برگزاری مانور تجهیزات و امکانات شرکت آبفای کاشان
به گزارش برقآب، مدیر دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل شرکت آبفای کاشان با اعلام این خبر گفت: هدف از انجام این مانور آمادهسازی و بهروزرسانی تجهیزات آبرسانی و سنجش سطح فعالیت پرسنل امدادی است.
#مهدی_جعفرزاده گفت: در انجام این مانور همه اهداف از پیش تعیین شده، محقق و خودروها و تجهیزات بدون تاخیر و با تمامی امکانات به کار گرفته شدند.
این مانور با سه دستگاه تانکر آبرسانی به ظرفیت ۳۰ متر مکعب و چهار دستگاه خودرو امداد و دو دستگاه موتور سیکلتِ رفع حوادث، از محل تاسیسات مرکزی امور آبفای کاشان آغاز شد و تا میدان امام رضا (ع) ادامه یافت.
این دومین مانور خودرویی شرکت آب و فاضلاب کاشان در یک سال گذشته است که به گفته مدیر دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل این شرکت، آمادگی پرسنل را در استفاده از تجهیزات و امکانات برای خدمات رسانی «در حد مطلوب» برآورده کرده است.
ارسال دیدگاه