مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان:

برای عبور از پیک مصرف ۸۰ پروژه به بهره‌برداری رسیده است

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان گفت: از ۱۲۵ پروژه حیاتی، ضروری و اولویت‌دار تعریف شده برای عبور از پیک برق ۸۰ پروژه برق‌دار شده و مابقی تا پایان خرداد ۱۴۰۳ وارد مدار خواهد شد.

به گزارش برقاب، مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان گفت: از ۱۲۵ پروژه حیاتی، ضروری و اولویت‌دار تعریف شده برای عبور از پیک برق ۸۰ پروژه برق‌دار شده و مابقی تا پایان خرداد ۱۴۰۳ وارد مدار خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت برق منطقه‌ای خورستان، علی اسدی در نشست عبور از پیک برق تابستان ۱۴۰۳ که با حضور شرکت‌های صنعت برق و معاون عمرانی استانداری خوزستان برگزار شد، تصریح کرد: ۱۲۵ پروژه برای عبور از پیک مصرف در این شرکت تعریف و برنامه‌ریزی شد که ۸۰ پروژه آن به بهره‌برداری و وارد مدار شده و شبکه آماده ورود به پیک مصرف است.
وی با اشاره به تفاوت معنی‌دار مصرف برق خوزستان در سرما و گرما بیان کرد: مصرف برق خوزستان بعد از پایان شهریور با تولید حداکثری صنایع ۳ هزار مگاوات است اما این بار در تابستان به دلیل وارد مدار شدن بار سرمایشی ۳ برابر رشد پیدا می کند و چیزی حدود ۶ تا ۷ هزار مگاوات بار سرمایشی وارد شبکه می‌شود.
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان با تاکید بر لزوم مدیریت مصرف در بخش خانگی و بخش دولتی ( اداری) تصریح کرد: یک کار تیمی در موضوع مدیریت مصرف در بازدید از مراکز دولتی و مشارکت رسانه‌ها در کاهش مصرف بخش خانگی برنامه‌ریزی شود تا در این بخش‌ها از هدررفت انرژی به نفع صنعت جلوگیری شود.
اسدی ادامه داد: بیشترین رشد مصرف برق در خوزستان در دمای ۴۰ تا ۴۷ درجه و در تیرماه اتفاق می‌افتد و اگر بتوانیم از بار سرمایشی کم کنیم به نفع استان است.
وی ادامه داد: یکی دیگر از مسائل شبکه خوزستان مصرف برق ماینرها در منازل است که به طور ناگهانی شوک ۳۰ درصدی به شبکه وارد می‌کنند و باعث بروز حادثه می‌شوند.
معاون عمرانی استاندار خوزستان نیز در این نشست با بیان اینکه از همه ظرفیت‌ها در مدیریت مصرف برق خانگی استفاده شود، گفت: استفاده از توانایی روابط عمومی‌ها و همکاری صدا و سیما در این موضوع موثر است.
محمد خانچی افزود: در موضوع ماینرها نیز باید به صورت جدی پیگیری و برخوردهای لازم انجام شود.
وی با بیان اینکه تمامی صنایع و ادارات مکلف هستند در طی سال با روش‌های مدیریتی مصرف خود را کاهش دهند، تصریح کرد: تعامل و همکاری صنایع و صنعت برق کمک خواهد کرد هم برق مورد نیاز بخش خانگی و هم بخش صنایع تامین شود.