۴ میلیارد کیلووات ساعت انرژی در نیروگاه شهید مفتح تولید شد
به گزارش پایگاه خبری برقآب، به نقل از برق حرارتی، پژمان اختری، معاون تولید نیروگاه مفتح با اعلام این خبر، افزود: با تولید ۶۰۰ میلیون کیلووات ساعت انرژی خالص در مهرماه امسال، تولید انرژی طی هفت ماهه امسال از مرز چهار میلیارد و ۱۰۰ میلیون کیلووات ساعت انرژی عبور کرد.
وی با اشاره به آغاز فصل تعمیراتی واحدهای چهارگانه نیروگاه شهید مفتح، ادامه داد: با خروج واحد شماره چهار این مجموعه از مدار تولید، فصل تعمیراتی واحدهای نیروگاه آغاز و بر اساس برنامهریزیهای صورت گرفته، انجام تعمیرات دورهای و نیمه اساسی واحدها تا پیش از تابستان سال آینده به اتمام خواهد رسید و نیروگاه با تمام ظرفیت در خدمت شبکه سراسری برق کشور خواهد بود.
نیروگاه شهید مفتح دارای چهار واحد ۲۵۰ مگاواتی بخار است و با تولید هزار مگاوات انرژی سهم بسزایی در کنترل فرکانس و ولتاژ شبکه برق دارد.
ارسال دیدگاه