اصلاح و بهینه سازی ۲۷ هزار متر شبکه توزیع برق شهرستان شاهرود

در شش ماه ابتدایی سال جاری 27 هزار و 215 متر از شبکه های فشارضعیف و فشارمتوسط شهرستان شاهرود اصلاح و بهینه سازی شده است.

به گزارش برقآب، مدیر توزیع برق شهرستان شاهرود با عنوان این خبر گفت: با هدف پیشگیری از سرقت سیم مسی، کاهش تلفات انرژی الکتریکی و کاهش خاموشی های ناخواسته در سطح شهرستان از ابتدای سال تاکنون ۲۰ هزار متر از شبکه سیمی به کابل خودنگهدار تبدیل شده است.

جمال فرخ زاده اظهار کرد: درسال جاری و با هدف ادامه انجام روند طرح بهارستان بالغ بر هفت هزار متر شبکه فشارضعیف سیمی به کابل خودنگهدار تبدیل و همچنین ۱۲۹ اصله پایه فرسوده جمع آوری شده است.

وی گفت: به منظور جذب یک هزار و ۱۴۷ مشترک جدید در شهرستان شاهرود بالغ بر ده هزار متر شبکه فشارضعیف و فشارمتوسط هوایی و زمینی با نصب ۱۱ دستگاه ایستگاه هوائی توزیع برق به انجام که با این اقدام مجموع ظرفیت پست های توزیع برق شهرستان به عدد ۱۹۱ هزار کیلووات ساعت رسیده است.

فرخ زاده افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۳۸ دستگاه کنتور هوشمند در شهرستان نصب و به این ترتیب جمعاً یک هزار و ۶۶۹ مشترک رویت پذیر و کنترل پذیر شده اند.

وی افزود: نصب یک دستگاه اتوبوستر در روستای احمدآباد بیارجمند با هدف بهبود پروفیل ولتاژ در منطقه خارتوران بیارجمند، احداث ۱۱ دستگاه پست هوایی عمومی و اختصاصی به ظرفیت ۲۱۴۵ کیلو ولت آمپر، اصلاح و بهینه سازی ۱۵ دستگاه پست هوایی موجود و افزایش ظرفیت به میزان ۴۶۰ کاوا جهت تامین برق متقاضیان جدید، احداث هفت هزارو۷۳۵ متر شبکه فشارضعیف هوایی جهت تامین برق متقاضیان جدید، اصلاح و بهینه سازی ۲۴ هزار و ۴۶۰ متر شبکه فشارضعیف هوایی با هدف بهبود پروفیل شبکه، پیشگیری از سرقت و افزایش قابلیت اطمینان شبکه، تعویض ۶۶ دستگاه تابلو کنترل پذیر با نصب ۱۲۱ دستگاه LMS و ۶۷ دستگاه کنتاکتور جهت کنترل پذیر نمودن اشتراکهای دیماندی و احداث ۸۹۴ متر شبکه فشارضعیف هوایی جهت تامین برق طرح مسکن های ملی بیارجمند از جمله مهمترین اقدامات توزیع برق شهرستان شاهرود در سال جاری بوده است.

مدیر توزیع برق شهرستان خاطرنشان کرد: در راستای انجام ۲۵۹ پروژه برق رسانی این مدیریت در شش ماهه ابتدایی سال جاری بالغ بر ۲۷۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری صورت گرفته است.