آخرین اخبار
شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر

جمع‌آوری هشت مرکز استخراج غیرمجاز رمزارز در استان بوشهر

مجری طرح مهتاب شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر گفت: در سیزدهمین مانور سراسری این طرح، با شناسایی و جمع‌آوری هشت مرکز غیرمجاز استخراج رمزارز و اجرای مجموعه‌ای از اقدامات فنی، ۱۵۸ هزار و ۹۶۵ کیلووات‌ساعت انرژی احیا و به شبکه توزیع برق استان بازگردانده شد.
جمع‌آوری هشت مرکز استخراج غیرمجاز رمزارز در استان بوشهر

به گزارش برقاب و  روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر، زهره هاشمی روز جمعه اظهار کرد: در سیزدهمین مانور سراسری طرح مهتاب، هشت مرکز غیرمجاز استخراج رمزارز شناسایی و جمع‌آوری شد و همچنین سه مورد انشعاب برق غیرمجاز نیز قطع و جمع‌آوری شد.
وی افزود: در جریان اجرای این مانور، ۲۳ متر کابل برق غیرمجاز جمع‌آوری و برای پنج مشترک نیز با تعویض فیوز، محدودیت مصرف برق اعمال شد.
مجری طرح مهتاب شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر بیان کرد: در بخش بهسازی شبکه و تجهیزات نیز ۳۲ دستگاه کنتور معیوب تعویض شد و در مجموع با اجرای اقدامات اصلاحی، ۱۵۸ هزار و ۹۶۵ کیلووات‌ساعت انرژی احیا و به شبکه توزیع برق بازگردانده شد.
هاشمی ادامه داد: در این مانور، پنج مشترک دارای انشعاب سنتی برای نصب انشعاب استاندارد در نوبت قرار گرفتند و کارشناسان شرکت از ۶۰ مشترک در مساجد و مراکز فرهنگی نیز بازدید کردند تا وضعیت مصرف برق و انشعابات آنان مورد بررسی قرار گیرد.
وی هدف از اجرای طرح مهتاب را صیانت از شبکه توزیع برق، مقابله با استفاده‌های غیرمجاز از برق، کاهش تلفات انرژی، افزایش پایداری شبکه و ارتقای کیفیت خدمات‌رسانی به مشترکان عنوان کرد.
هاشمی تأکید کرد: اجرای مستمر طرح مهتاب نقش مؤثری در شناسایی مصارف غیرمجاز، کاهش هدررفت انرژی و تأمین برق پایدار به‌ویژه در فصل اوج مصرف دارد.
وی عنوان کرد: در شرایط اوج گرمای تابستان و ضرورت حفظ پایداری شبکه برق، قاچاق برق، برق‌دزدی و استخراج غیرمجاز رمزارز تنها یک تخلف اقتصادی نیست، بلکه خیانت به مردم، تعرض به سرمایه‌های ملی و تهدیدی برای امنیت انرژی کشور به شمار می‌رود.
مجری طرح مهتاب شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر افزود: فعالیت مراکز ماینینگ غیرمجاز با سرقت انرژی، فشار مضاعفی بر شبکه برق وارد می‌کند و می‌تواند موجب افزایش خاموشی‌ها، کاهش پایداری شبکه و اختلال در ارائه خدمات به مشترکان، بیمارستان‌ها، صنایع و سایر زیرساخت‌های حیاتی شود؛ از این رو مقابله با برق‌دزدی از اولویت‌های صنعت برق است.
هاشمی با تأکید بر برخورد قاطع با استخراج غیرمجاز رمزارز اظهار کرد: شناسایی، جمع‌آوری مراکز غیرمجاز، قطع برق متخلفان و ابطال مجوز فعالیت آنان با هدف صیانت از حقوق مردم، حفظ امنیت انرژی و پایداری شبکه به‌طور مستمر در دستور کار قرار دارد.

 

 

بیشتر بخوانیم :  اجرای طرح «مهتاب» ۱۲۹ میلیون کیلووات ساعت انرژی به شبکه بازگرداند