گزارش تصویری اتمام تعمیرات اساسی واحد آلستوم دو ( G14 )
تعمیرات اساسی واحد آلستوم دو این شرکت به پایان رسید.
واحد شماره آلستوم دو نیروگاه مشهد پس از ۶۰ روز با همت و تلاش بی وقفه و با تکیه بر توان متخصصان جوان پرسنل تعمیراتی به پایان رسید.
به گزارش برقاب و روابط عمومی شرکت مدیریت تولید برق مشهد: مهندس سید رضا مرجان زاده بجستانی مدیر عامل شرکت با اعلام این خبر گفت: تعمیرات اساسی واحد آلستوم ۲ با ظرفیت ۱۸.۷۵ مگاوات به منظور آمادگی و تولید حداکثری قدرت اسمی با هدف پایداری در پیک تابستان ۱۴۰۵ در تاریخ ۲۴ آذر ماه آغاز شده بود، با تلاش بی وقفه کلیه همکاران پس از انجام موفقیت آمیز تعمیرات اساسی در تاریخ ۲۴ بهمن ماه در ساعت ۱۴:۲۷ دقیقه با کسب اجازه از مرکز دسپاچینگ ملی با شبکه سراسری تولید پارالل شد.
مهندس مرجان زاده بجستانی افزود؛ بهره برداری ، تعمیرات و نگهداری از واحد های نیروگاه مشهد دارای پیچیدگی و چالش های متعددی نسبت به سایر نیروگاه های کشور است، و این موضوع با توجه به شرایط حیاتی برق کلان شهر مشهد نقش موثر و حساس این مجموعه را بیش از پیش حائز اهمیت می کند.
مدیرعامل شرکت مدیریت تولید برق مشهد با اشاره به چالش های اقتصادی، تحریم های ظالمانه و مشکلات داخلی و خارجی، نقش کارگاه های جانبی مستقر در نیروگاه به منظور ساخت ، تعمیر و بازسازی قطعات و تجهیزات نیروگاهی را از اقدامات اثر گذار و اساسی در اجرای این پروژه دانست.
وی ضمن تقدیر از همه کارکنان تلاشگر که بیوقفه و بیادعا، در سختترین روزهای زمستان در سرما و یخبندان، ایستادند و در اجرای پروژه تعمیرات اساسی واحد بی بی سی، واحد آلستوم دو، و همچنین تعمیرات های میان دوره ای نیمه سال دوم این نیروگاه کوتاهی نکردند اظهار امیدواری کرد؛ در پیک برق و تابستان پیش رو با تکیه بر تعهد، تجربه و تخصص ارزشمند این مجموعه شاهد تامین پایدار این انرژی حیاتی و تداوم خدمت رسانی صادقانه به مردم استان خراسان رضوی باشیم.













ارسال دیدگاه