زیرساخت های برق کهگیلویه و بویراحمد
زیرساخت های فوق توزیع برق کهگیلویه و بویراحمد با آغاز عملیات اجرایی هفت مصوبه برجای مانده از سال های گذشته به عنوان طرح های حیاتی صنعت برق استان در مسیر تحقق و بهره برداری قرار گرفته است.
به گزارش ، احداث پست فوق توزیع قلعه رئیسی_دیشموک، احداث خط انتقال نیرو قلعه رئیسی_دیشموک، احداث پست فوق توزیع گنبد در منطقه امامزاده جعفر، افزایش ظرفیت پست های بهمن و مختار شهر یاسوج، پست های باشت و جهاد دوگنبدان از جمله طرح هایی هستند که با آغاز عملیات اجرایی آنان در نخستین ماه های خدمت دولت چهاردهم چشم انداز روشنی برای آینده صنعت برق کهگیلویه و بویراحمد ترسیم کرده است.
با توجه به فولباری پست های فوق توزیع و بروز محدودیت در پیک بار تابستان و همچنین در راستای تحقق شعار سال و تأمین برق پایدار برای زیرساخت توسعه صنعتی و شهری استان، اجرای این طرح ها می تواند بسترساز توسعه استان و بهبود رفاه و آسایش شهروندان در نقاط شهری و روستایی کهگیلویه و بویراحمد شود.
تأمین برق درخواستی برخی واحدهای تولیدی و اشتغالزای در حال احداث و همچنین پمپاژهای کشاورزی سطح استان از دیگر دستاوردهای احداث این زیرساخت هاست.
آغاز عملیات اجرایی هفت طرح عمرانی
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد گفت: هفت طرح حوزه فوق توزیع برق استان که در سال های ۱۳۸۸ تا ۱۴۰۰ مصوب شده بود با پیگیری های صورت گرفته جهت عملیاتی شدن در لیست پروژه های حیاتی صنعت برق قرار گرفت و با رویکرد سازنده دولت چهاردهم عملیات اجرایی آنان آغاز شده است.
رسول روستائی روز شنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه همه این طرح ها در سال ۱۴۰۴ بهره برداری می شود ابراز امیدواری کرد: احداث این زیرساخت ها بتواند گامی گره گشا برای جلب رضایت مشترکان بخش های خانگی، صنعتی و کشاورزی صنعت برق در استان باشد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: این طرح ها با بیش از ۲۳ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری اجرا می شوند.
اجرای یک مصوبه پس از ۱۵ سال
روستائی تأکید کرد: احداث پست فوق توزیع برق قلعه رئیسی_دیشموک با یکهزار و ۵۶۰ میلیارد ریال اعتبار و احداث خط انتقال نیرو قلعه رئیسی_دیشموک با اعتبار ۱۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری که در سال ۱۳۸۸ مصوب شده بود مطالبه ۱۵ ساله ساکنان این مناطق بوده که اکنون در مسیر اجرا قرار گرفته است.
وی افزود: پروژه افزایش ظرفیت پست فوق توزیع برق بهمن که در سال ۱۳۹۰مصوب شده از دیگر مطالبات معوق برق استان در حوزه شهرستان بویراحمد بوده که این زیرساخت با اعتبار ۹۱۰ میلیارد ریالی اجرا می شود.
مدیرعامل شرکت توزیع برق کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: احداث پست فوق توزیع برق گنبد(امامزاده جعفر) مصوب سال ۱۳۹۸ مطالبه ای دیگر در حوزه برق شهرستان های گچساران و باشت است که این زیرساخت نیز با یکهزار و ۵۶۰ میلیارد ریال اعتبار عملیات اجرایی آن آغاز شده است.
روستائی تأکید کرد: پست فوق توزیع برق امامزاده جعفر که عملیات اجرایی آن مهر امسال آغاز شده اکنون ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
افزایش ظرفیت پست های برق
وی عنوان کرد:افزایش ظرفیت پست های مختار و بهمن (بویراحمد)، باشت و دوگنبدان از دیگر پروژه هایی است که پاییز امسال عملیات اجرایی آنان آغاز شده و اکنون پنج تا ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد:طرح ارتقای این زیرساخت ها در سال ۱۴۰۰ در دستور کار قرار گرفت اما عملیات اجرایی شان در پاییز جاری شروع شده است.
روستایی خاطرنشان کرد:افزایش ظرفیت پست یاد شده با چهار هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال اعتبار اجرایی و به بهره برداری می رسند.
وی با اشاره به افزایش ظرفیت ۲دستگاه ترانس بهمن و مختار در شهرستان بویراحمد از ۳۰ به ۵۰ مگاوات و افزایش ظرفیت پست چهار گچساران و باشت از ۳۰ به ۵۰مگاوات ابرازامیدواری کرد: ساخت این طرح ها بتواند گامی برای افزایش رفاه مشترکان باشد.
روستائی افزود: در حالی که پیک مصرف برق مشترکان کهگیلویه و بویراحمد ۲سال پیش ۵۱۰مگاوات بوده امسال میزان پیک برق استان به بیش از ۶۰۰مگاوات رسید که این آمار نشان می دهد باید برای توسعه شبکه برق استان برنامه ریزی شود.
استان کهگیلویه و بویراحمد ۲۴۷ هزار مشترک خانگی و ۳۳هزار مشترک بخش تجاری دارد.
ارسال دیدگاه