از ابتکارات توزیع برق جنوب کرمان جهت گذر موفق از پیک بار تقدیر شد
به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان، این نشست با حضور معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی، مدیر عامل شرکت مادر تخصصی توانیر، مدیران عامل و مدیران دیسپاچینگ شرکت های توزیع و برق منطقه ای به صورت ویدئو کنفرانسی در مرداد ماه سال جاری برگزار شد. مهندس حائری معاون […]
به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان، این نشست با حضور معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی، مدیر عامل شرکت مادر تخصصی توانیر، مدیران عامل و مدیران دیسپاچینگ شرکت های توزیع و برق منطقه ای به صورت ویدئو کنفرانسی در مرداد ماه سال جاری برگزار شد.
مهندس حائری معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی با حضور در مرکز پایش صنعت برق ضمن ارتباط با شرکت مدیریت شبکه برق ایران و اطلاع از کم و کیف ارتباطات برون مرزی شبکه برق در ساعات پیک از تلاش هماهنگ صنعت برق و سرعت عمل دست اندرکاران این مجموعه در پایش و مدیریت بار مصرفی در لحظات حساس شبکه که تا پایان پیک تابستان بی وقفه ادامه دارد، تشکر و قدردانی کرد.
مهندس محمد حسن متولی زاده مدیرعامل توانیر نیز ضمن حضور در این مرکز، رضایت وزیر نیرو و مجلس شورای اسلامی از عملکرد صنعت برق را نقطه قوت این صنعت ارزیابی و بر لزوم مراقبت از اقتدار و توانمندی صنعت برق که بر اساس برنامه ریزی حاصل شده ،تاکید کرد.
در این نشست مهندس عبدالوحید مهدوی نیا، مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان به ارائه گزارشی از مجموعه اقدامات انجام شده برای گذر موفق از پیک بار تابستان 99 پرداخت و گفت: این شرکت با توجه به زیرساخت های مناسب و مکانیزم های انجام شده توانسته به پیک بار اعلام شده از سوی وزارت نیرو متعهد باشد.
وی افزود: تاکنون 11هزار تفاهم نامه بین این شرکت و مشترکین کشاورزی منعقد شده و برای حصول اطمینان از شیوه اجرای تفاهم نامه، مرکز پایشی در ستاد شرکت، راه اندازی و پایش مشترکین مذکور انجام می شود
مهدوی نیا تصریح نمود: تعداد 10576 مشترک کشاورزی در حوزه برق جنوب کرمان می باشد که از این تعداد 10389 مشترک تفاهم نامه همکاری را امضا نموده اند و این بدان معنا است که بیش از 98 درصد همکاری لازم را بعمل می آورند. همچنین جهت مدیریت بهتر بار برای 1740 مشترک امکان قطع و وصل از راه دور را فراهم نموده ایم.
وی با اشاره به تغییر ساعت کار اداری، بیان نمود: با تائید استاندار کرمان، ساعت کار اداری تغییر کرد و علاوه بر آن تفاهم نامه ای با بسیج منعقد گردید که پس از پایش برق مصرفی ادارات در صورت عدم تعهد به میزان برق مصرفی تعیین شده از طریق مسئول بسیج اقدامات لازم بعمل می آید.
این مقام مسئول با بیان اینکه برای تمامی مشترکین صنعتی بالای 250کیلووات، کنتور فهام نصب شده است، گفت: در همین راستا با شرکت شهرک های صنعتی تفاهم نامه ای در خصوص کاهش مصرف برق در زمان اوج مصرف، مبادله شد و یک نماینده به عنوان مسئول انرژی مشخص گردید و در نهایت این سلسله اقدامات انجام شده سبب شده که بتوانیم با همکاری مشترکین و مدیریت مصرف انرژی بار مصرفی شرکت را در محدوده سبز رنگ حفظ نمائیم.
شایان ذکر است، معاون هماهنگی توزیع شرکت مادر تخصصی توانیر در امور برق و انرژی از ابتکارات شرکت توزیع نیروی برق جنوب استان کرمان قدردانی نمود و گفت: این شرکت نوآوری های مطلوبی به خصوص در بخش فرهنگی انجام داده است که شایسته قدردانی می باشد.
مرکز پایش صنعت برق به عنوان اصلی ترین الزام شبکه هوشمند صنعت برق از اواسط اردیبهشت امسال با راهبری متخصصان ایرانی راه اندازی و در کمتر از یک ماه آماده بهره برداری شد و در مدت کوتاهی سکان پایش و مدیریت بار شبکه به تفکیک شرکتهای برق منطقه ای و توزیع برق در اقصی نقاط کشور را بدست گرفت.
هم اکنون توانایی این مرکز در پاسخگویی بار در لحظات حساس شبکه و در گستره وسیع کشور به اثبات رسیده و خیلی زودتر از آنچه تصور می شد، قابلیتهای گسترده سیستم برق هوشمند که مرزهای دانش محسوب می شود، در کشور عملیاتی شده است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0