۱۰ ماینر غیرمجاز در ساوه کشف و جمع آوری شد

کشف و جمع آوری ۱۰ماینر غیرمجاز در ساوه /برخورد قانونی با افراد متخلف

به گزارش رسانه برقآب مدیر حراست شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی از جمع آوری ۱۰ ماینر غیرمجاز در شهرستان ساوه و نوبران خبر داد.

مصطفی دهقانی ،استفاده غیرمجاز از شبکه برق به منظور استخراج ارز دیجیتال را یکی از معضلات فعلی شبکه برق دانست و گفت: تاکنون با برنامه‌ریزی و اقدامات اجرایی شده، حجم قابل توجهی از ماینرهای غیرمجاز در حال استفاده، با هوشیاری همکاران جمع آوری شده و در کل استان به‌صورت روزانه، رصد، شناسایی و جمع‌آوری مزارع غیرمجاز در دستور کار بازرسان قرار دارد که در بازرسی اخیر ۵دستگاه ماینر در شهرک صنعتی احمد آباد ساوه ،۳دستگاه ماینر در روستای تجره نوبران و ۲ماینر در منزل مسکونی در روستای کردخورد سفلی نوبران کشف و ضبط شد.

وی گفت: از برنامه‌های مهم این شرکت، با توجه به سهم بالای مصرف برق دستگاه‌های ماینر، کشف مراکز غیر مجاز استخراج رمز ارز و برخورد قانونی با افراد متخلف است.

دهقانی افزود: در همین راستا از شهروندان متعهد درخواست داریم در صورت مطلع شدن از فعالیت‌های غیرقانونی سودجویان در این زمینه، مراتب را از طریق سامانه پیامکی ۳۰۰۰۵۱۲۱ اعلام کنند.