شبکه سیمی توزیع برق در شازند به کابل خودنگهدار تبدیل شد
مدیرتوزیع برق شهرستان شازند از تبدیل29 کیلومتر شبکه سیمی توزیع برق به کابل خودنگهدار در این شهرستان طی سه ماه نخست سال جاری خبرداد. به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی،مهندس مجید مامقانی نژاد اظهار کرد: افزایش قابلیت اطمینان در مقابل شرایط جوی و اتفاقات ناشی از برخورد اشیای خارجی، رفع ضعف […]
مدیرتوزیع برق شهرستان شازند از تبدیل29 کیلومتر شبکه سیمی توزیع برق به کابل خودنگهدار در این شهرستان طی سه ماه نخست سال جاری خبرداد.
به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی،مهندس مجید مامقانی نژاد اظهار کرد: افزایش قابلیت اطمینان در مقابل شرایط جوی و اتفاقات ناشی از برخورد اشیای خارجی، رفع ضعف ولتاژ مشترکان ، جمع آوری برق های غیرمجاز و جلوگیری از سرقت انرژی و سیم های شبکه و توجه به مسایل زیست محیطی با حذف شاخه زنی درختان در تماس با شبکه ، کاهش تلفات و بهبود مبلمان شهری و روستایی را از جمله مزایای اجرای شبکه با کابل خودنگهدار است.
وی جابجایی بیش از 60 اصله تیر برق واقع در معابر شهری و روستایی ، احداث و اصلاح شبکه فشار متوسط و ضعیف هوایی شهری و روستایی، احداث 69دستگاه پست هوایی ونصب 81دستگاه چراغ گازی و 138 دستگاه چراغ ال ای دی واقع در نقاط مختلف شهرستان را از جمله اقدامات انجام شده دانست.
مدیرتوزیع برق شهرستان شازند با بیان اینکه تست 5191 کنتور طی سه ماه نخست سال جاری در این شهرستان انجام شده است،افزود: با انجام این فرآیند 199کنتور معیوب نیز شناسایی و تعویض شد .
وی فروش 475 مورد انشعاب جدید ، اصلاح و تعمیر 3620دستگاه چراغ ،اصلاح و تعمیر 10 کیلومتر شبکه متوسط ، شاخه زنی 5 کیلومتر درختان در تماس با شبکه ، تعویض 280مقره فشار متوسط ونصب و تعویض 20دستگاه کات اوت و احداث 3 کیلومتر شبکه فشارمتوسط در راستای قابلیت مانور شبکه را از دیگر فعالیت های انجام شده دانست.
مهندس مامقانی نژاد خاطرنشان کرد: همچنین عملیات اجرایی اتصال شبکه به پست مدولار شهدای شهباز و انتزاع از پست موبایل موجود نیز در حال انجام بوده و به زودی به اتمام خواهد رسید .
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0