جرم سرقت کابل برق در سال جدید

یک سری قوانین توسط قانونگذار وضع شده است که سبب می شود نظم و امنیت در جامعه ایجاد شود.

 

 

به گزارش پایگاه خبری برقآب، جرم سرقت کابل برق نیز در این راستا از اهمیت بالایی برخوردار است. دقت کنید فردی که از این قوانین سرپیچی می کند و آن را نقض می کند در نهایت مرتکب جرم شده می بایست مجازات مربوطه را قطعاً متحمل شود. یک نکته جالب این است که هیچ شخصی بدون اجازه و خلاق قانون نمی تواند از برق دیگران بدزدد. شاکی در این راستا می تواند شکوائیه سرقت از برق یا … را تنظیم نماید. این شکواییه ر نهایت در دادسرا و دادگاه های کیفری مورد بررسی قرار می گیرد.

یکی از جرایمی که متاسفانه در جامعه ما با پرونده های زیادی روبرو است جرم سرقت برق است. دقت کنید که سرقت در نهایت به معنای مال دیگران بدون اجازه فرد مالک است. جرم سرقت به روش های مختلف صورت می گیرد. سرقت وسایل منزل، سرقت خودرو و سرقت هایی که با اسلحه صورت می گیرد از موارد پر تکرار است اما سرقت کابل برق و یا موارد مربوط به گاز و آب و تلفن از موضوعاتی است که قطعاً باید سنجیده شود.

 

جرم سرقت کابل برق چیست؟

در واقع قرار است که جرم برق دزدی به طور دقیق ارزیابی شود. دقت کنید برای اینکه عملی جرم محسوب شود و یا جرمی محقق شود می بایست ارکان جرم ارزیابی شود. در جرم سرقت برق نیز این موارد مدنظر قرار می گیرد. جرم سرقت همیشه به معنی ربودن مال نیست. سرقت از برق و آب و یا گاز نیز در این راستا قرار گرفته است. در واقع اگر فردی بدون پرداخت حق انشعابات، از برق کسی استفاده نماید نوعی جرم محسوب می شود چون این کار غیر مجاز است. در نهایت قانونگذار این موارد را به صراحت در ماده ۶۶۰ قانون مجازات اسلامی بررسی می کند. فرد شاکی می تواند از شخص مورد نظر شکایت کند. جرم سرقت کابل برق نیز دقیقاً به همین شکل ارزیابی می شود. یعنی با ارائه شکوائیه سرقت برق در مراجع قضایی صالح شکایت مطرح می شود و دادگاه به موضوع مورد نظر رسیدگی می کند. در نهایت حکم مقتضی صادر می شود.

در صورتی که همسایه ای در کوچه ای از کابل برق شما استفاده نماید کار او غیر قانونی بوده و غیر مجاز محسوب می شود و در نهایت جرم خواهد بود. در این صورت مالک می تواند از همسایه خود شکایت نماید. شکایت در دادسرا و یا دادگاه کیفری صورت می گیرد و به طور دقیق و اصولی خواهد بود.

ماده ۶۶۰ قانون فقط شامل جرم سرقت کابل برق نیست بلکه شامل سرقت از آب و فاضلاب و گاز و همینطور تلفن نیز می شود.

 

 

جرم سرقت برق بر چه اساسی ارزیابی می شود؟

استفاده غیر مجاز از کابل برق نوعی جرم محسوب می شود و برای آن مجازات در نظر گرفته شده است. در ماده ۶۶۰ این قانون هر شخصی بدون پرداخت حق انشعاب و اخذ انشعاب برق اقدام به استفاده غیرمجاز از برق نماید در نهایت جبران خسارت وارده برای او دو برابر خواهد بود. اگر شخص مرتکب این جرم از مامورین شرکت برق باشد به حداکثر مجازات محکوم می شود. بر همین اساس قانونگذار مجازات جرم سرقت برق را می تواند به صورت نقدی و یا یک تا دو برابر خسارت وارده اعلام نماید. دقت کنید که علاوه بر این موضوع شخص می بایست کل خسارت وارد شده را نیز جبران کند. در صورتی که شخص مرتکب از پرداخت خسارت سر باز بزند دستور قضایی به شکل جدی تری دنبال می شود.

 

 

آیا جرم سرقت کابل برق شامل هزینه نقدی است؟

بله در صورتی که جرم سرقت کابل برق ثابت شده باشد به میزان نوع سرقت و شرایط کابل می بایست هزینه نقدی صورت بگیرد. این موضوع را در نظر داشته باشید که اگر فرد مرتکب جرم شناسایی نشود شرایط متفاوت است. اگر چندین شخص در دزدی کابل برق دست داشته باشند در نهایت مشکلات بیشتر می شود. یک نکته مهم دیگر این است که سرقت کابل به طور کلی در مناطق مختلف و بر اساس شرایط متفاوتی ارزیابی می شود. شرکت برق باید بتواند مجازات لازم در این زمینه را بررسی کند. این موضوع را مدنظر داشته باشید که جرم سرقت کابل برق معمولاً در ابتدا بر اساس هزینه های نقدی برطرف می شود و مشکلی در این راستا وجود ندارد اما در صورتی که مقدار زیادی از کابل سرقت شده باشد در نهایت مساله بزرگتر خواهد بود.

بررسی پرونده های شما در زمینه مشاوره و وکالت می تواند اصول مخصوص به خود را داشته باشد. خسارات وارده به کابل برق نیز شامل جرم مخصوصی است. دقت کنید که یک سری پرونده های مشاوره ای نیز وجود دارد که در نهایت موارد خاص خود را به دنبال خواهد داشت از یاد نبرید که شما برای اینکه جرم سرقت برق را بررسی کنید باید بتوانید دو نکته مهم را بسنجید. نکته اول این است که سرقت کابل برق در سال های اخیر دستخوش یک سری تغییرات بوده است. مجازات در این زمینه می تواند به بهترین نحو دنبال شود. موضوع دیگر این است که جرم سرقت برق بر اساس یک سری هزینه های نقدی متفاوت خواهد بود و می تواند شاخص مخصوصی داشته باشد.

 

عدم رسیدگی به جرم سرقت کابل چه تبعاتی در پی دارد؟

کسانی که جرم سرقت کابل برق را جدی نمی گیرند و خسارت وارده را پوشش نمی دهند در نهایت به ۱۰ سال حبس محکوم می شوند. این موضوع بخش مهمی از جرم سرقت کابل برق محسوب می شود. برای بررسی جرم سرقت کابل برق می توانید از مراجع قضایی نیز کمک بگیرید. یک نکته مهم را مدنظر قرار دهید که معمولاً سرقت کابل در کلان شهرها بیشتر صورت میگیرد و پیدا کردن شخصی که سرقت را انجام داده است معمولاً دشوار است اما دادگاه کیفری این موضوع را دقیق و اصولی ارزیابی می کند. موضوع دیگر این است که برای سرقت کابل هایی که قیمت گران تری دارند معمولاً شرایط متفاوتی در نظر گرفته می شود. در واقع می بایست جبران خسارت برای این کابل ها صورت بگیرد و همه جوانب ارزیابی شود.

چطور برای خسارت سرقت کابل اقدام کنیم؟

برای اینکه بتوانید خسارت سرقت کابل را محاسبه کنید می توانید از طریق دادگاه اقدام کنید. شرایط به شکلی است که می توانید نوع کابل را بسنجید و شرایط را در نظر بگیرید. در نهایت یک سری از محاسبات برای شما در نظر گرفته می شود که می توانید به حق و حقوق خود دست یابید. از یاد نبرید که سرقت کابل موضوع پر اهمیتی است و کسانی که این موضوع را جدی نمی گیرند قطعاً دچار مشکل می شوند. شما برای اینکه بتوانید میزان خسارت مربوط به سرقت کابل را پیگیری کنید باید همه موارد را در نظر بگیرید. البته که گاه پروسه طولانی می شود و در نهایت مشکلات خاص خود را به همراه دارد.

 

جمع بندی

در صورتی که قصد دارید موارد مربوط به سرقت کابل را در نظر بگیرید می توانید از طریق دادگاه اقدام کنید. دقت کنید که سرقت کابل موضوعی است که باید از جهات مختلف سنجیده شود و البته که نوع سرقت بسیار پر اهمیت است. شما برای بررسی این موضوع نیاز به مراجع قضایی خواهید داشت و همه جوانب را باید بسنجید. در بهترین شرایط سرقت کابل با یک سری اصول ویژه همراه است و قطعاً نیاز به بررسی شرایط است.