اصلاح ۷ فیدر بحرانی شهرستانهای استان فارس در قالب پویش ملی سامان
به گزارش برقاب معاون بهرهبرداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع برق استان فارس گفت:در قالب طرح سامان (سازماندهی اقدامات ملی امور نگهداشت)، تا اردیبهشت سال آینده تعمیرات تعداد ۷ فیدر بحرانی در سطح استان انجام خواهد شد. مهدی زارع خفری، شناسایی نقاط ضعف شبکه، اصلاح تجهیزات فرسوده و پیشگیری از بروز حوادث احتمالی در فیدرهای بحرانی را از جمله مزیت های اجرای طرح سامان برشمرد و افزود: این اقدام، نقش مهمی در مدیریت بار و پایداری شبکه بهویژه در شرایط اوج مصرف خواهد داشت.
وی یادآورشد: در پی ابلاغ شرکت توانیر در خصوص اجرای طرح ملی «سامان» با رویکرد افزایش قابلیت اطمینان شبکه های توزیع برق جهت عبور موفق از پیک بار سال ۱۴۰۵ و کاهش خاموشی های بی برنامه، فیدرهای ۲۰ کیلو ولت شهرستان های خرمبید، اقلید، جهرم ، فیروزآباد ، بختگان، مهر وگراش از سوی معاونت بهره برداری و دیسپاچینگ ضمن بررسی و تجزیه وتحلیل شاخص های بهره برداری انتخاب گردید. این مقام مسئول خاطرنشان کرد: عملیات بازدید و پایش خطوط با استفاده از نرمافزار CMMS انجام گرفته است که در حال حاضر، تعمیرات کلیه خطوط تعیینشده در قالب این طرح در حال اجرا بوده و روند بهسازی شبکه با جدیت ادامه دارد.
وی با بیان اینکه تمامی فیدرهای بحرانی شناساییشده در سطح استان، به صورت دقیق مورد بازرسی، اصلاح و بهینهسازی قرار میگیرند، افزود: در مجموع ۷ فیدر بحرانی در محدوده فعالیت شرکت توزیع نیروی برق استان فارس شناسایی شده که در فاز نخست اجرای این طرح، ۷ فیدر به طول ۷۱۶ کیلومتر اصلاح و بهینهسازی خواهد شد. زارع خفری، تعداد عیب شناسایی شده کل خطوط را ۳۹۷۳ عیب عنوان کرد و گفت: تعداد۵۳ اکیپ در ۷ شهرستان با استفاده از ظرفیت پیمانکاران گروه های خط گرم، اصلاح و بهینه سازی شبکه و تیم های عملیات و اتفاقات با اعتباری معادل۲۰ میلیارد ریال در قالب طرح سامان اصلاح و رفع عیب خواهند شد.













ارسال دیدگاه