پوستر های طرح دانش‌آموزی نجات آب و رویداد هنری “آب، سرچشمه زندگی

استان مرکزی

مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه ای مرکزی از رونمایی پوستر های طرح دانش‌آموزی داناب و رویداد هنری “آب، سرچشمه زندگی” با حضور جمعی از مدیران استانی در کارگاه آموزشی معلمان رابط این طرح خبر داد.

به گزارش برقاب و روابط عمومی شرکت آب منطقه ای مرکزی، مهدی عابدی با اعلام این خبر افزود: در راستای معرفی بهتر محتوای طرح داناب و همچنین جلب توجه دانش‌آموزان به نقش خود در حفاظت از منابع آبی از دو پوستر رسمی طرح دانش‌آموزی نجات آب و پوستر رویداد هنری با عنوان “آب، سرچشمه زندگی” با حضور حاضران در کارگاه آموزشی معلمان رابط این طرح رونمایی شد.

مهدی عابدی گفت: این کارگاه که با هدف توانمندسازی معلمان برای اجرای بهینه طرح داناب و ارتقای آگاهی‌های مرتبط با مدیریت منابع آب در مدارس طراحی شده بود، مجالی برای رونمایی از این دو پوستر شد.

عابدی ادامه داد: رویداد هنری “آب، سرچشمه زندگی” به‌عنوان یکی از بخش‌های ویژه طرح داناب، فرصتی برای دانش‌آموزان و عموم مردم ایجاد می‌کند تا از طریق ارائه آثار خلاقانه خود در حوزه‌هایی مانند نقاشی، طراحی، عکاسی، کلیپ، موشن گرافی و شعر به موضوع اهمیت آب و چگونگی حفاظت از آن بپردازند.

وی تأکید کرد: محورهای این مسابقه شامل صرفه جویی در مصرف آب ، آلودگی منابع آبی ، خشکسالی، کشاورزی پایدار و مدیریت منابع آبی و آب مجازی می باشد که در دو سطح دانش آموزی و آزاد برگزار می شود.

مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه ای مرکزی خاطرنشان کرد:  این مسابقه، علاوه بر ترویج فرهنگ صرفه‌جویی و مدیریت منابع آب، فضایی برای شکوفایی استعدادهای هنری دانش‌آموزان و علاقه مندان فراهم می‌آورد.

وی در پایان گفت: رونمایی از این پوسترها با استقبال معلمان و کارشناسان حاضر در کارگاه همراه و نشان‌دهنده نقش مهم آموزش و فرهنگ‌سازی در نهادینه‌کردن اهمیت مدیریت پایدار منابع آب در میان نسل آینده بود.