ارزیابی عملکرد معاونت بهره‌برداری شرکت برق منطقه‌ای خوزستان

توانیر
ارزیابی عملکرد معاونت بهره‌برداری شرکت برق منطقه‌ای خوزستان با حضور ارزیابان اعزامی از شرکت توانیر آغاز شد.
به گزارش برقاب روابط عمومی شرکت برق منطقه‌ای خوزستان، علی اسدی مدیرعامل شرکت در مراسم آغازین ارزیابی عملکرد معاونت بهره‌برداری در سال ۱۴۰۳ بیان کرد: ارزیابی یکی از مقوله‌های بسیار مهم در هر سازمانی است که به بهبود عملکرد مجموعه منجر خواهد شد.
وی افزود: در ارزیابی است که نقاط ضعف و آسیب شبکه مشخص می‌شود و می‌توان برای اصلاح آن گام برداشت.
مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای خوزستان با بیان اینکه حضور گروه ارزیابان باعث تبادل تجربیات بین شرکت‌ها و بهبود بهره‌برداری و نگهداری شبکه خواهد شد، تصریح کرد: احداث ظرفیت جدید در شبکه مهم است اما نگهداری شبکه موجود خیلی مهم‌تر است.
اسدی با اشاره به شرایط سخت اقلیمی خوزستان مانند دماهای بالای ۴۸ درجه و وقوع گرد و خاک‌های شدید و ناگهانی بیان کرد: شرایط کار در شبکه برق خوزستان سخت است اما با همدلی و تلاش همکاران این مهم به خوبی در حال انجام است.
بر اساس این گزارش علی اصغر خدامراد منگری معاون بهره‌برداری شرکت برق منطقه‌ای خوزستان نیز در این نشست گزارشی از وضعیت شبکه برق منطقه‌ای خوزستان ارائه کرد.
ترابی رئیس گروه ارزیابان اعزامی از سوی شرکت توانیر ( از برق منطقه‌ای هرمزگان) نیز با اشاره به اهمیت ارزیابی در شناسایی نقاط قوت و ضعف شبکه، گروه ارزیابی ( آقای محمد علیزاده آرانی و خانم کیا از شرکت توانیر، آقای فهیمی از برق منطقه‌ای مازندران، آقای حیدری صادق از برق منطقه‌ای سیستان و بلوچستان و آقای بساطی‌نیا از برق منطقه‌ای غرب) را معرفی و اقداماتی که بنا است مورد ارزیابی قرار بگیرند را تشریح کرد.
بر اساس این گزارش در این ارزیابی (۳۰ فروردین تا ۳ اردیبهشت) بنا است تعدادی از پست‌ها، خطوط و مراکز معاونت بهره‌برداری شرکت برق منطقه‌ای خوزستان مورد ارزیابی قرار گیرد.