بهره برداری از ۳ هزار و ۳۶ پروژه توزیع برق در منطقه یک کشور
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: نخستین پویش #هرهفته الف ب_ایران در سال ۱۴۰۰با بهره برداری از ۵ طرح بزرگ توزیع برق کشور در قالب ۳هزار و ۳۶ پروژه توسعه، احداث، اصلاح و بهینه سازی شبکه برق در منطقه یک آغاز می شود. مهندس محمد اله داد افزود: پروژه توزیع برق در منطقه یک […]
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: نخستین پویش #هرهفته الف ب_ایران در سال ۱۴۰۰با بهره برداری از ۵ طرح بزرگ توزیع برق کشور در قالب ۳هزار و ۳۶ پروژه توسعه، احداث، اصلاح و بهینه سازی شبکه برق در منطقه یک آغاز می شود.
مهندس محمد اله داد افزود: پروژه توزیع برق در منطقه یک در شرکت های توزیع برق استانهای مرکزی،اصفهان،قم ،تهران،قزوین،البرزو چهار محال بختیاری و شهرستانهای تهران بزرگ ،مشهد و اصفهان امروز در قالب ۳هزار و ۳۶ پروژه از محل منابع داخلی ،استانی ،ملی ،عوارض و اهدایی با اعتباری بالغ بر ۸۹۷ میلیارد تومان به بهر ه برداری می رسد.
وی گفت: واگذاری ۲۵۵هزار انشعاب برق به مشترکین،توسعه ۹۳۰ کیلومتر خطوط ۱۱،۲۰ و ۲۳کیلوولت و ۵۱۰ کیلومتر شبکه فشار ضعیف ،افزایش بیش از ۴هزارو ۱۰۰ دستگاه ترانسفورماتور توزیع با ظرفیت ۱۶۰۰مگاولت آمپر،برقدار کردن ۲۳روستا و تبدیل ۲هزار و ۵۵۰کیلومترسیم مسی به کابل خودنگهدار از پروژه های ۱۰شرکت توزیع برق کشور در قالب منطقه یک درنخستین پویش #هرهفتهالفب_ایران در سال۱۴۰۰به بهره برداری می رسد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی بیان کرد: عمده پروژه های افتتاحی کشور در نخستین پویش #هرهفتهالفب_ایران در سال۱۴۰۰ در استان مرکزی در قالب ۲هزار و ۳۱۸ پروژه با اعتباری بالغ بر ۱۰۵میلیارد تومان به بهره برداری می رسد.
وی گفت:خرید منطقه ای کابل خودنگهدار با کارگزاری استان مرکزی خریداری شد که استفاده از کابل خودنگهدار باعث افزایش ایمنی،پایداری شبکه،کاهش تلفات،بهبود مبلمان شهری و حفظ محیط زیست است.
اله داد افزود:خرید ۱۲۳هزار دستگاه کنتور دیحیتالی توسط توزیع برق شهرستان اصفهان باعث ایجاد بازار رقابتی در بین تولید کنندگان و شکسته شدن قیمت ۲۵درصدی کنتورها شد که درسال گذشته باعث افزایش و جهش تولید بین تولید کنندگان شد.
وی به چالش و تهدید جدی استخراج غیر مجاز رمز ارزها با استفاده از تعرفه های یارانه ای برق اشاره کرد و افزود:با استفاده از کنتورهای هوشمند وداده کاوی رفتار و رصدبار مصرفی ۱۱۰۰مزرعه غیرمجاز ارز دیجیتال شناسایی که باعث واز محل اصلاح تعرفه بیش از ۵۰۰ میلیارد ریال به خزانه دولت واریز شد.
وی خاطر نشان کرد:برخورد ریشه ای و هماهنگی بین دستگاهی وزارت ارتباطات ،سمت و دستگاه های اجرایی ذیربط است.
“مهدی زندیه وکیلی” معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری مرکزی هم در حاشیه این جلسه بابیان اینکه استان مرکزی پایتخت صنعتی کشور و برق زیر بنای تولید و صنایع دیگر در کشور است،افزود:توزیع برق استان توانسته است با تعامل و همکاری با سایر دستگاه های اجرایی نقش موفقی در اجرای پروژه های استانی داشته است.
وی بیان کرد: صنعت برق و سایر صنایع زیر بنایی دیگر باید در سال تولید، پستیبانی ها و مانع زدایی ها با همکاری سایر صنایع موجبات رشد تولید را مهیا و باعث رونق و شکوفایی اقتصادی شود.
گفتنی است؛در پایان نخستین پویش#هر هفته الفبایران استان مرکزی در ارزیابی شاخص های کلیدی شرکت های توزیع در سال ۹۹موفق به دریافت لوح تقدیر و تندیس در حوزه های طرح های هما،سمن،چاوش واصلاح ولتاژ شبکه ،کاهش تلفات و تدوین برنامه های ۰۹۹ شد.
ارسال دیدگاه