جلوگیری از برداشت منابع آب زیرزمینی در شهریار
مدیر امور منابع آب شهریار گفت: طی هفته گذشته با انسداد هفت حلقه چاه غیر مجاز از برداشت سالانه حدود 109 هزار متر مکعب آب جلوگیری شد. به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، “محمدرضا گیتی پژوه” با اعلام مطلب فوق افزود: با تلاش گروه گشت و بازرسی و با همکاری کارشناسان حقوقی […]
مدیر امور منابع آب شهریار گفت: طی هفته گذشته با انسداد هفت حلقه چاه غیر مجاز از برداشت سالانه حدود 109 هزار متر مکعب آب جلوگیری شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای تهران، “محمدرضا گیتی پژوه” با اعلام مطلب فوق افزود: با تلاش گروه گشت و بازرسی و با همکاری کارشناسان حقوقی و اخذ دستور قضایی طی یک هفته گذشته هفت حلقه چاه غیرمجاز در محدوده عملکرد این امور در شهریار در مجموع به عمق 410 متر و با دبی 4.5 لیتر برثانیه پر و مسدود شد.
وی همچنین با بیان اینکه این تعداد چاه ها در جهت اجرای طرح احیاء و تعادل بخشی آب های زیرزمینی و صیانت از منابع آبی پر و مسدود شده است، افزود: با انجام این عملیات از خروج 108 هزار و 900 متر مکعب آب در سفره های زیرزمینی این امور جلوگیری خواهد شد.
گیتی پژوه با بیان اینکه انسداد چاههای غیرمجاز نقش موثری در جلوگیری از تشدید افت آبهای زیر زمینی دارد، تصریح کرد: شناسایی و برخورد با چاه های غیر مجاز از وظایف ذاتی و قانونی این امور به شمار می رود و در طرح احیاء و تعادلبخشی منابع آبهای زیرزمینی باید وضعیت بحرانی منابع آبی را با بهبود مصرف آب در بخش های اساسی از جمله کشاورزی که مهمترین و پر مصرف ترین می باشد کنترل کرد.
مدیر امور آب شهریار در پایان خاطر نشان کرد: این امور بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه آب های سطحی و زیر زمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد نمود.
اولین جلسه کارگروه تخصصی مشترک شرکت آب منطقه ای تهران و اداره کل ثبت اسناد و املاک استان تهران برگزار شد
مدیر دفتر مهندسی رودخانه ها از برگزاری نخستین جلسه کارگروه تخصصی مشترک شرکت آب منطقه ای تهران و اداره کل ثبت اسناد و املاک استان تهران در سال جاری خبر داد.
“جواد غفاری” در این جلسه که پیرو ابلاغ برنامه اجرائی تفاهم نامه مشترک وزارت نیرو و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با حضور نمایندگان شرکت آب منطقه ای تهران، رئیس اداره کاداستر و مدیریت املاک به عنوان نمایندگان اداره کل ثبت اسناد و املاک استان تهران برگزار شد، ضمن تاکید بر اهمیت اجرایی نمودن هر چه سریعتر برنامه عملیاتی سالانه جهت اخذ اسناد بستر رودخانه ها گفت: حراست هر چه بیشتر از انفال عمومی و جلوگیری از هرگونه سوءاستفاده سودجویان و همچنین صیانت از منابع آبی و بستر رودخانه ها مستلزم دریافت هر چه سریع تر سند مالیکت به منظور تثبیت مالکیت برای سازمان آب منطقه ای تهران می باشد.
وی در ادامه صحبت های خود افزود: صدور اسناد مالکیت برای مجاری آب های سطحی می تواند ضمن تثبیت بستر، از صدور اسناد مالکیت معارض برای اشخاص حقیقی مجاور آن جلوگیری کند و با اخذ سند مالکیت و اعمال حاکمیت قانونی برای اراضی بستر مجاری آب های سطحی هر گونه سوء استفاده احتمالی برای تصرفات بستر و حریم رودخانه ها از بین خواهد رفت.
غفاری با اعلام اینکه در گام نخست، بررسی و برنامه ریزی کلی اهداف سالانه و درصد پیشرفت روند اخذ اسناد در دستور کار قرار گرفت افزود: در طول جلسه ضمن طرح مشکلات و موانع عنوان شده از سوی کارشناسان امور های تابعه در مراحل اخذ اسناد، درخصوص راهکار های مشترک نیز بحث و تبادل نظر گردید.
مدیر دفتر مهندسی رودخانه های شرکت آب منطقه ای تهران در پایان با بیان اینکه بالغ بر 1600 هکتار برای اراضی بستر رودخانه های استان تهران سند مالکیت اخذ شده است، خاطرنشان کرد: صیانت از منابع آبی و بستر رودخانه ها که جزو انفال عمومی به حساب می آید، بخشی از رسالت مهم شرکت آب منطقه ای تهران و تمامی امور منابع آب می باشد و متخلفان باید بدانند این سازمان در نقش حاکمیتی خود با هر گونه تخلف و تصرف مطابق با قانون برخورد خواهد کرد.
شایان ذکر است، در پایان این نشست مقرر شد، جلسات کارگروه تخصصی به صورت منظم و ماهانه تا حصول نتایج برنامه ریزی شده و با موضوعیت های کاربردی در هر حوزه ثبتی بر حسب موانع حاصله، پیگیری و تشکیل گردد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0