بهره برداری از تونل فاضلاب غرب درسالجاری
مدیر امور نظارت بر خطوط انتقال و تونل شرکت فاضلاب تهران گفت: دومین تونل بلند انتقال فاضلاب تهران با هدف جمع آوری فاضلاب مناطق مرکزی و غرب تهران به طول تقریبی ۱۲ کیلومتر در دهه فجر امسال به بهره برداری می رسد. به گزارش روابط عمومی شرکت فاضلاب تهران، داوود سعادت لطفی با اعلام این […]
مدیر امور نظارت بر خطوط انتقال و تونل شرکت فاضلاب تهران گفت: دومین تونل بلند انتقال فاضلاب تهران با هدف جمع آوری فاضلاب مناطق مرکزی و غرب تهران به طول تقریبی ۱۲ کیلومتر در دهه فجر امسال به بهره برداری می رسد.
به گزارش روابط عمومی شرکت فاضلاب تهران، داوود سعادت لطفی با اعلام این خبر افزود: تونل فاضلاب غرب با ظرفیت عبوری ۱۷ متر مکعب بر ثانیه، جمعیتی معادل ۳ میلیون و ۱۵۰ هزار نفر از جمعیت شهر تهران را تحت پوشش خدمات طرح فاضلاب تهران قرار می دهد.
وی در ادامه گفت: این تونل با قطر داخلی ۳ متر از مسیر سی متری جی، بزرگراه آیت الله سعیدی، خیابان زرند و بهار، بزرگراه آزادگان تا تصفیه خانه فاضلاب فیروزبهرام به صورت مکانیزه EPB_TBM با اجرای پوشش محافظتی در برابر گاز H۲S به روش HDPE ( پلی اتیلن با دانسیته بالا) برای اولین بار در کشور توسط شرکت فاضلاب تهران اجرا شده است.
به گفته لطفی پروژه فاضلاب تونل غرب با مبلغ اولیه ۴۸ میلیارد ریال در حال حاضر با بکارگیری تمام توان و با استفاده از تمامی ظرفیت های شرکت فاضلاب تهران، ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
این پروژه توسط گروه مشارکت جنرال مکانیک، ملی ساختمان، تالون و آبان پژوه تحت نظارت مهندسین مشاور لار اجرا می شود.
بازدید مدیرعامل آبفای استان از تصفیه خانه های فاضلاب محلی
به گزارش روابط عمومی شرکت، در این بازدید که از تصفیه خانه های فاضلاب زرگنده، قیطریه، محلاتی و صاحبقرانیه صورت گرفت ، مهندس بختیاری به توافقنامه وزارت نیرو با شهرداری برای واگذاری پساب تصفیه خانه های فاضلاب اشاره کرد.
براساس این گزارش ساختمان اداری تصفیه خانه فاضلاب قیطریه نیز در این بازدید توسط مهندس بختیاری افتتاح شد.
پژمان مهاجری مدیر تصفیه خانه های فاضلاب محلی شرکت فاضلاب تهران نیز با اشاره به توان پساب تولیدی تصفیه خانه ها گفت: ۶ تصفیه خانه فاضلاب محلی شهر تهران از جمله اکباتان، محلاتی، صاحبقرانیه، شهرک غرب، زرگنده، قیطریه هر یک به ترتیب ۱۰ هزار متر مکعب، ۵ هزار و ۱۰۰ متر مکعب، ۴۰۰ مترمکعب، ۱۸ هزار متر مکعب، ۵ هزار متر مکعب، ۴ هزار متر مکعب پساب در شبانه روز تولید می کنند.
به گفته مهاجری با توجه به مصرف فضای سبز داخل تصفیه خانه ها و مصرف برای شست و شوی حوض ها ی ته نشینی می توان گفت ۷۰ تا ۸۰ درصد پساب تولیدی در قالب توافقنامه قابل واگذاری به شهرداری است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0