مشترکان برق مراقب سوءاستفاده کنندگان باشند
محمد مهدی فتحی سرپرست دفتر نظارت بر بهره برداری توزیع نیروی برق شیراز به مشترکان این شرکت هشدار داد که مراقب سوء استفاده کنندگانی که با تبلیغ و عرضه محصولاتی تحت عنوان کاهش دهنده مصرف و تنظیم کننده ولتاژ برق تنها به دنبال کسب منافع مالی هستند، باشند. محمد مهدی فتحی در جمع خبرنگاران گفت: […]
محمد مهدی فتحی سرپرست دفتر نظارت بر بهره برداری توزیع نیروی برق شیراز به مشترکان این شرکت هشدار داد که مراقب سوء استفاده کنندگانی که با تبلیغ و عرضه محصولاتی تحت عنوان کاهش دهنده مصرف و تنظیم کننده ولتاژ برق تنها به دنبال کسب منافع مالی هستند، باشند.
محمد مهدی فتحی در جمع خبرنگاران گفت: طی روزهای اخیر و با توجه به تاکیدات مسئولان ارشد صنعت برق مبنی بر لزوم توجه بیشتر به مدیریت مصرف، برخی افراد حقیقی و حقوقی با هدف کسب منافع، مشترکان را به استفاده از سیستمهایی ترغیب میکنند که بنا به ادعای آنان منجر به کاهش مصرف یا جلوگیری از نوسان ولتاژ برق میشود.
وی با بیان اینکه شیوههای مورد استفاده از سوی این افراد، بعضا موجب فریب مشترکان شده است، گفت: در بعضی موارد افراد یا حتی شرکتهایی، عموما در فضای مجازی، اقدام به تبلیغ در مورد کالاهایی میکنند که بنا به ادعای مطرح شده، منجر به کاهش برق مصرفی و جلوگیری از نوسانات برق خواهد شد.
او با تصریح اینکه هم اینک کیفیت برق تامین شده در سطح شرکت توزیع نیروی برق شیراز، در شرایطی مطلوب قرار دارد، گفت: با توجه به بهسازی، نوسازی و توسعه زیرساختهای توزیع برق و استفاده از پیشرفتهترین تجهیزات و بهرهگیری از توان نیروی انسانی متخصص، وضعیت برق در سطح محدوده تحت مدیریت توزیع نیروی برق شیراز، از مطلوبیت لازم برخوردار است.
فتحی با بیان اینکه هشدارهای مطرح شده از سوی مسئولان صنعت برق، به دلیل روند افزایشی مصرف انرژی است که در صورت تداوم امکان دارد منجر به خاموشیهای نوبتی و ناخواسته شود، گفت: هیچ سیستم کاهش دهنده میزان مصرف برق مورد تایید تاکنون در بازار وجود ندارد.
وی مدیریت مصرف برق را امری هوشمند دانست و گفت: برای مدیریت مصرف برق، هر مشترک باید راهکارهای توصیه شده که عموما ساده و در دسترس است را اجرایی کند، راهکارهایی نظیر تنظیم دمای اتاق روی 24 تا 26 درجه سانتیگراد، قراردادن کولر آبی در محل سایه و خنک، چک کردن وضعیت کولر و سیستمهای خنک کننده به شکل مرتب، استفاده نکردن از لوازم برقی پرمصرف در ساعات پیک بار و …. که منجر به کاهش 10 تا 20 درصدی مصرف برق خواهد شد.
او با بیان اینکه خارج کردن دوشاخه برق دستگاههای برقی از پریز در زمانهایی که سیستمهایی که از ترانس یا کیت های الکترونیکی استفاده شده است نظیر تلویزیون، کامپیوتر و … خاموش است،
یکی از سادهترین راهکارهای تاثیرگذار در کاهش مصرف برق است، گفت: بهترین راهکار برای کاهش برق مصرفی در زمان خرید لوازم برقی و توجه به برچسب مصرف انرژی و خرید دستگاههایی با رتبه A و A+ میباشد .
سرپرست دفتر نظارت بر بهره برداری همچنین گفت: در بعضی موارد، برخی افراد حقیقی و حقوقی به مشترکان خصوصا در واحدهای آپارتمانی که از سیستمهای مشترک نظیر چیلر یا … برای تامین برودت و حرارت استفاده می کنند، پیشنهاد میدهند که در مسیر سیستم خازنهایی برای کنترل افت ولتاژ ان هم با قیمت هایی بسیار گزاف، قرار دهند که علاوه بر هزینه ها تاثیر گذار نیز نمی باشد و خازن پیشنهادی از سوی ادارات برق در زمان نصب لوازم اندازه گیری دیماندی کفایت می کند .
وی با رد وجود افت ولتاژ در شبکههای استاندارد احداث شده توسط توزیع نیروی برق شیراز، گفت: مشکل افت ولتاژ عموما مربوط به مشکلات فنی شبکههای برق باز می گردد که طی سالهای اخیر و با اقدامات اجرایی شده، در محدوده شرکت توزیع نیروی برق شیراز به حداقل ممکن کاهش یافته است.
او همچنین خاطرنشان کرد: مشترکان قبل از قبول پیشنهادهای ارائه شده در خصوص استفاده از دستگاههای کاهش دهنده مصرف یا کنترل کننده تغییر ولتاژ برق، حتما با کارشناسان مشورت کرده و از اطلاعات فنی آنان استفاده کنند.
ایشان با بیان اینکه شرکت های برق در قبال مشترکان مسئولیت تامین برق مطمئن و پایدار را بر عهده دارد و همه سعی و تلاش خودرا بکار گرفته اند،
سرپرست دفتر نظارت بر بهره برداری در آخر اضافه کرد: برای حفاظت از سیستمهای گرمایش و سرمایش برقی واحدهای آپارتمانی و مجتمعها، قطعا راهکارهای فنی تاثیرگذاری وجود دارد که میتوان با مشورت متخصصان و با کمترین هزینه از آنها بهرهمند شد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0