آخرین اخبار
اخبار صنعت آب

اولین نشست شورای فرهنگی شرکت آبفا نیشابور در سال ١۴۰۵

اولین نشست شورای فرهنگی و دینی شرکت آب و فاضلاب شهرستان نیشابور با حضور مدیرعامل، مسئول امور فرهنگی و دینی […]
اولین نشست شورای فرهنگی شرکت آبفا نیشابور در سال ١۴۰۵

اولین نشست شورای فرهنگی و دینی شرکت آب و فاضلاب شهرستان نیشابور با حضور مدیرعامل، مسئول امور فرهنگی و دینی شرکت آبفا خراسان رضوی و اعضای شورا برگزار شد.
 به گزارش برقاب و  روابط عمومی شرکت آبفا نیشابور، در این نشست که با محوریت بررسی و اجرای برنامه‌های ابلاغی فرهنگی و دینی وزارت نیرو در سال ١۴۰۵ تشکیل شد، “محمد امین صارمی” مدیرعامل شرکت آبفا نیشابور بر اهمیت فعالیت‌های فرهنگی در کنار مأموریت‌های تخصصی شرکت تأکید کرد.
 وی اظهار داشت: برنامه‌های فرهنگی و دینی ابلاغی، همگام با شعار اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی ، فرصتی برای ارتقای نشاط سازمانی، تقویت فرهنگ اقامه نماز، گسترش ارزش‌های امر به معروف و نهی از منکر و ترویج عفاف و حجاب در مجموعه شرکت به شمار می‌رود و باید با برنامه‌ریزی دقیق و منسجم دنبال شود.
 در ادامه نشست، “حسن دشت‌بیاضی” مسئول امور فرهنگی و دینی شرکت آبفا استان خراسان رضوی ضمن قدردانی از عملکرد خوب سال گذشته ، همچنین به ضرورت هم‌افزایی در اجرای برنامه‌های فرهنگی سال جاری گفت: با توجه به شرایط فعلی کشور ، بهره‌گیری درست از ظرفیت مناسبت‌های ملی و مذهبی و نیز استفاده صحیح از فناوری‌های نوین می‌تواند در تحقق اهداف فرهنگی وزارت نیرو نقش تعیین‌کننده‌ای ایفا کند.
 این جلسه با تبادل نظر و ارائه پیشنهادات اعضای شورای فرهنگی و دینی شرکت آبفا نیشابور برای تدوین و اجرای هرچه بهتر برنامه‌های سال جاری به پایان رسید.