دومین جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان ابهر برگزار شد
به گزارش رسانه برقآب و به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای زنجان، سید حسن ابراهیمی مدیر امور منابع آب شهرستان ابهر در ابتدای دومین جلسه شورای حفاظت از منابع آب ضمن ارائه گزارشی از وضعیت منابع آبی این شهرستان ، به موارد مطروحه در این جلسه که عبارت بود از؛ بررسی مصوبات جلسه پیشین، تدابیر لازم جهت جلوگیری از نفوذ کودهای کشاورزی به منابع سطحی و زیرزمینی و ممانعت و جلوگیری از حفاری و تعمیق غیرقانونی چشمه ها و قنوات در روستاهای حاشیه دشت در سطح شهرستان پرداخت.
فرماندار شهرستان ابهر نیز ضمن جمع بندی موضوعات مطروحه در جلسه ، بر اهمیت فرهنگ مصرف آب بر اساس آموزه های دینی تاکید کرد و از تمامی دستگاههای اجرایی شهرستان درخواست کرد کمک رسان امور منابع آب شهرستان باشند و نیز همکاری لازم را جهت جلوگیری از برداشتهای بی رویه بعمل آورند.
طاهری زاده اقدامات بسیار موثر امورمنابع آب شهرستان ابهر را در بخش کنترلها، جلوگیری از اضافه برداشت ها و مسلوب المنفعه نمودن چاه های غیر مجاز را مهم دانست و بر ضرورت ادامه این فرآیند تاکید کرد.
در ادامه معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار ابهر مقابله با کم آبی را یکی از برنامه های مهم و جدی این شهرستان عنوان کرد و گفت: اشاعه فرهنگ صرفه جویی با توجه به شرایط خاص شهرستان ابهر دور از انتظار نیست.
ارسال دیدگاه