آخرین اخبار
استان البرز

اجرای دومین مانور پایش بار شبکه توزیع برق استان البرز و بازرسی بدمصرفی مراکز تجاری جاده جالوس

در این عملیات که با هدف هوشمندسازی و مدیریت بار مصارف تجاری، جمع‌آوری برق‌های غیرمجاز و صیانت از حقوق بیت‌المال انجام گرفت، تیم‌های تخصصی به بررسی وضعیت اشتراک‌های تجاری و رستوران‌ها و حذف انشعابات غیرمجاز در این محور پرداختند.
اجرای دومین مانور پایش بار شبکه توزیع برق استان البرز و بازرسی بدمصرفی مراکز تجاری جاده جالوس

به گزارش  برقاب و روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان البرز، در این مانور تیم راهبری مرکز پایش حوزه ستادی به همراه تیم‌های عملیاتی تست لوازم‌اندازه‌گیری و بازرسی امور برق حصار با جایگزینی کنتورهای مکانیکی با کنتورهای هوشمند در جهت مدیریت دقیق بار مصرفی اقدام نموده و در جریان بازرسی‌ها با کشف و جمع‌آوری کابل‌های غیرمجاز و کنتورهای دستکاری شده با متخلفانِ شبکه برق برخورد کردند.
در پایان این اقدام، مسعود خواجه‌وند مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان البرز، ضمن قدردانی از تلاش‌های جهادی تیم‌های عملیاتی و بازرسی، بر تداوم اجرای این سلسله مانورها به منظور خدمت‌رسانی مناسب و حفظ پایداری شبکه توزیع برق تأکید کردند.

 

بیشتر بخوانیم :  استقرار سامانه جامع مدیریت نگهداشت (CMMS) در شرکت توزیع برق البرز