خارج شدن ۱۳ روستا از مجموعه دهستان های سادات محمودی از تنش آبی
مدیرعامل آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در سادات محمودی ۱۳ روستا دارای تنش آبی وجود داشت، گفت:دبی آب را از ۱۸ به ۳۵ لیتر بر ثانیه رساندیم که در بهبود دسترسی مردم این مناطق به آب شرب پایدار اثر خوبی داشت.
به گزارش برقاب : خارج شدن ۱۳ روستا از مجموعه دهستان های سادات محمودی از تنش آبی . سید جواد هاشمی مهر،معاون سیاسی امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در مراسم کلنگ زنی پروژه آبرسانی روستای بنستان (دهستان سادات محمودی) گفت: امروز بیش از ۷۰ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۷۰ میلیارد تومان در شهرستان دنا افتتاح شد که بخشی از خدمات نظام به مردم شریف این منطقه است.
در ادامه مدیرعامل آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در دو سال اخیر اقدامات خوبی برای توسعه و تکمیل آبرسانی در مناطق مختلف شهری و روستایی داشته ایم.
امید صالحی اظهار داشت: در جهاد آبرسانی ۱۰۷ روستا را با اعتباری بالغ بر ۲۱۷ میلیارد تومان تکمیل کردیم که ۲۳ هزار نفر از ۳۶۱ کیلومتر خط لوله و ۱۳۰۰ متر مکعب مخزن ایجاد شده بهره مند شدند.
وی افزود: در سفر نخست ریاست محترم جمهوری پروژه هایی در حوزه آب و فاضلاب تعریف و بیش از ۵۷ کیلومتر در یاسوج اصلاح شبکه شد و فاضلاب چرام ۴۰ میلیارد تومان تخصیص گرفت.
صالحی با تقدیر از تلاش های استاندار و مجمع نمایندگان استان گفت: با پیگیریهای انجام شده در حوزه جهاد آبرسانی، اعتبار جدید ما به ۱۰۰۰ میلیارد تومان رسیده است.
مدیرعامل آب و فاضلاب استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: در سادات محمودی ۱۳ روستا دارای تنش آبی وجود داشت، دبی آب را از ۱۸ به ۳۵ لیتر بر ثانیه رساندیم که در بهبود دسترسی مردم این مناطق به آب شرب پایدار اثر خوبی داشت.
وی به چالش آبی روستای بنستان اشاره کرد و افزود: برای حل این موضوع دو راهکار هست انتقال آب از ۱۲ کیلومتری این منطقه که ۴۰ میلیارد اعتبار برای خط انتقال و ایستگاه پمپاژ نیاز دارد و دیگری از چشمه ای که حدود ۲ کیلومتر فاصله دارد و برای تکمیل چرخه آبرسانی از این محور نیز تقریبا ۲۰ میلیارد تومان لازم است.
وی ادامه داد: ۲۵۰۰ متر لوله متناسب با نیاز خط انتقال این پروژه موجود است، با تامین اعتبار لازم، ایستگاه پمپاژ و مخزن لازم نیز احداث و لوله مورد نیاز فراهم میشود.
صالحی تصریح کرد: عمده مشکل ما در این مناطق در بهار و تابستان است که دلیل آن به افزایش مصرف آب در بخش های کشاورزی، دامداری و باغداری ربط پیدا می کند، برای حل این چالش هم ظرفیت فرهنگ سازی را به میدان خواهیم آورد و هم اینکه از پتانسیل قانون بهره خواهیم گرفت.
ارسال دیدگاه