حضور ۵۷ اکیپ عملیاتی در دومین اقدام فراگیر سال ۱۴۰۰در همدان

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان گفت: ششمین اقدام سراسری و دومین اقدام فراگیر سال ۱۴۰۰ با محوریت عبور از پیک تابستان همزمان با سراسر کشور با حضور ۵۷ اکیپ در استان همدان برگزار شد. به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، شیرزاد جمشیدی اظهار داشت: ششمین اقدام سراسری و دومین […]

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان گفت: ششمین اقدام سراسری و دومین اقدام فراگیر سال ۱۴۰۰ با محوریت عبور از پیک تابستان همزمان با سراسر کشور با حضور ۵۷ اکیپ در استان همدان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، شیرزاد جمشیدی اظهار داشت: ششمین اقدام سراسری و دومین اقدام فراگیر سال ۱۴۰۰ با محوریت عبور از پیک تابستان همزمان با سراسر کشور ۳۰ و ۳۱ اردیبهشت ماه در استان همدان برگزار شد.

وی با بیان اینکه این مانور با محوریت عبور از پیک تابستان برگزار شد، افزود: ارزیابی آماده به کاری مولدهای اضطراری، ارزیابی آماده بکاری سامانه‌های اطلاع‌رسانی خاموشی«برق من» و پاسخگویی ۱۲۱ و تعدیل روشنایی معابر با آرایش یک در میان و زیگزاگ از رویکردهای این مانور است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان عنوان کرد: شناسایی و جمع‌آوری دستگاه‌های رمز ارز غیرمجاز و جلب همکاری ادارات راه و ترابری در تعدیل روشنایی بین شهری مطابق مکاتبات قبلی نیز از دیگر رویکردهای این مانور بود.

وی بهینه‌سازی مصرف انرژی روشنایی معابر، کاهش تلفات و پیشگیری از سرقت انرژی توسط استخراج‌کنندگان غیرمجاز ارز دیجیتال، افزایش رضایت مشترکین در اطلاع رسانی خاموشی های با برنامه و عبور از پیک بار تابستان را از اهداف این مانور برشمرد.

جمشیدی با اشاره به حضور ۵۷ اکیپ با حضور ۱۴۳ نفر در دومین اقدام فراگیر سال ۱۴۰۰ در استان همدان گفت: از این تعداد ۳۴ اکیپ در تعدیل روشنایی معابر و ۲۳ اکیپ در شناسایی رمز ارز فعال هستند.

وی ادامه داد: در راستای کاهش مصرف روشنایی معابر، در این مانور بازدید و جلب همکاری یک هزار و ۵۰۲ مشترک تجاری، تعدیل روشنایی ۸۵۹ دستگاه چراغ معابر با میانگین مصرف ۱۵۰وات و تعدیل روشنایی پارک‌ها و میادین به تعداد ۴۷۵ دستگاه چراغ در مجموع با توان مصرفی ۵۵۵ کیلووات به منظور مدیریت مصرف انرژی و تعدیل روشنایی صورت گرفت.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تصریح کرد: بررسی روند مصرف تمام مشترکین و شناسایی تعداد ۱۳۵ مورد مشترک مشکوک به استخراج رمز ارز دیجیتال و برنامه‌ریزی به منظور سرکشی، کنترل و بازرسی آنها  نیز از دیگر اقدامات در اجرای این مانور است.

وی با اشاره به کشف ۷۶ مزرعه رمزارز و شناسایی یک هزار و ۷۰۳ ماینر در مجموع با توان مصرفی ۳ هزار و ۵۳ کیلووات تاکنون در استان همدان گفت: از این تعداد هشت مزرعه رمزارز و ۶۴ ماینر در مجموع با توان مصرفی ۱۳۴ کیلووات در سال جاری کشف شده است.

جمشیدی با اشاره به جلب همکاری ادارات راه و ترابری در تعدیل روشنایی بین شهری مطابق مکاتبات قبلی گفت: تعدیل یک هزار و ۵۳۹ لامپ در معابر بین شهری با میانگین مصرف ۱۴۵ وات از ابتدای مهر ۱۳۹۹ تاکنون با برآورد توان مصرفی ۲۲۳ کیلووات طی مکاتبات انجام شده با ادارات مربوطه انجام شده است.

وی با بیان اینکه آماده بکاری سامانه‌های اطلاع‌رسانی خاموشی «برق من» و پاسخگویی ۱۲۱  از دیگر محورهای این مانور است، افزود: تعداد مشترکین فعال در اپلیکیشن «برق من» تاکنون برابر با ۴۵ هزار و ۴۱۳ مشترک، معادل ۶ درصد مشترکین برق استان است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان تصریح کرد: تعداد کل مشترکین ثبت شده در سامانه «ثبت حوادث» برای ارسال پیامک ۴۸۱ هزار و ۲۷۶ مشترک است که طی روزهای آتی تمام مشترکین در سامانه «ثبت حوادث» ثبت می‌شود.

وی با بیان اینکه تعداد مشترکین حساس ثبت شده در سامانه «ثبت حوادث» برای ارسال پیامک خاموشی نیز ۳ هزار و ۶۳۵ مشترک است، ابراز داشت: تعداد پیامک ارسال شده برای مدیریت بار و خاموشی‌های با برنامه از ابتدای سال تاکنون ۲ هزار و ۵۷ مورد بوده است.

جمشیدی اظهار داشت: تعداد درخواست ثبت شده در سامانه «برق من» برای فعالیت‌های بهره‌برداری از ابتدای سال تاکنون یک هزار و ۵۵۷ مورد است.

وی با تأکید بر آماده بکاری مولدهای اضطراری گفت: طی سال گذشته تمام مراکز حیاتی، حساس و مهم استان شامل ۲۰۰ مرکز بازدید وآماده بکاری مولدهای برق اضطراری آنها تست و گزارش آن به دفتر مدیریت  بحران و پدافند غیر عامل ارسال  شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان یادآور شد: همچنین در اردیبهشت ماه سال جاری بازدید از تمام مراکز درمانی و بیمارستان‌های استان انجام  وگزارش آماده بکاری مولدهای اضطراری این مراکز که بالغ بر ۳۳ مرکز است به دفتر مدیریت بحران و پدافندغیر عامل ارسال شد.

وی افزود: در همین راستا مکاتبات متعددی با استانداری، فرمانداری‌ها، دادستانی، علوم پزشکی و جهاد کشاورزی صورت گرفته و اعلام شد با توجه به فرا رسیدنه فصل گرما و افزایش مصرف برق و احتمال بروز قطع برق، اطلاع‌رسانی لازم با ادارات و صنایع زیر مجموعه برای آمادگی و استفاده از مولدهای برق اضطراری انجام شود.

جمشیدی تصریح کرد: در خصوص شناسایی و بکارگیری مولدهای خودتامین برای عبور از پیک بار نیز تاکنون ۴۸ تفاهم‌نامه با قدرت نامی ۱۰.۵۳ مگاوات با صنایع استان به امضاء رسیده است.

وی در پایان با اشاره به ضرورت مدیریت مصرف برای عبور از پیک بار گفت: با توجه به فرا رسیدن فصل گرما و بالا رفتن مصرف برق در این ایام از هم‌استانی‌های گرامی درخواست می‌کنیم به منظور جلوگیری از خاموشی‌های ناخواسته، نسبت به کاهش مصرف برق خود به ویژه از ساعت ۱۲ الی ۱۸ با ما همکاری داشته باشند.