کارگاه یک روزه آموزش اصول و مبانی HSE

کارگاه یک روزه آموزش اصول و مبانی HSE با حضور «عبدالکریم زرنگ» دبیر کمیته HSE شرکت مهندسی آبفا کشور در شرکت آبفای کاشان برگزار شد.

به گزارش برقاب، کارگاه یک روزه آموزش اصول و مبانی HSE با حضور «عبدالکریم زرنگ» دبیر کمیته HSE شرکت مهندسی آبفا کشور در شرکت آبفای کاشان برگزار شد.
در این کارگاه که در سالن جلسات ستاد مرکزی آبفای کاشان برگزار شد، معاونان، مدیران ستادی و مدیران و رابطین HSE شهرهای تابعه در سالن جلسات ستاد مرکزی این شرکت حضور داشتند.
زرنگ در این کارگاه با تشریح ابعاد مختلف HSE به ملاحظات و مسئولیت‌های HSE شرکت‌های آبفا در شرایط غیر متعارف اشاره کرد و گفت: اصول ایمنی در کار، به ویژه در عملیات‌های اجرایی و فعالیت‌های پروژه‌ای باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.
مدیر دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل آبفای کاشان در ابتدای این کارگاه گفت: هدف از برگزاری این کارگاه حفاظت، ایمنی کار و افزایش توانمندی پرسنل در مواجهه با حوادث غیر مترقبه و کاهش اثرات ناشی از آن است.
#مهدی_جعفرزاده بر لزوم رعایت اصول ایمنی، بهداشت و محیط زیست در کلیه بخش های اداری و اجرایی تاکید کرد و گفت: امروزه اجرای استانداردها و دستورالعمل‌های مرتبط با «HSE»، نوعی سرمایه‌گذاری بلندمدت در سطح شرکت محسوب می‌شود ، زیرا هرگونه اقدام در راستای جلوگیری از وقوع اتفاقات در محل کار همگام با ارتقای محیط کار و افزایش رضایت شغلی کارکنان، باعث افزایش بهره‌وری و روند سودآوردی خواهد .