انعقاد 33 تفاهم نامه همکاری در برنامه پاسخگویی بار با صنایع کرمان
به منظور گذر موفق از پیک بار تابستان سال 99 تا تاریخ تهیه گزارش تعداد 33 قرارداد همکاری در زمینه اجرای برنامه های پاسخگویی بار با صنایع مختلف منعقد و در سامانه مدیریت پیک بار کشوری (سمپ) ثبت شده است. به گزارش روابط عمومی شرکت برق منطقه ای کرمان، رئیس گروه مدیریت مصرف شرکت برق […]
به گزارش روابط عمومی شرکت برق منطقه ای کرمان، رئیس گروه مدیریت مصرف شرکت برق منطقه ای کرمان در این زمینه گفت: مجموع پیش بینی کاهش بار بر اساس قراردادهای همکاری 958.6 مگاوات است که در مقایسه با سهمیه ای که توسط شرکت توانیر برای کاهش پیک شرکت تعیین شده یعنی202 مگاوات مقدار قابل ملاحظه ای می باشد ( بیش از 4.5 برابر) که با پیگیریهای مداوم همچنان در حال افزایش است. همچنین ماکزیمم دیماند کاهشی همزمان براساس آخرین اطلاعات سامانه حدود 310 مگاوات است که نشان می دهد میزان تحقق سهمیه کاهش پیک براساس کاهش بار همزمان بیش از 150 درصد می باشد.
دکتر حمیدرضا ایرانمنش اظهار داشت: محدودیت کلی در سقف پیک بار با توجه به دستورالعمل های توانیر و جداول طراحی شده جهت اختصاص سهمیه پیک بار مجاز در بازه زمانی تعیین شده، به هر یک از صنایع ابلاغ شده است.
وی افزود: جلسات مختلفی مانند جلسات گذر از پیک به صورت هفتگی با نمایندگان دیسپاچینگ و شرکتهای توزیع و در موارد مورد نیاز با صنایع برگزار شده است و به صورت مستمر ارتباط با صنایع از طریق مکاتبه، فضای مجازی، سامانه پیام کوتاه، مذاکرات تلفنی، بازدیدهای حضوری و جلسات مختلف جهت اجرای اقدامات پیک سایی در حال انجام است.
رئیس گروه مدیریت مصرف شرکت برق منطقه ای کرمان در ادامه گفت: مصارف هفتگی و روزانه صنایع تحلیل و بررسی می شود و تذکرات لازم به صنایع پرمصرف اعلام می گردد. همچنین اطلاعات مربوط به تحلیل مصارف صنایع و جدول همکاریها و سایر موارد لازم به شرکت توانیر ارسال می گردد و یا در جلسات ویدئو کنفرانس با مقامات ارشد وزارت نیرو و شرکت توانیر ارائه می گردد.
وی در خصوص اجرای طرح ذخیره عملیاتی گفت: اجرای طرح ذخیره عملیاتی و ارسال شرایط جدید طرح برای صنایع مشمول مورد پیگیری قرار گرفت و همچنین موانع اجرایی آن از دیدگاه صنایع مورد نظر جمع آوری شده است.
وی همچنین اظهار داشت: پروژه افزایش راندمان کولرهای آبی با توجه به مستندات مربوط به طرح ویژه ملی کاهش بار سرمایشی در مناطق گرمسیر درحال بررسی و پیگیری بوده و در این رابطه هماهنگی های مختلفی با توانیر و پژوهشگاه نیرو و برخی شرکت های مرتبط انجام و گزارشات مربوطه ارسال شده است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0