تولید بیش از یک میلیارد کیلو وات ساعت انرژی در نیروگاه نکا
مهندس محسن نعمتی از تولید یک میلیارد و 241 میلیون و 275 هزار کیلو وات ساعت انرژی در تیر ماه سالجاری در نیروگاه شهیدسلیمی نکا خبر داد. مدیرعامل شرکت مدیریت تولیدبرق نکا با اعلام این خبر افزود: از این میزان تولید حدود یک میلیارد و 194 میلیون و 22 هزار کیلووات ساعت انرژی خالص به […]
مهندس محسن نعمتی از تولید یک میلیارد و 241 میلیون و 275 هزار کیلو وات ساعت انرژی در تیر ماه سالجاری در نیروگاه شهیدسلیمی نکا خبر داد.
مدیرعامل شرکت مدیریت تولیدبرق نکا با اعلام این خبر افزود: از این میزان تولید حدود یک میلیارد و 194 میلیون و 22 هزار کیلووات ساعت انرژی خالص به شبکه سراسری برق کشور تزریق شد.
وی همچنین اظهار داشت: در این ماه 76.73 درصد انرژی تولید شده در واحدهای بخاری و
23.27 درصد در واحدهای بلوک سیکل ترکیبی بدست آمد.
خاطرنشان میشود در 4 ماهه نخست سالجاری 33.56 درصد انرژی تعهدی نیروگاه، طبق برنامه محقق شد.
بازسازی و نوسازی انواع شیرهای صنعتی درراستای کاهش وابستگی توسط کارکنان نیروگاه نکا انجام شد.
بمنظور کاهش وابستگی صنایع نیروگاهی به تجهیزات خارجی، بازسازی و نوسازی انواع شیرهای صنعتی اعم از گیت والوها، سیفتی والوها، کنترل والوها و چک والوها در نیروگاه شهیدسلیمی نکا در حال انجام میباشد.
به گزارش معاونت تعمیرات شیرهای صنعتی یکی از مهمترین، پرکاربردترین و چالشیترین تجهیزات نیروگاه به شمار میروند که صحت عملکرد آنها میتواند در پایداری و تولید مستمر انرژی نقش تعیین کنندهای ایفا نماید.
لذا بدلیل حساسیت و اهمیت کارکرد آنها از قیمت نسبتاً بالایی برخوردار میباشند و ضمن طولانی بودن فرایند خرید، هزینههای هنگفتی را به نیروگاه تحمیل مینماید، به همین دلیل طی سالهای اخیر با تکیه بر توانمندی، دانش و تخصص کارکنان، بخش عمدهای از این شیرهای صنعتی و حساس بازسازی و نوسازی شده و مجدداً مورد استفاده قرار گرفتهاند که این امر منجربه کاهش هزینهها، جلوگیری از خروج ارز، تسریع در راهاندازی مجدد واحدها و پایداری تولید انرژی برق شده است.
بر این اساس در طول تعمیرات اساسی و نیمه اساسی واحدهای نیروگاه، شیرهای صنعتی که نیاز به تعمیر و بازسازی داشته باشند، جمعآوری و به کارگاه جوشکاری و تراشکاری منتقل میشوند و تیم بازسازی به منظور راهاندازی و بهرهوری مجدد والوها اقدام به بازسازی آنها مینماید.
در بازسازی اساسی والوها اقداماتی همچون جوشکاری، ماشینکاری، لپینگ سطح آبندی سیت پلاک، تعویض گسکت بدنه، تعویض پکینگها، روانکاری، تست و رنگآمیزی والو با هماهنگی گروههای تعمیراتی صورت میپذیرد.
خاطرنشان می سازد از ابتدای سالجاری تاکنون بیش از 230 عدد از والوها و تجهیزات مرتبط تعمیر و بازسازی شده است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0