آخرین اخبار
اخبار صنعت برق

الگوی موفق شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی در توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر

حضور جواد خدایی جانشین ستاد و علیرضا خدابنده مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی و دبیر ستاد و‌ همچنین […]
الگوی موفق شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی در توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر

حضور جواد خدایی جانشین ستاد و علیرضا خدابنده مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی و دبیر ستاد و‌ همچنین سایر اعضا برگزار شد.

به گزارش برقاب و روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی، در این نشست کمیته‌های صنعت، کشاورزی، اداری، خانگی، سرمایه‌گذاری و زمین، گزارش‌های هفتگی خود را از روند اجرای برنامه‌های توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر ارائه کردند. در این جلسه عنوان شد که تنها سه ماه تا تحقق هدف‌گذاری ۴۰۰ مگاواتی توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر در استان فرصت است و نیازمند تسریع در اجرای برنامه‌ها و هماهنگی بیشتر دستگاه‌هاست.

جواد خدایی، جانشین ستاد توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر استان، با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه کشاورزی، گفت: شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی در این بخش اقدامات مؤثر و ارزشمندی انجام داده و به عنوان الگویی موفق در حوزه کشاورزی مطرح است. وی افزود: خراسان رضوی مردمی‌ترین استان در زمینه توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر است که این موضوع، دستاورد بزرگی برای استان محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: تاکنون پنج شهرستان برنامه‌های خود برای احداث نیروگاه‌های تجدیدپذیر در حوزه کشاورزی در سال ۱۴۰۴ را محقق کرده‌اند و شهرستان‌های زاوه، مه‌ولات و فریمان نیز در آستانه تحقق این برنامه‌ها قرار دارند. همچنین در حوزه خانگی، حدود یک‌سوم برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای سال ۱۴۰۴ در سطح استان محقق شده است.

در ادامه این نشست، علیرضا خدابنده مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی با تشریح برنامه‌های استان در حوزه صنعت اظهار کرد: جامعه هدف ما در بخش صنعت با سایر بخش‌ها متفاوت است و تمرکز ما بر صنایع حساس و پرمصرف در حدود پنج شهرستان قرار گرفته است. وی افزود: برگزاری جلسات در محل شهرستان‌ها و با محوریت فرمانداران، نقش مهمی در پیشبرد طرح‌های تجدیدپذیر دارد، چرا که حضور مستقیم صنایع و تصمیم‌گیری میدانی، اثربخشی بیشتری نسبت به جلسات متمرکز در مرکز استان خواهد داشت.

خدابنده با اشاره به اولویت‌دهی به صنایع حساس نظیر صنایع دارویی و غذایی گفت: این صنایع به دلیل حساسیت تولید، باید در اولویت استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر قرار گیرند. وی تأکید کرد: تجربه موفق حوزه کشاورزی نشان می‌دهد که با محوریت فرمانداران به عنوان رؤسای ستاد شهرستانی و همراهی صنایع، می‌توان نتایج مطلوبی در بخش صنعت نیز به دست آورد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی در پایان ابراز امیدواری کرد با اجرای این رویکرد و مشارکت فعال دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی، اهداف استان در توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر به‌ویژه در بخش صنعت نیز محقق شود.