ضرورت رعایت الگوی مصرف برق از سوی ادارات و سازمانهای استان

استاندار خوزستان: رعایت نکردن الگوی مصرف برق از طرف مشترکین می‌تواند یک شهر را دچار بحران کند و تبعات اجتماعی بالایی داشته باشد به همین دلیل تاکید می‌کنیم تمام مدیران اجرایی دستگاه‌ها و ادارات باید طبق مصوبه مدیریت بحران عمل کنند. غلامرضا شریعتی در حاشیه بازدید از مرکز دیسپاچینگ شرکت توزیع برق اهواز گفت: رعایت […]

استاندار خوزستان: رعایت نکردن الگوی مصرف برق از طرف مشترکین می‌تواند یک شهر را دچار بحران کند و تبعات اجتماعی بالایی داشته باشد به همین دلیل تاکید می‌کنیم تمام مدیران اجرایی دستگاه‌ها و ادارات باید طبق مصوبه مدیریت بحران عمل کنند.

غلامرضا شریعتی در حاشیه بازدید از مرکز دیسپاچینگ شرکت توزیع برق اهواز گفت: رعایت نکردن الگوی مصرف برق از طرف مشترکین می‌تواند یک شهر را دچار بحران کند و تبعات اجتماعی بالایی داشته باشد به همین دلیل تاکید می‌کنیم تمام مدیران اجرایی دستگاه‌ها و ادارات باید طبق مصوبه مدیریت بحران عمل کنند.

وی با بیان اینکه اقدامات بسیار خوبی در سیستم برق منطقه‌ای انجام شده است، افزود: اگرچه برخی از این اقدامات عملیاتی نشده‌اند ولی طی ۲ ماه آینده به تدریج شرایط در شبکه توزیع برق اهواز بهتر خواهد شد و شاهد مدیریت هوشمندانه‌تر، کنترل بهتر و قطعی و خاموشی‌های کمتر خواهیم بود.

استاندار خوزستان گفت: ۱۵پست برق ۱۳۲کیلوخریداری و در حال نصب هستند که با بهره برداری از این پست‌ها انتظار داریم کیفیت و شرایط بسیار خوبی را در توزیع برق اهواز داشته باشیم.

وی افزود: کمترین خاموشی‌ها را در سال جاری داشتیم ولی به دلیل مصرف بالای برق در بعضی از ایستگاه‌های فوق توزیع اهواز دچار مشکل شدیم که باید پیشگیری می‌کردیم تا در توزیع برق دچار مشکل و بحران نشویم.

استاندار خوزستان با بیان اینکه شرایط بهتری با وارد شدن تعدادی از پست‌های برق فوق توزیع به مدار خواهیم داشت، گفت: توان مصرف برق کلانشهر اهواز حدود ۲هزارو ۳۰۰ تا ۲هزارو ۴۰۰ مگاوات است در حالیکه در استان‌های دیگر مثل سمنان و کردستان تمام پیک مصرف آنها ۲۰۰ مگاوات است که قابل مقایسه با استان خوزستان نیست

وی با اشاره به مصرف بالای برق در استان خوزستان افزود: این مسئله حساسیت سرمایه‌گذاری زیرساختی بیشتر و جدی را می‌طلبد تا برق استان را پایدارتر کنیم چراکه خوزستان یکی از استان های اولیه کشور است که اهمیت آن بسیار بالاست.

شریعتی ادامه داد: سال‌های گذشته مدیریت توزیع برق هوشمندانه نبود به همین دلیل در بارش باران‌ها دچار مشکل می‌شدیم که با ایجاد مرکز پایش در حوزه‌های مختلف و اقدامات زیرساختی انجام شده توانستیم یک مدیریت هوشمندانه‌ای بر برق اهواز حاکم شود که کاملاً نو ، متفاوت و پیشرو در کشور باشد و سایر شرکت‌های توزیع برق کشور از برق استان خوزستان الگو بگیرند.

وی در خصوص ساعات اداری گفت: سازمان هواشناسی تاکنون در خصوص افزایش دما گزارشی ارائه نداده است و چنانچه دمای هوا روند کاهشی داشته باشد، مصرف برق هم شرایط مناسب‌تری را خواهد داشت لذا به همین دلیل ساعت کار ادارات به صورت عادی بر می‌گردد و چنانچه نیاز باشد تصمیمات لازم گرفته خواهد شد.

استاندار خوزستان به همراه جمعی از مسئولان استان از مرکز دیسپاچینگ شرکت توزیع برق اهواز بازدید و آخرین وضعیت پایداری برق در مناطق مختلف شهر اهواز و سایر شهرستان‌های استان را بررسی کرد.

قطع برق ایستگاههای متخلف آب کشاورزی در اهواز
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز از قطع برق ۱۵ ایستگاه پمپاژ آب کشاورزی در ساعت اوج مصرف در اهوازخبرداد.

مهندس حسن کریمی اظهار کرد: برق ۱۵ ایستگاه پمپاژ آب خام کشاورزی مسیر رودخانه کارون در جاده اهواز خرمشهر که توسط کشاورزان در ساعت پیک یا اوج مصرف وارد مدار شده بودند، پس از اخطارهای مکرر، قطع شد.
وی افزود: در راستای حفظ و پایداری هر چه بیشتر شبکه برق به ویژه در ساعت اوج مصرف برق (۱۳ تا ۱۷) و در جهت رفاه و آسایش مشترکین و شهروندان، پس از چند مرحله اخطار، نسبت به قطع برق بخش‌هایی که به اخطارها بی توجه باشند، اقدام می‌شود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز تصریح کرد: هر سال پیش از آغاز فصل گرم، تفاهم‌نامه‌ها و طرح‌های تشویقی به کشاورزان ارائه می‌شود و با اجرایی کردن و همکاری و همیاری با مجموعه برق در ساعت‌های پرباری شبکه، صورتحساب آن‌ها مشمول تخفیف‌های ویژه خواهد شد.
کریمی عنوان کرد: جلب رضایت عمومی شهروند و ایجاد رفاه و آسایش در این روزهای گرم و شرایط ویژه کرونایی که بعضا در خانه‌های خود بیمارانی را دارند، اولویت اول ما در خدمت‌رسانی به مردم است.
وی افزود: کشاورزان بدون هیچگونه محدودیتی می‌توانند در ساعت‌های خارج از پیک، پمپ‌های برداشت آب خام را با تمام توان وارد مدار کنند.