تصفیه شیمیایی روغن ترانسفورماتور برای نخستین بار در یزد

مشاور فنی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد از تصفیه شیمیایی روغن ترانسفورماتور برای نخستین بار در سطح شرکت های توزیع نیروی برق کشور خبر داد. به گزارش دفتر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان یزد ، مهندس محمدحسین شریعتی نسب ،با اشاره به نقش کیفیت روغن در عملکرد ترانفسورماتورها ، افزود: برای […]

مشاور فنی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد از تصفیه شیمیایی روغن ترانسفورماتور برای نخستین بار در سطح شرکت های توزیع نیروی برق کشور خبر داد.

به گزارش دفتر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان یزد ، مهندس محمدحسین شریعتی نسب ،با اشاره به نقش کیفیت روغن در عملکرد ترانفسورماتورها ، افزود: برای نخستین بار در سطح شرکت های توزیع و همکاری یک شرکت دانش بنیان دستگاه تصفیه شیمیایی روغن در کارگاه تعمیرات ترانسفورماتورهای انبارمرکزی یزد مستقر و حجم زیادی از روغن های مستعمل و کارکرده تصفیه شد.

وی با ذکر این نکته که تصفیه فیزیکی روغن ها قابلیت برگشت خواص روغن را نخواهد داشت ، متذکر شد : با در نظر گرفتن ارزش روغن های مستعمل  ، هزینه انجام تصفیه شیمیایی ۱۳.۵ هزار لیتر روغن نو  با هزینه ای بالغ بر ۱۲۷۵  میلیون ریال ، صرفه جویی اقتصادی در خرید روغن برای شرکت را داشته است.

شریعتی نسب وارد آمدن آسیب جدی به ترانس و تحمیل هزینه به شرکت را از مشکلات ایجاد شده به خاطر کیفیت بد روغن دانست و گفت : درحال حاضر  با تصفیه حدود ۱۵ هزار لیتر روغن کارکرده تحویلی، ۹۰ درصد از حجم روغن پس از حذف آلودگی های  استخراج  و ۱۳ هزار و ۵۰۰  لیتر روغن در اختیار قرار گرفت.

این مسئول یادآور شد : با کارکرد روغن در ترانسفورماتور بعضی از خصوصیات شیمیایی و الکتریکی روغن تغییر کرده که خود موجب تخریب مواد سلولزی، خوردگی سطوح فلزی و ایجاد وارنیش و  در نهایت ایجاد لجن می شود.

مشاورفنی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد خاطرنشان کرد : این روغن ها بر طبق استاندارد های IEC60296 , IEC60422 و با کیفیت روغن های نو تصفیه و برای استفاده مجدد به کار گرفته شده اند.

شایان ذکر است دستگاه تصفیه سیار ؛ قابلیت حمل با تریلی و تصفیه در محل کارفرما را داراست و پیش تر فقط عملیات تصفیه در حوزه فوق توزیع  کشور از این طریق انجام شده است.

 

 

پروژه بهسازی روشنایی زیرگذر شهید حکیمیان یزد به بهره برداری رسید

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد از بهبود روشنایی مسیر شمال به جنوب و بالعکس زیرگذر شهید حکیمیان شهر یزد خبر داد.

مهندس آرش نواب در گفتگو با خبرنگار ما از جلب رضایت شهروندان و افزایش امنیت تردد در مسیر شمال به جنوب و بالعکس زیر گذر شهید حکیمیان خبر داد و گفت: ۵۸ دستگاه چراغ ال ای دی ۲۴۰ وات در ۱۵ متری ورودی های این زیرگذر برای روشنایی در روز و کاهش تصادف به دلیل کم شدن ناگهانی نور تعبیه شده است.

وی اضافه کرد : ۱۵۲ دستگاه چراغ ال ای دی ۹۰ وات دیگر در دو خط رفت و برگشت این زیرگذر برای تامین روشنایی مطلوب در شب احداث و راه اندازی شد.

این مسئول به اجرای فشرده و سریع روشنایی این محور شریانی اشاره ای کرد و متذکر شد: برای اصلاح و بهینه سازی روشنایی محور شهید حکیمیان یک هزار و ۵۰۰ متر کابلکشی انجام شده که در مجموع ۳۰۰ میلیون تومان برای بهره برداری آن هزینه شده است.

مهندس نواب بهبود روشنایی معابر شهری با هدف کاهش تصادف در محورهای پرحجم ترافیکی را از مهم ترین اقدامات سال های اخیر شرکت توزیع نیروی برق برشمرد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد اضافه کرد : بهبود ، کیفیت و یکنواختی  نور ، افزایش طول عمر چراغ نسبت به مدل های قبلی ، افزایش امنیت مردم و حفظ زیبایی شهر را از شاخص ترین اقدامات در حوزه روشنایی شهری منطبق با استاندارهای شرکت توانیر بیان کرد.

 

 

افزایش طول عمر پایه های بتونی برق با استفاده از بتن خود متراکم 

معاون برنامه ریزی و مهندسی شرکت توزیع نیروی برق استان یزد از اجرایی شدن طرح نصب پایه های برق با بهره گیری از بتن خود متراکم خبر داد.

به گزارش دفتر روابط عمومی، مهندس محمد حسین زحمتکش با بیان اینکه افزایش عمر پایه های بتنی از اولویت های کاری حوزه برنامه ریزی و مهندسی است ، افزود: در روش اجرایی جدید ، بتن ریزی پایه ها با استفاده از بتن خود متراکم که از ریزدانه های میکروسیلیس تشکیل شده ، نفوذ پذیری آب از خاک بعد از نصب را به طور چشمگیری کاهش می دهد.

وی اضافه کرد : بتن های معمولی به دلیل وجود ۴۵ تا ۶۰ درصد آب نسبت به ماده خشک ، روان بودن کافی برای نفوذ بتن به لایه های سنگ لاشه را ندارند.

این مسئول اظهارکرد : استفاده از روان کننده این امکان را ایجاد کرده تا هنگام تزریق بتن در لایه های سنگ لاشه به خوبی انجام شده و بخش زیرین پایه به صورت کامل از بتن پوشیده شود.

زحمتکش متذکر شد : تفاوت قیمت استفاده از بتن خود متراکم با نوع معمولی ناچیز بوده در حالی که  تاثیر چشمگیری در افزایش طول عمر پایه ها و کاهش نفوذ پذیری آب خواهد داشت.

معاون برنامه ریزی و مهندسی شرکت توزیع نیروی برق استان یزد خاطرنشان کرد : این مرحله فاز نخست  و تحقیقاتی اجرای این طرح بوده و به زودی دستورالعمل های لازم مرتبط با آن پس از رفع کاستی های احتمالی، به همراه طرح اختلاط بتن به پیمانکاران ابلاغ خواهد شد.

 

 

رشد ۳.۶ درصدی پیک بار نسبت به سال گذشته در یزد

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد از رشد ۳.۶ درصدی پیک بار نسبت به سال گذشته در یزد خبر داد.

به گزارش دفتر روابط عمومی شرکت، مهندس آرش نواب در نشست تصویری برخط با مسئولین ارشد توانیر با اشاره به رشد ۳.۶ درصدی پیک بار نسبت به سال گذشته ، افزود : با همکاری بخش صنعتی و کشاورزی درسال جاری ۱۴۳ مگاوات از پیک بار بخش توزیع در ساعات اوج بار به خوبی مدیریت شده است.

وی رقم پیک بار مدیریت شده امسال تا این لحظه را ۹۶۳ مگاوات در تاریخ ۳۱ خردادماه و میزان پیک بار سال گذشته را ۹۲۹ مگاوات در بخش توزیع بیان کرد.

این مسئول پس از گفتگوی تصویری بر خط با مدیران ارشد از همین طریق با مدیران مدیریت های برق ارتباط برقرار کرد و با تاکید بر ادامه فعالیت ها در کنترل پیک بار ،خاطرنشان کرد : همه پایه چراغ های سطح استان برای کاهش پیک بار شب به صورت یک در میان خاموش شود و تا حد امکان طراحی های روشنایی به سمت بهره گیری از فناوری های نوین سوق پیدا کند.

وی یادآور شد : برای برخورد با واحدهای تجاری که از روشنایی نامتعارف و پر مصرف استفاده می کنند؛ بزودی با حکم قضایی با آنان برخورد می شود.

مهندس نواب ابراز امیدواری کرد : با همکاری مستمر صنایع و کشاورزان یزدی ، بتوانیم  بدون اعمال خاموشی به سایر مشترکین برق از پیک بار تابستان امسال گذر کنیم.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد  تاکید کرد : اطلاع رسانی مفاهیم مهم مدیریت مصرف نظیر تنظیم دمای کولر گازی روی عدد ۲۴ درجه ، استفاده از دور کند کولر آبی در ساعت پیک ، پرهیز از مصرف لوازم برقی پرمصرف در ساعات حساس پیک بار و مطالبی از این قبیل در فضای مجازی توسط همه خادمین مردم در صنعت ، فرهنگ مصرف بهینه را در سطح جامعه اشاعه دهد.

 

سیستم اندازه گیری هوشمند مشترکین کشاورزی در سطح استان یزد فراگیر شود

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد دستور داد: مدیریت های برق سازوکار لازم برای فراگیر کردن سیستم اندازه گیری هوشمند مشترکین کشاورزی را فراهم کنند.

به گزارش دفتر روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان یزد ، مهندس آرش نواب در نشست تصویری برخط با مدیران شهرستان و نواحی یزد با اشاره به اهمیت فراگیر شدن سیستم اندازه گیری هوشمند مشترکین کشاورزی برای مدیریت بهتر بار ، افزود : استان یزد به لحاظ مصرف کشاورزی با داشتن ۲۲ درصد سهم مصرف برق در این بخش ، قابلیت خوبی برای مدیریت پیک بار را داراست.

وی با اشاره به اینکه ارزش یک مدیر به داشتن خلاقیت و تفکر سیستمی است ، تاکید کرد : تشکیل گروه های جهادی برای کنترل بار ادارات در زمان تعطیلی و تحلیل توان کاهش یافته از طرح یک در میان کردن پایه چراغ های روشنایی توسط مدیریت های برق بسیار مهم و ضروری است.

این مسئول تصریح کرد : اگر ادارات در طرح کاهش پیک بار مشارکت نکنند ، اسامی آنان را بر خلاف میل علاوه بر استانداری به صورت شفاف در اختیار اصحاب رسانه قرار خواهیم داد.

وی یادآور شد : باید از همه ظرفیت ها برای مدیریت پیک بار استفاده کنیم ، زیرا بار کشور در نقطه اوج خود قرار گرفته و پایدار نگهداشتن شبکه بسیارحیاتی است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان یزد رویت پذیری بار شبکه را اقدام بسیارخوب برای تسهیل کار مدیران در پیک سایی توصیف کرد و افزود : در حال حاضر مدیریت اضطراری بار از طریق صنایع بزرگ کشور در ساعات پیک در حال اجرا است و امید داریم با رعایت مصرف بهینه توسط مردم و همکاری صنایع خللی در پایداری شبکه بوجود نیاید.