افزایش 18 درصدی مصرف مشترکین آب شهرهای شهرستان خدابنده
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: مصرف آب در سطح شهرهای شهرستان خدابنده در پی افزایش گرمای هوا و رعایت مسائل بهداشتی در مقابله با ویروس کرونا افزایش یافت. علیرضا جزء خاطر نشان ساخت: روند مصرف آب شرب در شهرهای شهرستان خدابنده طی چهار ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه […]
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان گفت: مصرف آب در سطح شهرهای شهرستان خدابنده در پی افزایش گرمای هوا و رعایت مسائل بهداشتی در مقابله با ویروس کرونا افزایش یافت.
علیرضا جزء خاطر نشان ساخت: روند مصرف آب شرب در شهرهای شهرستان خدابنده طی چهار ماهه نخست سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، 18درصد افزایش یافته است که این میزان افزایش طی سال های اخیر بی سابقه می باشد.
وی در ادامه تاکید کرد: این شرکت با توجه به شرایط ویژه ناشی از شیوع ویروس کرونا، تلاش دارد تا از قطعی آب جلوگیری کرده و تنها دلیل قطعی احتمالی آب بر اثر قطع برق یا شکستگی شبکه آبرسانی باشد.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان زنجان با بیان اینکه امروزه آب یک ثروت ملی محسوب می شود، گفت : اهالی استان زنجان در این روزها برای شستوشوی دستها و رعایت نکات بهداشتی مبارزه با کرونا به مدیریت مصرف آب توجه نموده و تا حد امکان از هدر رفت آب شرب پرهیز کنند.
راه اندازی میز خدمت در امور آب و فاضلاب شهرستان خدابنده
مدیر امور آبفای شهرستان خدابنده گفت: در راستای طرح تکریم ارباب رجوع و ایجاد یک راه سریع و میانبر برای تسهیل در ارائه خدمات به شهروندان، میز خدمت در امور آب و فاضلاب شهرستان خدابنده راه اندازی شد.
سعید بدیعی فرد اظهار کرد: پس از یکپارچه سازی شرکت های آب و فاضلاب شهری و روستایی و ضرورت پاسخگویی به موقع به مراجعین، ارائه خدمات بهینه و موثر به عموم مردم شهرستان خدابنده این میز راه اندازی شد.
وی افزود: رسیدگی به مراجعات مشترکین، راهنمایی مراجعه کنندگان، رفع نواقص در مدارک و هدایت به ادارات تابعه از جمله خدماتی است که میز خدمت ارائه می کند.
مدیر امور آبفای شهرستان خدابنده تصریح کرد: کاهش زمان رسیدگی به درخواست ها و مراجعات مردمی و تسهیل در ارائه خدمات به مشترکین از مهمترین اهداف راه اندازی میز خدمت در امور آب و فاضلاب شهرستان خدابنده است.
شایان ذکر است: شهرستان خدابنده در فاصله 80 کیلومتری از مرکز استان زنجان قرار گرفته و یک سوم از شهرهای این استان در خدابنده قرار دارد.
شستشوی مخازن ذخیره آب شرب 15 روستای شهرستان
مدیر امور آب و فاضلاب شهرستان خدابنده گفت: به منظور تامین آب سالم آشامیدنی و در راستای ارتقاء سطح کیفی و بهداشتی، مخازن ذخیره آب شرب 15 روستای شهرستان خدابنده شستشو و گندزدایی شد.
بدیعی فرد اظهار داشت: شستشوی مخازن با هدف ارتقای سطح کیفی و بهداشتی آب برای توزیع به روستاییان صورت گرفته و بر اساس برنامه زمان بندی شده، توزیع آب سالم مطابق با استاندارد های جهانی بهداشت آب، تمام مراحل شستشو و گندزدایی مخازن ذخیره آب در مدار، تحت نظارت واحد کنترل کیفی و بهداشت آب انجام می گیرد.
وی به حجم مخازن شستشو شده نیز اشاره کرد و گفت : مخازن 15 روستا با ظرفیت2350 مترمکعب در روستاهای بخش افشار،سجاسرود، بزینه رود و مرکزی با نظارت کارشناسان، شستشو داده شده و در پایان آزمایشات مربوطه جهت تست مراحل شستشو انجام پذیرفت.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0