رفع موانع ارائه خدمات پایدار آبفا در شهرها و روستاها
مدیرعامل شرکت آبفا استان اصفهان در اولین جلسه شورای معاونین این شرکت بر مانع زدایی در زمینه ارائه خدمات پایدار آبفا در شهرها و روستاها تاکید کرد. هاشم امینی با بیان اینکه رهبر انقلاب در ادامه شعار سال ۹۹ که جهش تولید نام داشت، امسال را سال «تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها» نام […]
مدیرعامل شرکت آبفا استان اصفهان در اولین جلسه شورای معاونین این شرکت بر مانع زدایی در زمینه ارائه خدمات پایدار آبفا در شهرها و روستاها تاکید کرد.
هاشم امینی با بیان اینکه رهبر انقلاب در ادامه شعار سال ۹۹ که جهش تولید نام داشت، امسال را سال «تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها» نام گذاری کردند، عنوان کرد: در سال ۱۴۰۰ تمام تلاش ها در جهت ارتقا و توسعه خدمات آبفا در سطح استان انجام می شود.
وی اعلام کرد: با توجه به کم آب بودن کشور و تکرار خشکسالی، برای سازگاری و کاهش اثرات مخاطرات پیش رو، باید برنامه ریزی داشت و مدیریت منابع آب از اقدامات عملی برای دستیابی به این مهم محسوب می شود.
رئیس هیات مدیره شرکت آبفا استان اصفهان با اشاره به اهمیت مدیریت مصرف آب در کاربری های مختلف عنوان کرد: شاخصهای بارندگی سال آبی جاری نشان می دهند که منابع آبی کشور وضعیت مطلوبی ندارند و بنابراین برای برون رفت از آثار ناشی از پدیده خشکسالی باید مصرف آب در تمام زمینه ها به خوبی مدیریت شود.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه هنوز برخی از مردم موضوع کم آبی را جدی نگرفته اند، ادامه داد: در چند سال اخیر شرکت آبفا استان اصفهان با آموزش، فرهنگ سازی، در اختیار گذاشتن لوازم کاهنده و سیاستگذاریهای مناسب، مشترکین خود را ترغیب به کاهش مصرف نمود و گواه این مطلب کاهش سرانه مصرف آب شرب از ۱۸۶ لیتر در سال ۱۳۸۹ به ۱۵۰ لیتر در شبانه روز در سال ۱۳۹۹ است.
امینی با بیان اینکه استان اصفهان یکی از استانهای اسیر خشکسالی است که به علت کاهش نزولات جوی و در نتیجه کاهش میزان آبهای سطحی و زیرزمینی با مشکلات بسیار زیادی دست و پنجه نرم میکند تصریح کرد: در دهه اخیر با هدف تامین پایدار آب شرب مشترکین، اقدامات متنوعی در دستور کار قرار گرفته است که از جمله مهم ترین آنها می توان به حفر چاه ها، راه اندازی آب شیرین کن، بهره مندی از سیستم تله متری و تله کنترل، سامانه پایش فشار شبکه، کشف انشعابات غیر مجاز ، توجیه مشترکین پرمصرف و فعالیت های فرهنگی نام برد.
وی با تاکید بر اینکه بهرهوری منابع آبی باید افزایش یابد اضافه کرد: با توجه به اهمیتی که آب شرب و بهداشت مردم دارد، شرکت آب و فاضلاب استان به گونهای عمل کرد که امروز میزان هدررفت شبکههای استان اصفهان کمترین میزان در کشور است و از ۳۴ به ۱۶ درصد در سال ۹۹ رسیده است. وی علت تحقق این مهم را اصلاح و نوسازی شبکههای آبرسانی و همکاری خوب مردم اصفهان بیان کرد.
مدیرعامل شرکت آبفا استان اصفهان بر فرهنگسازی مناسب در زمینه مصرف آب تاکید کرد و ادامه داد: برای رفع مشکلات آب نیاز به همگرایی و هماندیشی در بسیاری از بخش ها و دستگاه ها است و بر همین اساس از سال ۱۳۹۷ تا کنون، کارگروه سازگاری با کم آبی در این شرکت تشکیل شده است .
وی توجه به مسائل آموزشی و استفاده از ظرفیت تشکلها را یک ضرورت دانست و خاطرنشان کرد: هم اکنون شرکت آبفا استان اصفهان با بیش از ۱۸ سازمان مردم نهاد در زمینه نهادینه کردن مصرف بهینه آب در جامعه همکاری دارد.
وی خواستار ادامه همکاری خوب رسانهها در زمینه رفع مشکلات کم آبی شد و بیان داشت: تاکنون رسانه ها در زمینه فرهنگسازی مصرف صحیح آب همکاری بسیار مطلوبی با شرکت آبفا داشتند و از این به بعد نیز رسانهها نقش مهمی در آموزش فرهنگ صحیح مصرف در جامعه ایفا خواهند کرد. امینی گفت: راهی جز سازگاری با کمآبی نیست و به همین دلیل باید شیوه مصرف اصلاح شود .
مدیرعامل شرکت آب وفاضلاب استان اصفهان افزود: همانند سال های گذشته شرکت آبفا استان اصفهان با توجه به رویکرد ارائه خدمات آبفا به مردم در شهرها و روستاها شعار “حفظ ارزش آب، ارتقای دانش سازمانی، خدمات نوین و پایدار” را به عنوان سرلوحه کار در سال۱۴۰۰ قرار داده است.
وی با اشاره به اینکه دردهه گذشته فعالان صنعت آبفا در استان اصفهان به دلیل وقوع خشکسالی های پیاپی تلاش های بسیاری را به منظور تامین پایدار آب شرب مردم در سطح استان در دستور کار قرار دادند، عنوان کرد: در سال ۱۴۰۰ به دلیل بارندگی های محدود شرایط سختی از لحاظ تامین پایدار آب شرب مردم در سطح استان پیش رو داریم اما همچون گذشته با مدیریت مصرف بهینه آب می توان بر این چالش غلبه نمود.
ارسال دیدگاه