برخورداری جمعیت شهری و روستایی استان قزوین از آب شرب
به گفته مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان قزوین، با تلاش های صورت گرفته، هم اکنون 100 درصد جمعیت شهری و حدود 90 درصد جمعیت روستایی استان تحت پوشش خدمات این شرکت بوده و از نعمت آب آشامیدنی سالم و بهداشتی برخوردارند. به گزارش روابط عمومی، داراب بیرنوندی در نشست مدیران صنعت آب و […]
وی در ادامه جمعیت روستاهای تحت پوشش شبکه آب آشامیدنی را نیز در استان 120 هزار نفر عنوان کرد و خاطر نشان نمود که حدود 90 درصد روستاها تحت پوشش بوده و 4500 کیلومتر خط انتقال و شبکه آب سالم و مطمئن را در اختیار روستاییان قرار می دهد.
بیرنوندی در خصوص منابع تامین آب آشامیدنی شهر قزوین نیز یادآور شد که از طریق سامانه غرب تامین شده و سامانه شرق با 20 حلقه چاه و 27 کیلومتر خط انتقال دارای 65 درصد پیشرفت فیزیکی بوده و در صورت تخصیص 100 میلیارد تومان اعتبار و اضافه شدن آن به شبکه، مشکل آب شهر قزوین در میان مدت حل می شود.
وی همچنین از نمایندگان مردم استان قزوین در مجلس شورای اسلامی خواستار پیگیری تخصیص اعتبار ملی ایجاد تاسیسات فاضلاب شهر قزوین و تاکستان و نیز پیگیری 80 میلیارد تومان اعتبار ساخت مجتمع های آبرسانی روستایی و بالاخره اعتبار 210 میلیارد تومانی پروژ ه های آبرسانی شهرهای دارای تنش آبی استان شد.
در ادامه نشست، نماینده مردم بویین زهرا در مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: چند سالی است رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) موضوع اقتصاد و تولید را به عنوان شعار سال تعیین کردند تا توجه مسئولان بیشتر شود اما همچنان موانع تولید زیاد است.
روح ا… عباسپور اضافه کرد: باید تأمین آب آشامیدنی در استان قزوین را جدی بگیریم تا نارضایتی و مشکلات امنیتی ایجاد نشود، لذا انتظار داریم نمایندگان برای پیگیری مشکلات در وزارتخانهها توجیه شوند.
وی اظهار داشت: برای اجرای طرحهای آبرسانی و نیروگاهی نیازمند اعتبارات ملی هستیم تا کارها شتاب بیشتری بگیرد.
در ادامه جلسه فاطمه محمد بیگی، نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی هم در خصو ص ضرورت ایجاد اداره های مستقل برای آب و برق در استان نکاتی را یادآور شد.
سیاهکلی مرادی، نماینده دیگر مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس شورای اسلامی که ریاست مجمع نمایندگان استان را نیز بر عهده دارد با اشاره به اهمیت تأمین آب آشامیدنی شهروندان آبیک و تسریع در پروژه انتقال آب سد طالقان خاطر نشان کرد: مقرر شده تا ۵۰ میلیارد تومان از وزارتخانه، ۲۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات تنش آبی و ۸ میلیارد تومان از اعتبارهای شرکت آب منطقهای به اجرای این پروژه تزریق شود تا بتوانیم امسال دغدغه آب آشامیدنی مردم شهر آبیک را برطرف کنیم.
رجب رحمانی، نماینده تاکستان در مجلس شورای اسلامی نیز طی سخنانی اظهار داشت: دولت برای انتقال آب سد طالقان به استان تهران باید سهم استان قزوین را جبران نماید تا غرب استان از بی آبی نسوزد.
تصویب اعتبار پروژه های آب و فاضلاب شهرستان های تاکستان و البرز
وی بر تسریع در اجرای پروژه ها تأکید و اظهار امیدواری کرد که با اختصاص این بودجه ها روند خدمت رسانی به مردم نیز تسریع و تسهیل شود.
گفتنی است، شرکت آب و فاضلاب استان قزوین با دارا بودن 312947 مشترک در 26 شهر و 120568 مشترک در 509 روستای تحت پوشش خدمات خود را به شهروندان و روستانشینان عزیز ارائه می کند.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0