با مدیریت مصرف چراغ درمان را روشن نگه داریم
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: بیش از 250مگاوات (معادل 25 درصد) برق استان مرکزی مصرف وسایل سرمایشی است. به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی،گرمای هوا و استفاده مردم از وسایل سرمایشی پر مصرف وضعیت برق در استان مرکزی را در شرایط بحرانی قرارداده و احتمال خاموشی را افزایش […]
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: بیش از 250مگاوات (معادل 25 درصد) برق استان مرکزی مصرف وسایل سرمایشی است.
استان مرکزی در روزهای گذشته در شرایط هشدار کرونایی قرار گرفته و شهر اراک نیز در آمار شهرهای قرمز شیوع این ویروس قرار دارد و به همین دلیل دوباره بسیاری از افراد از ترس گرفتار شدن به این بیماری در منازل مانده اند و در برخی روزهای گذشته افزایش برق در این استان تا رشد 10 درصدی به پیش رفته است که تنها با مدیریت مصرف می توانیم چراغ درمان را روشن نگه داریم.25 درصد برق استان مرکزی مصرف وسایل سرمایشی استمدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: بیش از 250مگاوات (معادل 25 درصد) برق استان مرکزی مصرف وسایل سرمایشی است.
مهندس اله داد افزود: در نشست قرارگاه پدافند زیستی استان و بخاطر پیش بینی دمای بالا در هفته جاری از شنبه 4مرداد ماه ، ساعات کار ادارات استان تغییر کردو بعداز پایان ساعات کاری از ساعت 13:30مصارف روشنایی و سرمایشی خاموش می شوند و از طریق کنتورهای هوشمند مراقبت مصارف ادارات صورت می گیرد و به برخی ادارت اخطار داده می شود ودرصورت بی توجهی به مصارف برق بعداز اخطار،برق آنها قطع خواهد شد.
وی بابیان اینکه اگر از این روزهای گرم مرداد ماه عبور کنیم شرایط تامین برق با مصرف بهینه ،پایدارتر خواهد بود،افزود: از مردم فهیم استان درخواست می شود با روشن نکردن روشنایی ها در طول روز و استفاده نکردن بی رویه از سیستم های سرمایشی و استفاده از دور کند کولر های آبی و تنظیم دمای کولرهای گازی روی 24الی 27 درجه این شرکت را در تامین برق یاری کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی بابیان اینکه با افزایش دما ،به ازای افزایش هردرجه دمای هوا ،800مگاوات مصرف برق در کشور افزایش می یابد،افزود: ضرورت مدیریت مصرف بیشتر از گذشته به ویژه در این ایام کرونایی احساس می شود.
مهندس اله داد با اشاره به ادامه روند افزایشی دما از مردم خواست با مدیریت مصرف برق به ویژه در ساعات اوج مصرف شرکت توزیع نیروی برق را یاری کنند و در غیر این صورت باید منتظر خاموشی باشند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی خاطر نشان کرد: گروه های بازدید و کنترل مصارف برق به ویژه در ساعات پیک به نظارت مصارف اصناف می پردازند برخی از اصناف از لامپهای التهابی و پرمصرف استفاده می کنند که تذکر لازم از طریق اتاق اصناف به آنها داده شده امیدواریم بتوانتیم در این روزهای کرونایی چراغ درمان را روشن و تامین برق را برای مراکز درمانی و مصارف خانگی پایدار نگه داریم.
نیاز مصرف روزانه استان مرکزی حداقل یک هزار و 50مگاوات است
مهندس محمد مرادی افزود: اگر صنایع بزرگ و مشترکان در برنامه های مدیریت مصرف مشارکت نداشته باشند و صرفه جویی لازم صورت نگیرد، به طور قطع در روزهای آتی خاموشی و سهمیه بندی در استان مرکزی اعمال می شود.
معاون بهره برداری و دیسپاچینگ شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی ادامه داد: سیاست های تشویقی خوبی برای مشترکان برق این استان که همکاری لازم را در زمان پیک بار داشته باشند در نظر گرفته شده است.
مرادی اظهار داشت: خاموشی هر لامپ و هر کیلووات کاهش مصرف برق می تواند اطمینان خاطر بیشتری را برای تامین برق در روزهای گرم سال فراهم کند و با توجه به اینکه مباحث بهداشتی و تامین آب نیازمند برق است باید صرفه جویی را جدی گرفت.
مدیریت مصرف برق راهکاری موفق برای گذر از پیک تابستان
مدیر دفتر مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق استان مرکزی گفت: مدیریت مصرف برق راهکاری موفق برای گذر از پیک تابستان است.
مهندس محمد نظام آبادی افزود: کشاورزان در ساعات اوج مصرف برق نسبت به خاموش کردن پمپ های آب اقدام و در بقیه ساعات آن روز، برق به صورت مجانی تحویل مشترکین مورد نظر داده شود.
وی بابیان اینکه کشاورزانی که در ساعت اوج مصرف برق، چاه های کشاورزی خود را خاموش کنند و در این صورت می توانند در 20 ساعت بعدی از برق رایگان استفاده کنند،افزود:در سال گذشته با همکاری 1027مشترک کشاورزی 16.7 مگاوات در مصرف برق صرفه جویی در استان مرکزی صورت گرفته است و پاداشی به مبلغ 5میلیارد و100میلیون ریال در صورتحساب برق آنان لحاظ شده است.
مهندس نظام آبادی بااشاره به اینکه349مشترک همکار صنعتی همکار به میزان 97مگاوات در کاهش مصرف با شرکت توزیع همکار داشتند افزود: 44میلیارد و 700میلیون ریال پاداش از طریق بخشودگی صورتحساب برق به آنها پرداخت شد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0