توجه جدی به مشارکت مردم در آغازین روز کاری سال ۱۴۰۳
توجه جدی به مشارکت مردم در آغازین روز کاری سال ۱۴۰۳
به گزارش برقآب، به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع برق استان همدان، علی سهرابی بیدار در آغازین روز کاری سال ۱۴۰۳ در جمع کارکنان این شرکت ضمن گرامیداشت یاد شهدای گرانقدر که با بذل جان خود بستر خدمتگزاری به مردم عزیز را فراهم کردند، اظهار کرد: امید است بتوانیم راهی که آنها برگزیدن و جان خود را بر طبق اخلاص گذاشتند تا موجب آسایش و آرامش ما شوند در پیش بگیریم.
وی با بیان اینکه کمر خدمت بستهایم و جانانه در کنار هم هستیم تا آنچه هدف است، اتفاق بیفتد و تامین برق مطمئن و پایدار و رضایتمندی مردم استان محقق شود، گفت: امروز با انگیزهای دوچندان، گردهم آمدهایم تا شروعی جدید در مسیر توسعه و پیشرفت شرکت برق داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان افزود: خداقوت میگوییم به زحماتی که این جمع طی یک سال اخیر داشتند تا افتخاراتی را با همدلی و هماهنگی مثالزدنی به دست آوردیم؛ امیدواریم سال ۱۴۰۳ نیز به این افتخارات افزوده شود که غایت نهایی افزایش رضایتمندی مردم استان همدان است.
وی به نامگذاری امسال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی مقام معظم رهبری اشاره کرد و گفت: در این سالهای اخیر از سوی رهبر انقلاب کلیدواژههای «تولید»، «اشتغال» و… با توجه به اهمیت موضوع انتخاب شده است که امسال نیز بر «مشارکت مردم» تاکید میشود؛ این شعار نیز سرلوحه کار ما قرار خواهد گرفت.
سهرابیبیدار تاکید کرد: ما در شرکت توزیع نیروی برق استان همدان در برنامههای اجرایی، مشارکت مردم را بیش از پیش در دستور کار قرار خواهیم داد و به یاری خداوند و در کنار مردم در راستای افزایش تولید مصمم هستیم و با تکیه بر رهنمود رهبر گرانقدر انقلاب، گامهای بلندی در راستای تحقق اهداف عالی برمیداریم.
وی با بیان اینکه خدمات ما نه تنها باید به لحاظ کمیت و کیفیت رشد یابد، بلکه باید با مشارکت و همراهی مردم، به معنای واقعی کلمه بهینهسازی و مدیریت مصرف انرژی و ارائه خدمات هرچه مطلوب تر برق را در کشور جاری سازیم ادامه داد: این مهم، تنها با همدلی و همکاری همه اعضای خانواده بزرگ شرکت برق و با درک و پشتیبانی شهروندان میسر خواهد شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان یادآور شد: در سال گذشته در شرکت توزیع برق استان با وجود چالشها و موانع، دستاوردهای بزرگی داشتیم که نشان از توانمندی و پتانسیل بالای ما دارد که امسال نیز با تلاش مضاعف و با استفاده از تمامی ظرفیتها و ابتکارات، به دنبال آن هستیم این دستاوردها را به سطحی بالاتر برسانیم.
وی با اشاره به اینکه سال گذشته مأموریت اصلی شرکت، توزیع برق مطمئن و پایدار و تأمین و عرضه برق با رویکرد اقتصادی در چارچوب قوانین، ضوابط و مقررات مربوطه بود، گفت: در این راستا چهار محور تعریف شد که شامل هوشمندسازی شبکه توزیع برق و لوازم اندازهگیری، افزایش قابلیت اطمینان شبکه، افزایش و ارتقاء بهرهوری و مشتریمداری و ارتباط مستمر و دوسویه با مشتریان بود.
سهرابیبیدار با بیان اینکه با این راهبردها حرکت استواری داشتیم و در ادامه نیز اتفاقات بسیار ارزشمندی رقم خورد که همه همکاران حاضر در این جمع سهیم هستند و ما قدردان آنها هستیم، افزود: سال گذشته توفیقات خوبی به دست آوردیم که امسال نیز این راهبردها همراه با حرکت پرثمرتر، دقیقتر و پرقدرت در برنامه خواهد بود تا بر اساس چشمانداز توسعه، جزو سه شرکت برتر توزیع کشور باشیم که لازمه آن ادامه کوششهای پرثمر ما است.
وی به اقدامات صورت گرفته در بخش هوشمندسازی شبکه توزیع برق و لوازم اندازهگیری با بهرهگیری از فناوریهای نوین و ارتقاء سیستمهای موجود اشاره کرد و گفت: ما به دنبال این هستیم تا شبکهای هوشمند و مجهز به لوازم اندازهگیری پیشرفته ایجاد کنیم که قادر به پاسخگویی به نیازهای روزافزون مشتریان باشد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تصریح کرد: در بخش هوشمندسازی سه بخش را تعریف کردیم از قبیل هوشمندسازی لوازم اندازهگیری که دربرگیرنده رویتپذیری و کنترلپذیری مشترکین بود که سال گذشته موفق شدیم در بخش لوازم اندازهگیری دیماندی در تمام تعرفهها به رویتپذیری ۱۰۰ درصد برسیم.
سهرابیبیدار با بیان اینکه اقدامات خوبی در حوزه رویتپذیری و کنترلپذیری کنتورها انجام شده است، افزود: امسال با برنامهریزیهای انجام شده تا قبل از شروع پیک بار، تمام مشترکان دیماندی ما تبدیل به کنترلپذیر خواهند شد.
وی گفت: در بخش هوشمندسازی شبکه موفق شدیم از ۲۵ نقطه در سال ۱۴۰۱، به ۴۳۸ نقطه تا پایان سال ۱۴۰۲ برسیم و برای امسال نیز برنامه ما اضافه شدن بیش از ۱۵۰ نقطه در شبکه است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به اینکه در حوزه هوشمندسازی بخشی از کار با نام «تحول دیجیتال» پیش رفته است و موفقیتهایی حاصل شده که به سمت نظارت مکان محور حرکت میکنیم، عنوان کرد: در مجموع اساس کار ما استفاده از سامانههای مختلف مکان محور مانند سامانههای سنم، سما، قرائت مکان محور و استفاده از تجهیزات هوشمند در قسمت اتفاقات و عملیات با عنوان طرح هما و … است.
وی بیان کرد: با توجه به اهمیت بالای قابلیت اطمینان در شبکه توزیع گفت: در این راستا ما به دو بخش مکانیکی و الکتریکی توجه ویژهای خواهیم داشت تا از طریق بهبود زیرساختها و فرآیندها، خدماتی مطمئنتر به مشتریان ارائه دهیم.
سهرابیبیدار گفت: جابجایی و اصلاح ۲ هزار و ۳۰۰ اصله پایه در ۲۳۷ روستا، اصلاح تابلوهای ۲۰ کیلوولت زمینی به تعداد ۱۱۲ سلول، تعویض بیش از ۸۲۶ پایه ۲۰ کیلوولت و اصلاح یک هزار و ۶۵۲ کیلومتر شبکه ۲۰ کیلوولت و احداث و تبدیل شبکه سیمی به کابل خودنگهدار به میزان ۷۴۸ کیلومتر و … از جمله اقدامات اجرایی در زمینه افزایش قابلیت اطمینان شبکه بوده است.
وی با اشاره به محور افزایش و ارتقاء بهرهوری افزود: با استفاده از روشهای نوین مدیریتی و فنی، به دنبال آن هستیم تا بهرهوری در تمام بخشهای شرکت را افزایش دهیم و با کاهش هزینهها، خدماتی با کیفیتتر و مقرون به صرفهتر ارائه کنیم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه این شرکت پایلوت مطالعات بهرهوری توزیع قرار گرفته است، گفت: بخش چرخه بهرهوری و بهرهوری مالی مورد توجه قرار گرفته و اتفاقاتی نیز در این حوزه میافتد که امیدواریم از نتایج آن، مردم بهره بیشتری ببرند.
وی با بیان اینکه در راستای بهرهوری سال گذشته اقدامات خوبی انجام شد که استفاده از نرم افزارهای محاسبات الکتریکی و مکانیکی در طراحی از جمله آن است، عنوان کرد: ساماندهی ۱۰۵ پیمانکار شبکه توزیع، استقرار سیستمهای بهرهوری مالی و چرخه بهرهوری به صورت پایلوت در شرکت توزیع، استقرار سامانه مدیریت کیفیت و سامانه جامع منابع، پیگیری ۶ هزار و ۶۰۷ پرونده برقهای غیر مجاز، تحقق تلفات ۹.۴۹ درصد و شاخص کیفیت ولتاژ استاندارد بالای ۹۹ درصد و اجرای پروژه معماری سازمانی در شرکت توزیع از دیگر اقدامات صورت گرفته است.
سهرابی بیدار با تاکید بر اینکه مدیریت داراییها حرکت بسیار ارزشمندی است و جهشی به شمار میآید که بخواهیم سرمایههای شرکت توزیع برق را حفظ کنیم، اضافه کرد: این مهم سرلوحه کار همکاران است و امیدواریم همچنان قدمهای موثری در این زمینه برداشته شود.
وی گفت: در محور مشتریمداری و ارتباط مستمر و دوسویه با مشتریان که سرمایههای اصلی ما هستند، متعهد به ایجاد یک ارتباط دوسویه و مستمر با آنها هستیم تا نیازها و انتظارات آنان را بهتر درک کنیم و پاسخ دهیم که امسال نیز به طور جدی به دنبال روان شدن این بسترها هستیم.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با اشاره به اینکه موفق به کاهش نرخ انرژی توزیع نشده از ۱.۳۳ دقیقه در روز در سال ۹۹ به ۰.۹۱ در پایان سال ۱۴۰۱ شدیم، افزود: استقرار سامانههای خدماتی و مهندسی برق من، سنم ، ۱۲۱ و …، برگزاری اولین جشنواره ملی کاریکاتور مصرف بهینه برق، احداث ۱۲۵ کیلومتر شبکه شهری و روستایی، نصب ۸۰ دستگاه پست هوایی عمومی، پاسخگویی همزمان ۲۷۰ تماس از طریق ۹ خط E1 و پاسخگویی به ۹۷۶ مورد درخواست از طریق سامانههای سامد، سمات و ملی رسیدگی به شکایات از دیگر اقدامات بوده است.
وی با بیان اینکه استفاده از رسانههای دیداری و شنیداری و عقد قرارداد با صدا و سیما و پخش پیامهای بازرگانی و استفاده از ارتباطات نوین الکترونیکی جهت ارتباط دو سویه# ۲۱۱۲۱ * ۶۶۵۵ * مدنظر قرار گرفت، گفت: استفاده از تبلیغات محیطی ۵۹۰ بیلبورد و ایستگاه اتوبوس، انتشاریک هزار و ۷۲۰ خبر و آگهی در ۴۰ خبرگزاری و نشریه و انتشار ۷ هزار و ۸۲۰ محتوا در ۳۲۸ کانال استانی با مجموع ۱.۳ میلیون کاربر را میتوان از جمله اقدامات این بخش برشمرد.
سهرابیبیدار گفت: امیدواریم که سال ۱۴۰۳، سالی پر از موفقیت و کسب دستاوردهای متمادی برای شرکت توزیع نیروی برق استان همدان باشد و برنامهها بیوقفه انجام شود تا سالی پررونق و پراثر در راستای ماموریت اصلی یعنی تامین برق مطمئن و پایدار و افزایش رضایت مردم حاصل شود.
ارسال دیدگاه