تولید سه برابری آب در کرمانشاه در پی افزایش مصرف آب در استان

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه، با اشاره به افزایش مصرف آب در مرکز استان گفت: مصرف آب در شهر یک میلیون نفری کرمانشاه بالا است به طوریکه به اندازه یک شهر حدود ۳ میلیون نفری آب تولید می‌کنیم، اما متاسفانه شاهد قطعی و افت فشار هستیم. به گزارش روابط عمومی شرکت آب و […]

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه، با اشاره به افزایش مصرف آب در مرکز استان گفت: مصرف آب در شهر یک میلیون نفری کرمانشاه بالا است به طوریکه به اندازه یک شهر حدود ۳ میلیون نفری آب تولید می‌کنیم، اما متاسفانه شاهد قطعی و افت فشار هستیم.

به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه، دکتر علیرضا کاکاوند عدم رعایت الگوی مصرف توسط مشترکین، وجود انشعابات غیرمجاز و فرسودگی شبکه‌ها و هدر رفت آب از این طریق را از علل قطعی و افت فشار آب در شهر کرمانشاه عنوان کرد.

وی با بیان اینکه منابع تامین آب شهر کرمانشاه پایدار نیست و با کمبود منابع آب مواجه است، گفت: طرح اساسی و بلند مدت در این راستا طرح آبرسانی از سد گاوشان است که همکاران در شرکت آب منطقه‌ای زحمت اجرای این پروژه را برعهده دارند و امیدواریم تا پایان سال به نتیجه و بهره برداری برسد.

وی در رابطه با گله‌مندی شهروندان کرمانشاهی در خصوص قطعی و افت فشار آب، گفت: کلا در فصل تابستان به علت گرمای هوا مصرف آب زیاد می‌شود که امسال علاوه بر این موضوع بحث شیوع بیماری کووید-۱۹ نیز اضافه شده که این دو دلیل (گرمای هوا و کرونا) با بالا بودن مصرف آب، مشکلاتی را برای شرکت آب و فاضلاب و مردم به وجود آورده است.

دکتر کاکاوند ادامه داد: آب برخی از مجتمع‌ها که شهروندان اعلام قطعی می‌کنند، قطع نیست در طبقه همکف آب هست، ولی مجتمع‌های آپارتمانی باید پمپ و مخزن داشته باشند متاسفانه در اکثر جا‌ها که با قطعی یا افت فشار آب مواجه هستند، مشکل به نبود پمپ و مخزن آب برمی‌گردد در این راستا از ساکنان این مجتمع ها می‌خواهیم پمپ و مخزن به صورت اصولی نصب کنند به گونه ای که مخزن را به کنتور و پمپ را هم به مخزن وصل نمایند.

وی یادآور شد: حجم مخازن آپارتمان ها و مجتمع های آپارتمانی باید به ازای هر واحد ۳۰۰ لیتر آب را در خود ذخیره کند تا جوابگوی همه ساکنین به ویزه در طبقات بالاتر باشد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت: با پیش‌بینی مسائل و مشکلات در این راستا، اواخر خردادماه در جلسه ای به ریاست استاندار مصوب شد که شرکت آب و فاضلاب بیش از ۱۰ حلقه چاه را در سطح شهر حفاری و تعدادی چاه را نیز از دستگاه‌های دیگر اجاره کند که ۵ حلقه چاه شهرداری و یک حلقه چاه دانشکده کشاورزی از آن جمله بود و علاوه بر این اقدامات با شناسایی انشعابات غیرمجاز متعدد پرمصرف، تا حدودی مشکلات کم‌آبی را حل کند.

دکتر کاکاوند موضوع قطعی آب و بی‌آبی را غیرقابل تحمل دانست و با عذرخواهی از مردم، ادامه داد: همکاران ما با تمام توان و شبانه‌روز پای کار هستند تا شهروندان دچار افت فشار یا قطع آب نشوند.

وی تأکید کرد: برخی از قطعی‌ها به فرسودگی تجهیزات و خراب شدن آن نیز برمی‌گردد که به سرعت برای تعمیر آن‌ها اقدام می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه با بیان اینکه حلقه‌های چاه را وارد مدار کنیم اوضاع بهتر می‌شود از شهروندان خواست هرگونه پیشنهاد، انتقاد، قطعی آب، شکستگی و… را به سامانه ۱۲۲ گزارش دهند تا در اسرع وقت رسیدگی شود.