یک هزار مشترک یزدی خوش حساب و رعایت کننده الگوی مصرف پاداش می گیرند
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان یزد از اجرای برنامه تلویزیونی جایگزین همایش تجلیل از بانوان برگزیده مدیریت مصرف خبر داد. به گزارش دفتر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان یزد ، مهندس محمدجواد جلیلی در نشست هماهنگی برگزاری آیین تجلیل از بانوان برگزیده مدیریت مصرف به شیوه اجرای […]
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان یزد از اجرای برنامه تلویزیونی جایگزین همایش تجلیل از بانوان برگزیده مدیریت مصرف خبر داد.
به گزارش دفتر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان یزد ، مهندس محمدجواد جلیلی در نشست هماهنگی برگزاری آیین تجلیل از بانوان برگزیده مدیریت مصرف به شیوه اجرای تلویزیونی و قرعه کشی از مشمولان پاداش خوش حسابی و رعایت الگوی مصرف ، افزود : به دلیل گسترش اپیدمی کرونا ، برنامه قرعه کشی منتخبین که در سال های گذشته از طریق برگزاری همایش انجام می شد ، امسال در برنامه تلویزیونی شبکه یزد روی آنتن خواهد رفت.
وی متذکر شد : 500 مشترک خوش حساب و 500 مشترک رعایت کننده الگوی مصرف کل استان در دو مرحله خرداد- تیر و مرداد- شهریور از پاداش بهره مند می شوند.
این مسئول اظهار کرد : مشترکین برق شهرستان های یزد ، زارچ و شاهدیه ، اشکذر، میبد و اردکان اگر در ماه های خرداد و شهریور از میزان مصرف 300 کیلووات و در ماه های تیر و مرداد از میزان مصرف 400 کیلووات تجاوز نکنند ، در قرعه کشی شرکت می کنند.
جلیلی با اشاره به اینکه رعایت الگوی مصرف در دیگر ماه ها 200 کیلووات است ، خاطرنشان کرد : فقط مشترکین شهرستان بافق میزان مصرف ماه خرداد آن ها اکر از 400 کیلووات تجاوز نکنند در قرعه کشی حضور دارند اما مابقی شهرها رقم 300 کیلووات خواهد بود.
وی یادآور شد: 79 درصد مشترکین مشمول تعرفه گرمسیری چهار و 21درصد مشترکین که در شهرهای بهاباد، مهریز ، خاتم ، ابرکوه ، تفت و نیر جزء تعرفه های عادی محسوب می شوند.
این مسول اشاره کرد:اگر میزان مصرف مشترکین برق نسبت به الگوی مصرف در ماه های مشخص تجاوز کنند 16 درصد جریمه خواهند شد.
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق استان یزد برگزاری ارتباط ویدئویی با مسئولین کشوری در صنعت برق ،آموزش مفاهیم مدیریت مصرف به شهروندان در کنار اجرای برنامه شاد و قرعه کشی و ارسال پیامک به مشترکین منتخب را از جمله برنامه های تلویزیونی تجلیل از برگزیدگان مدیریت مصرف برشمرد.
اپلیکیشن مدیریت بار در شرکت توزیع نیروی برق استان یزد راه اندازی شد
مدیر امور دیسپاچینگ و فوریت های برق شرکت توزیع نیروی برق استان یزد از راه اندازی اپلیکیشن کنترل و مدیریت بار خبر داد.
به گزارش دفتر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان یزد ، مهندس محمد فراتی از راه اندازی اپلیکیشن کنترل و مدیریت بار خبر داد و گفت : با بهره گیری از این اپلیکیشن ، امکان رصد بار مصرفی لحظه ای به صورت برخط برای مدیریت های برق شهرستان و نواحی فراهم می شود.
وی افزود : قابلیت رتبه بندی عملکرد امورها و نواحی در مدیریت پیک بار ، تعیین سقف و رنگ بندی روزانه مصرف بار و هریک بر اساس رنگ بندی های توانیر و امکان دسترسی به وضعیت پیک بار در روز گذشته از قابلیت های آن به شمار می رود.
این مسئول یادآور شد : اعلام هشدار عبور بار مصرفی از حدود تعیین شده به مدیران این امکان را می دهد تا با سرعت عمل بیشتری بار مصرفی حوزه تحت سرپرستی خود را مدیریت کنند.
مدیر امور دیسپاچینگ و فوریت های برق شرکت توزیع نیروی برق استان یزدنمایش پیک بار غیرهمزمان امورها و نواحی ، مشاهده بار همزمان لحظه ای و مقایسه بار ، نمایش پیک بار روز و شب گذشته را از دیگر امکانات این اپلیکیشن بیان کرد.
وبینار تخصصی کدینگ تجهیزات شبکه های توزیع برق برگزار شد
سخنران وبینار تخصصی کدینگ تجهیزات شبکه ها گفت : با راه اندازی سیستم کدگذاری تجهیزات در شبکه های توزیع برق استان یزد ، امکان رهگیری کالا در چرخه عمر تجهیزات قابل رصد بوده و از ورود تجهیزات بی کیفیت جلوگیری می شود.
مهندس محمدشیبانی به عنوان سخنران در وبینار تخصصی کدینگ تجهیزات دفتر نظارت بر توزیع در گفتگوی برخط با مدیران مهندسی ، بهره برداران و کارشناسان برق سراسر کشور ضمن معرفی asset id برای کلیه تجهیزات شبکه توزیع ، گفت : ارتقا تجهیزات مصرفی درشبکه و رصدعملکرد کیفی تولیدکنندگان تجهیزات از یک سو و ارتقای سطح کیفی پروژه ها و بهره برداری از آن در شبکه از سوی دیگر ، ضرورت کد گذاری و رهگیری تجهیزات را افزایش می دهد.
وی به تدوین دستورالعمل کد گذاری تجهیزات شبکه در دفتر مهندسی و نظارت این شرکت اشاره ای هم داشت و خاطرنشان کرد : تسهیل در تبادل اطلاعات در امور حسابداری ، طبقه بندی سریع تر تجهیزات موجود ، رهگیری کالا و فراهم سازی بستر نظام مند و منسجم محصوب برای اطمینان از به کارگیری تجهیزات با کیفیت در سیستم کدگذاری به عنوان یک استراتژی برتر در شرکت های توزیع قلمداد می شود.
این مسئول متذکر شد : کدینگ تجهیزات پس از انجام در سطح مبانی و اصول سازمانی می تواند پیش نیاز رسیدن به رویکردهای بالاتر در سطح تعالی سازمان شود.
مهندس شیبانی اضافه کرد : با راه اندازی سیستم رهگیری خارجی به وسیله مرکز ملی شماره گذاری کالا می توان تمام تجهیزات شبکه توزیع برق را از زمان تولید کد دار و در چرخه عمر آن رهگیری کرد.
او یادآور شد : با اختصاص کد 21 رقمی که بر اساس فهرست بهای سال 98 تعریف شده هر تجهیز با کد انحصاری خود قابل شناسایی است.
مدیر امور مهندسی شرکت توزیع نیروی برق استان یزد اظهار کرد :پراکندگی تجهیزات در وسعت جغرافیایی زیاد ، تنوع تعداد بالای هرتجهیز و تنوع تولید کنندگان لزوم مدیریت دارایی های فیزیکی در شرکت های توزیع را دوچندان می کند.
حمل سیم های برق بدون مجوز در یزد ممنوع شد
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد در دیدار با فرماندهان نیروی انتظامی گفت: پلیس آگاهی در سه ماهه امسال برای ناامن کردن محیط برای سارقان سیم های برق ، فعالیت گسترده ای را انجام داده که نتیجه آن کاهش سرقت ها است.
به گزارش دفتر روابط عمومی، مهندس آرش نواب در حاشیه دیدار با فرماندهان نیروی انتظامی و تجلیل از کارکنان پلیس آگاهی و پیشگیری از سرقت سیم ، با اشاره به همدلی خوب دو ارگان توزیع برق و نیروی انتظامی در موضوع کاهش سرقت سیم ها و تجهیزات برق ، افزود : کلیه ایستگاه های ایست و بازرسی سراسر استان و مامورین گشت انتظامی با حاملان سیم های برق بدون مجوز لازم برخوردار قانونی خواهند داشت.
وی اضافه کرد : کارکنان همه پیمانکاران برق در سطح استان دارای کارت شناسایی هستند و پلیس با افراد مشکوک و فاقد هویت مناسب برخورد می کند.
این مسئول اذعان کرد : مامورین اداره برق دارای لباس متحدالشکل و کارت شناسایی بوده و این موضوع از طریق رسانه های محلی و صداوسیما منعکس شده تا شناسایی سارقان تجهیزات برای مردم امکان پذیر شود.
وی متذکر شد: برای ساماندهی محل خرید و فروش ضایعات در شهر یزد پلیس و توزیع برق با ارگان های زیربط مکاتبه خواهد شد تا تمرکز بیشتری بر روی آنان وجود داشته باشد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد خاطرنشان کرد :برای پیشگیری از سرقت تجهیزات ، بزودی دوره های آموزشی از طریق پلیس برای کارکنان شرکت توزیع و پیمانکاران برای پیشگیری از سرقت تجهیزات برگزار خواهد شد.
بهینه سازی روش نصب پایه های بتنی در اولویت اقدام
معاون برنامه ریزی و مهندسی شرکت توزیع نیروی برق استان یزد گفت : بهینه سازی روش نصب پایه های بتنی به عنوان یک راهکار کوتاه مدت در افزایش طول عمر پایه ها موثر است.
مهندس محمدحسین زحمتکش با بیان اینکه افزایش عمر پایه های بتنی در دو حوزه برنامه های بلند مدت و کوتاه مدت قابل پیگیری است، افزود: در برنامه های بلند مدت راهکارهایی نظیر اصلاح و بهینه سازی ساخت پایه های بتنی چهارگوش با استفاده از میلگرد کامپوزیت و تغییر نوع بتن مورد استفاده مطرح است که بایستی مجوزهای لازم آن از شرکت توانیر اخذ شود.
وی برنامه های کوتاه مدت از قبیل اصلاح و بهینه سازی روش حمل، انبارش و نصب پایه های بتنی ،تعیین نوع لایه محافظ بتن و مانند آن را برشمرد و عنوان کرد : این برنامه ها در محدوده اختیارات شرکت بوده و در زمان کوتاه تری به نتیجه می رسد.
مهندس زحمتکش اضافه کرد: دفتر تحقیقات؛ برنامه های کوتاه مدت را در اولویت فعالیت های خود قرار داده و به موازات آن برنامه های بلند مدت که در قالب پروژه های تحقیقاتی تعریف می شوند را پیگیری خواهد کرد.
معاون برنامه ریزی و مهندسی شرکت توزیع نیروی برق استان یزد اظهار کرد: به فرموده امیرالمومنین (ع) تجربه بالاتر از علم است و بر این اساس در نشست های بهینه سازی روش نصب پایه از حضور پیشکسوتان صنعت برق و پیمانکاران شرکت بهره گرفته ایم.
وی ابراز امیدواری کرد : با انتقال تجارب این عزیزان به حافظه سازمانی و تلفیق دانش و تجربه بتوان گام های موثری در این زمینه برداشت.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0