پایان عملیات لایروبی و ساماندهی رودخانه میاندره
رئیس اداره منابع آب کردکوی، بندرگز، ترکمن و گمیشان از پایان پروژه لایروبی و ساماندهی رودخانه میاندره در شهرستان کردکوی بطول 8 کیلومتر خبر داد. به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، مهندس حسن درویشی افزود: این لایروبی با هدف بهبود آبگذری و مدیریت سیلاب از محل بزرگراه سراسری تا محل اتصال آن […]
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای گلستان، مهندس حسن درویشی افزود: این لایروبی با هدف بهبود آبگذری و مدیریت سیلاب از محل بزرگراه سراسری تا محل اتصال آن به رودخانه قره سو انجام پذیرفت.
رئیس اداره منابع آب کردکوی، بندرگز، ترکمن و گمیشان تصریح با بیان اینکه این عملیات لایروبی از ابتدای فروردین ماه آغاز و حدود 4 ماه به طول انجامید، اظهار کرد: از کشاورزان محترم که در مجاورت رودخانه دارای اراضی هستند تقاضا داریم، از هرگونه تخریب دیواره های حفاظتی رودخانه خودداری کنند و در صورت نیاز به هرگونه ساخت و ساز در مجاورت مجاری آبی نسبت به اخذ مجوز لازم از شرکت آب منطقه ای اقدام نمایند.
وی در پایان گفت : یکی از مشکلات پیش رو در امر لایروبی رودخانه ها تجاوز مالکین اراضی مجاور به بستر و حریم رودخانه هاست که این امر موجب تشدید خسارتهای ناشی از سیل میگردد.
به گزارش روابط عمومی شرکت ، مهندس سید محسن حسینی اظهار کرد: حجم خالی مخزن سد بوستان در روز 26 تیر ماه سال جاری، 11 میلیون متر مکعب ، دبی ورودی 33 متر مکعب بر ثانیه و دبی خروجی و پمپاژ 5.2 متر مکعب بر ثانیه است.
وی افزود: حجم خالی مخزن سدگلستان، 26 میلیون متر مکعب ، دبی ورودی 2 متر مکعب بر ثانیه و دبی خروجی و پمپاژ : 4 متر مکعب بر ثانیه است.
مهندس حسینی افزود: در آخرین سد حوضه رودخانه گرگانرود یعنی سد وشمگیر حجم خالی مخزن اصلی، 8 میلیون متر مکعب، دبی ورودی صفر متر مکعب بر ثانیه و دبی خروجی و پمپاژ 5 متر مکعب بر ثانیه است.
وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت سازی انجام شده ، انتظار می رود بارش های اخیر برای شهرها ، روستاها ، اراضی و تاسیسات واقع در پایین دست سدها مشکلی به وجود نیاورد.
مهندس حسینی افزود: با توجه به ماهیت بارش های شدید نقطه ای و بالا آمدن ناگهانی آب مسیل ها و افزایش سطح آب رودخانه ها و وقوع سیلاب های ناگهانی ، در شهر ها و روستاها و اراضی بالادست سدها ، از هم استانی های عزیز و گردشگران محترم خواهشمند است در حاشیه رودخانه های دایمی و فصلی استان توقف نکنند و از نزدیک شدن به رودخانه ها ، مسیل ها ، مخازن سدها و مناطق مستعد وقوع سیل ، خودداری نمایند..
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0