعتبارات جاری و تملک دارایی های سرمایه ای منابع ماده ۱۰ و ۱۷ مدیریت بحران، آمورش و مانور و برگزاری دوره های تخصصی مدیریت بحران و پدافند غیر عامل و اقدامات مدیریت بحران بخشی از محورهای اصلی این برنامه ابلاغی است.
وی در ادامه گزارشی از وضعیت کنونی دیزل ژنراتورها در ستاد و سدها و ادارات شهرستانها را ارائه کرد ومقرر شد در ادارات شهرستان هایی که ساختمان جدید آنان در حال ساخت است نسبت به خرید دیزل ژنراتور نیز اقدام شود.
همچنین در این جلسه مقرر شد مطالعات پدافند غیر عامل سد آقدکش نیز اجرایی شود.
اتمام انجام عملیات رپر گذاری رودخانه گرگان رود 

سرپرست اداره منابع آب آق قلا وگمیشان عنوان با اشاره به عملکرد سه ماهه واحد مهندسی رودخانه های اداره منابع آب آق قلا و گمیشان ، از ۴۰ مورد شناسایی تجاوزات به حریم و بستر رودخانه های این دو شهرستان طی سه ماه ابتدای سال خبر داد.
ابراهیم کابوسی اظهار کرد: همچنین طی این مدت ۱۰۹ مورد نیز پاسخ استعلام و بازدید نظارتی انجام شده است.
وی در ادامه از اتمام انجام عملیات رپر گذاری رودخانه ی گرگان رود در محدوده ی شهر سیمین شهر و روستای خواجه نفس توسط پیمان کار با نظارت مشاور طرح و واحد مهندسی رودخانه های اداره منابع آب آق قلا و گمیشان خبر داد.

اتمام عملیات کاروتاژ (چاه پیمائی) چاه آب شرب آزادشهر

رئیس گروه طرح های آبرسانی شرکت آب منطقه ای گلستان از اتمام عملیات کاروتاژ (چاه پیمائی) چاه آب شرب در حال حفر شهرستان آزادشهر تا عمق ۲۰۰ متر خبر داد.
محمد رضا حسینی اظهار کرد: با توجه به مشکلات آب شرب شهر آزادشهر و جهت جلوگیری از بروز تنش در فصل تابستان و پس از بازدید های مشترک به عمل آمده فی ما بین شرکت آب منطقه ای گلستان و شرکت آب و فاضلاب استان، مقرر شد یک حلقه چاه به صورت اضطراری در این شهرستان حفاری شود.
وی افزود: در همین راستا و پس از انجام عملیات حفاری چاه شماره ۶ شهرستان آزادشهر تا عمق ۲۰۰ متری، عملیات کاروتاژ (چاه پیمائی) برای تعیین عمق نهایی چاه و لایه های آبدار و با کیفیت انجام پذیرفت که پس از آن برای اقدامات تجهیز و بهره برداری به شرکت آبفا تحویل شود.