دیدار مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان سمنان با امام جمعه سمنان

منصور کشاورزیان مدیرعامل شرکت به اتفاق جمعی از معاونین، مدیران ستادی بمناسبت هفته صرفه جویی در مصرف آب شرب با حجت الاسلام و المسلمین مطیعی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان دیدار نمودند.

به گزارش برقآب، به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان سمنان نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان در این دیدار ضمن خوش آمد گویی و تبریک دهه امامت و عید سعید غدیر خم در خصوص وضعیت منابع آبی سمنان و شرایط اقلیمی استان بیان داشت:

از ابتدا گذشتگان ما در منطقه کویری سمنان با چاره اندیشی های مختلف نظیر حفر قناتها، ایجاد آب انبارها و غیره… نسبت به کم آبی های این مناطق مقابله می کردند ناگفته نماند جمعیت نیز در گذشته کمتر بوده است و در حال حاضر که رشد جمعیت و گسترش شهرها هر ساله بیشتر می شود باید چاره اندیشی جدی تری در خصوص تامین آب پایدار شود.

وی در ادامه تصریح کرد : در حال حاضر باید مدیریت مصرف و ترویج صرفه جویی از یک طرف و مدیریت لحظه ای شبکه توزیع از طرف دیگر باید انجام پذیرد تا از بحران گرمای تابستان و کم آبی عبور نماییم وشرکت آب وفاضلاب برنامه ریزی کاربردی تری برای سالهای آینده بیاندیشد.

امام جمعه سمنان اظهار داشت: صرفه جویی باید از روشهای ابتدایی و کوچک آغاز شود، همانگونه که قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود، از هدر رفت آب حتی در موارد کوچک هم جلوگیری شود و مدیریت مصرف آب را باید از مدارس آغاز و نهادینه کنیم.

ایشان تاکید کرد: مدیریت بهینه در زمان بحران خود را نشان می دهد همانگونه که کشتی در دریای آرام هست و از گزند امواج به دور هست، مدیریت هم در این گونه شرایط آسان است اما در دریای متلاطم و مواج سکانداری ناخدای کشتی سخت و طاقت فرساست و در روزهای سخت باید بتوانیم از مشکلات عبور نمائیم در بحث جمع آوری روان آبها و سیلابها نیز توسط دستگاههای متولی این کارمطرح و پیگیری شود و در جهت آبیاری باغ ها و غیره باید چاره اندیشی شود و در دستور کار قرار گیرد.

در ابتدای این دیدار منصورکشاورزیان گفت: استان سمنان در سالهای ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ جزء اولین استان های خشک و کم آب کشور قرار گرفت که اقلیم آن هم جز اقلیم های خشک و کویری هست و این موضوع باعث کمبود آب شرب در فصول گرم سال در استان می گردد.

وی اظهار داشت: برای جلوگیری از قطع آب باید در بحث آموزش و فرهنگ سازی، اقدامات موثر صورت گیرد بیشترین مصرف مشترکین در قسمت بهداشت فردی شامل شستشوی فضای داخلی ساختمان ها، شسشوی ظروف و خودرو و غیره…می باشد.

در ادامه مدیرعامل شرکت تاکید کرد: با وجود کم آبی های استان در این مدت همکاران زیر مجموعه شرکت آبفا در سطح استان با وجود سختی ها و مشقت های بسیار ، تمام تلاش خود را انجام داده تا هم استانی های عزیز دچار بی آبی نشوند و من از زحمات این عزیزان تشکر وقدردانی دارم و از آنها می خواهم با همین روحیه جهادی بکار خود ادامه دهند تا ان شاء اله بتوانیم با کمترین بحران از گرمای تابستان و پیک مصرف عبور نماییم.