تشکیل کارگروه ویژه اولویت بندی روستاها برای اجرای پروژه های آب
نخستین همایش مدیران شرکت آب و فاضلاب کردستان در سال ۱۳۹۹ با حضور مدیرعامل، قائم مقام معاونین و مدیران امور روز چهارشنبه اول مردادماه و با موضوع مدیریت عملکرد و ارتقاء بهره وری برگزار شد. به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان کردستان در این جلسه مدیرعامل شرکت اّبفا با یادآوری اقدامات انجام […]
نخستین همایش مدیران شرکت آب و فاضلاب کردستان در سال ۱۳۹۹ با حضور مدیرعامل، قائم مقام معاونین و مدیران امور روز چهارشنبه اول مردادماه و با موضوع مدیریت عملکرد و ارتقاء بهره وری برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب استان کردستان در این جلسه مدیرعامل شرکت اّبفا با یادآوری اقدامات انجام گرفته در سال گذشته به برنامه ریزی های سال جاری اشاره کرد و گفت: مهمترین اتفاق یکپارچه سازی شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی است که موجب گستردگی خدمات و انتظارات شده است.
مهندس محمدحسین محمدی با بیان اینکه در این راستا ساختار سازمانی شرکت تعیین و نیروی انسانی سازماندهی شدند، افزود: خوشبختانه تا امروز نتیجه خوبی از این موضوع دریافت کرده ایم و در قیاس با شرکت های دیگر کارها به خوبی پیش رفته است.
مدیرعامل شرکت آبفا کردستان با ابراز رضایت از اینکه با این یکپارچه سازی سطح خدمات رسانی کاهش نیافته است، تصریح کرد: اما با این وجود در حال حاضر سطح خدمات و انتظارات مردم با داشته هایمان تناسب ندارد و به لحاظ زیرساختی بویژه در روستاها کاستی هایی وجود دارد.
وی با اشاره به افزایش میانگین مصرف ماهیانه آب به میزان ۱۸ تا ۲۲ درصد خاطرنشان کرد: در حال حاضر علاوه بر موضوع قرارگیری در فصل گرم سال و اوج مصرف، مباره با بیماری کرونا و لزوم رعایت مسائل بهداشتی، مزید بر علت شده که مصرف آب به طرز قابل ملاحظه ای افزایش یابد.
مهندس محمدی از تشکیل کارگروهی با حضور معاونین شرکت و مدیران امور به منظور اولویت بندی روستاها برای اجرای پروژه های حوزه آب خبر داد و گفت: در این کارگروه دستورالعملهای لازم برای چگونگی اجرای این پروژه ها تدوین و به عنوان نقشه راه مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
در ادامه این جلسه مهندس صدیق محمدزاده قائم مقام شرکت آبفا کردستان اظهار کرد: در یکپارچه سازی باید سطح خدمات بویژه در روستاها و علی الخصوص در حوزه فاضلاب افزایش یابد.
مهندس محمدزاده افزود: ۴۷۳ روستا که به لحاظ کمی و کیفی دارای مشکل در حوزه آب هستند در زمره پروژه های ملی تعریف شده اند تا از محل صندوق توسعه ملی این پروژه ها اجرا شوند و ۳۸۰ میلیارد تومان برای این موضوع پیش بینی شده که ۵۰ درصد آن تخصیص یافت.
وی در خصوص ساماندهی فاضلاب نیز به سه اولویت اشاره کرد و گفت: اولویت اول ۱۳۳ روستایی است که ساماندهی فاضلاب آنها ضروری تر از بقیه است؛ اولیت دوم روستاهایی است که در شعاع ۱.۲ کیلومتری از سدها قرار گرفته اند و اولویت سوم نیز ۴۳۰ روستا است که در حوضه آبریز سدها قرار دارند اما در شعاعی بیشتر از ۱.۲ کیلومتر قرار گرفته اند.
در ادامه جلسه مدیران امور به بیان مشکلات و موانع پیش رو پرداختند و معاونین شرکت نیز به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0